FESTLIGT NYTÅRSOPHOLD PÅ COMWELL

Nytår med overnatning

NYTÅRSOPHOLD MED TRADITIONER

Hold nytår med manér tæt på naturen, ved stranden og vandet, eller i hjertet af en storby! Hos Comwell sætter vi en ære i at give jer et både festligt og hyggeligt nytårsarrangement. Slip for planlægning, madlavning og oprydning og glæd dig i stedet til en skøn aften med masser af fest og forkælelse. En aften hvor du bare skal slappe af og nyde vores helt specielle og lækre nytårsmiddag i flotte og festlige omgivelser. 

Vi ved, at nytårsaften for mange er fyldt med traditioner. Hos Comwell holder vi på disse traditioner, så du blot skal læne dig tilbage og nyde din nytårsaften hos os. Vi byder på champagne kl. 24 og serverer den med et stykke kransekage til. Tænk ikke på transport når klokken runder midnat, men bestil i stedet overnatning på et af vores dejlige dobbeltværelser for at fuldende jeres luksusophold.

På flere af vores unikke hoteller over hele Danmark – på Sjælland, Fyn og i Jylland – kan I nu booke et eksklusivt nytårsophold. I ankommer i løbet af d. 31. december og har mulighed for at slappe af inden middagen. Det kan I eksempelvis gøre ved at nyde et afslappende ophold i spaen eller med et udvalg af forskellige wellness behandlinger. I løbet af aftenen inviterer vi jer til at se Dronningens nytårstale på storskærm, og herefter byder vi på gourmetoplevelser af høj kvalitet med dertilhørende vinmenu. Under hele nytårsmiddagen vil der være live musik og underholdning. Sidst på den festlige aften byder vi på kransekage, der også kan medtages og nydes på jeres værelse. Morgenen efter, d. 1. januar, står vi naturligvis klar med en lækker morgenmad, så jeres nytårsophold afsluttes på en hyggelig måde.  

Hvad enten du skal fejre nytår med din kæreste, veninde, ven eller måske hele familien inklusive børn, så har vi på Comwell de perfekte rammer for jeres hotelophold i nytårets tegn!

Book et lækkert nytårsophold.

comwell-restaurant-og-mad-0170
Nytår med bobler i spa og i glas

Nytårsaften på Comwell Borupgaard

 • Adgang til Aquaspa og fitnessrum
 • Lån af badekåbe, spahåndklæde og tøfler
 • Sandwichbuffet, kaffe og kage
 • Velkomstdrink og udvalg af hjemmelavede snacks under Dronningens nytårstale
 • 4-retters nytårsmenu med tilhørende vinmenu
 • Fri bar med øl, vand, vin, spiritus samt et udvalg af cocktails
 • Kaffe/te med avec
 • Live musik efter middagen
 • Champagne og hjemmebagt kransekage
 • Natmad med udvalg af charcuteri, oste og hjemmebagt brød
 • Overnatning
 • Stor morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter
Læs mere
Fra kr. 3.095,-
pr. person i delt dobbeltværelse
Tillæg for enkeltværelse og suite

BOOK EN EKSTRA OVERNATNING

For at få alt det bedste ud af en nytårsaften hos os kan det være en god idé at booke en ekstra overnatning på et af vores dejlige hotelværelser. Brug tiden på at gå ture i den skønne natur, der omkranser mange af vores hoteller. Eller hvad med en tur i spa? Benyt lejligheden til at forkæle krop og sjæl med et luksuriøst spaophold eller wellnessophold inden jeres middag – vælg f.eks. en romantisk behandling for to med en afslappende massage eller en skøn ansigtsbehandling. På denne måde bliver jeres ophold til en unik miniferie, hvor der er rig mulighed for at afslutte året på en dejlig og rolig måde.

Se vores festlige nytårsophold.

COVID-19 FORHOLDSREGLER

Vi følger naturligvis alle gældende regler og retningslinjer fra sundhedsmyndighederne ift. forebyggelse af coronavirus. Det indebærer bl.a. tilgængelighed af håndsprit, borddækning og afstand mellem gæster, håndtering af ind- og udgang til festlokalet samt styring af antal gæster samlet.

Du er altid velkommen til at kontakte hotellet og høre nærmere, hvis du har specifikke spørgsmål hertil.