FESTLIGT NYTÅRSOPHOLD PÅ COMWELL

Nytår med overnatning

NYTÅRSOPHOLD MED TRADITIONER

Slip for planlægning, madlavning og oprydning. Glæd dig i stedet til en skøn aften med masser af fest og forkælelse, hvor du bare skal slappe af og nyde vores lækre nytårsmiddag med vinmenu i flotte og festlige omgivelser. Hos Comwell sætter vi en ære i at afholde nytårsarrangement. Vi ved, at nytårsaften er fyldt med traditioner for mange af os. Vi serverer champagne kl. 24 og drikker det helst med et stykke kransekage til. Hos Comwell holder vi på traditioner, så du kan læne dig tilbage og nyde din nytårsaften hos os. Tænk ikke på transport men overnat på et af vores dejlige dobbeltværelser for at fuldende jeres luksusophold.

På flere af vores unikke hoteller landet over har I nu mulighed for at booke et eksklusivt nytårsophold. I ankommer i løbet af d. 31. december og har mulighed for at slappe af inden middagen. Det kan I eksempelvis gøre i form af et afslappende ophold i spaen eller med behandlinger af forskellig karakter. Hen under aftentid inviterer vi jer til at se Dronningens traditionsrige nytårstale på storskærm. Herefter byder vi på gourmetoplevelser af høj kvalitet med tilhørende vinmenu. Under hele nytårsmiddagen vil der være live musik og underholdning på denne festlige aften. Sidst på aftenen byder vi på kransekage, der kan medtages og nydes på jeres værelse. Morgenen efter, d. 1. januar, byder vi på lækker morgenbuffet, så nytårsopholdet afsluttes med manér.

Book et lækkert nytårsophold.

BOOK EN EKSTRA OVERNATNING

Ønsker I at udvide opholdet, anbefaler vi, at I booker en ekstra overnatning. Det gør opholdet endnu mere specielt, og kan eksempelvis kombineres med et spa- og wellnessophold for maksimal afslapning og velvære. På den måde bliver begivenheden til en miniferie, hvor der er rig mulighed for at afslutte året på en rolig og afslappende måde. 

For at få maksimalt ud af nytårsaften kan det være en god idé at booke en ekstra overnatning på et af vores dejlige hotelværelser. Brug tiden på at gå ture i den skønne natur, der omkranser de fleste af vores hoteller. Eller benyt lejligheden til at forkæle krop og sjæl med et luksuriøst spaophold. Forkæl dig selv eller din partner ekstra meget med en behandling, f.eks. massage eller ansigtsbehandling.

Se vores festlige nytårsophold.

COVID-19 FORHOLDSREGLER

Vi følger naturligvis alle gældende regler og retningslinjer fra sundhedsmyndighederne ift. forebyggelse af coronavirus. Det indebærer bl.a. tilgængelighed af håndsprit, borddækning og afstand mellem gæster, håndtering af ind- og udgang til festlokalet samt styring af antal gæster samlet.

Du er altid velkommen til at kontakte hotellet og høre nærmere, hvis du har specifikke spørgsmål hertil.