Forårsfri og fuld forkælelse

Luk foråret ind

Nyd en staycation i dejlige Danmark og tag på et velfortjent ophold på et af vores 15 dejlige hoteller. Vi garanterer en blød landing i vores senge. Du skal ikke løfte en finger. Det sørger vi for. Og vi giver den faktisk hele armen, så du kan puste ud og få skuldrene ned, hvor de hører til.

Lige nu kan du som medlem af Comwell Club få dobbelt op på Club-point, når du booker en forårsferie. Se dine club-tilbud her

Vi elsker at have gæster og møder dig med smil og nærvær - godt bakket op af madglade kokke, smilende tjenere og mageløse omgivelser, enten lige midt i storbyens smørhul eller i naturskønne omgivelser. Flere af vores hoteller har vundet priser for Bedste Mad, Bedste Service og Bedste Hotel – så du kan godt glæde dig!

comwell-paaske-foraar-tilbud

Forårsfri i hele Danmark og dobbelt op på point

Det spirende forår kalder på en forårsfridag. Tag ud og oplev noget nyt, i byen eller i naturen. Hos Comwell kan du overnatte i hele Danmark og nyde en overnatning med morgenbuffet i skønne omgivelser. Tilbuddet gælder en overnatning og lækker morgenbuffet med stort udvalg af lokale og økologiske specialiteter i udvalgte ankomstperioder.

Eksklusivt for Comwell Club! Når du booker dette tilbud får du dobbelt op på Club-point. 

Vil du tilmelde dig Comwell Club? Tilmeld dig når du booker, så får du 25 startpoint og dobbelt op på point, når du tjekker ud fra dit forårsophold.  

Vil du booke uden Club-medlemskab, book her.

_hotel-kolding-restaurant-mad-spisning-146

ForårsForkælelse og dobbelt op på point

Tag tid ud af kalenderen til Forårsforkælelse, og nyd et ophold med eftermiddagskaffe med hjemmebag, velkomstbobler efterfulgt af 3-retters middag tilberedt på sæsonens velsmagende råvarer. 

Forkælelsesopholdet er inklusiv overnatning, og dagen efter kan du glæde dig til at stå op til vores store morgenbuffet, med masser af økologiske og lokale specialiteter. 

Eksklusivt for Comwell Club! Når du booker dette tilbud får du dobbelt op på Club-point. 

Vil du tilmelde dig Comwell Club? Tilmeld dig når du booker, så får du 25 startpoint og dobbelt op på point, når du tjekker ud fra dit forårsophold.

Vil du booke uden Club-medlemskab, book her.

Sauna med udsigt

ForårSpa og dobbelt op på point

Forkælelse og afslapning er nøgleordene, når du er på spaophold på et af vores to spahoteller i Danmark, Comwell Borupgaard og Comwell Kellers Park. Med i pakken får du velkomstbobler, 3-retters middag, adgang til spafaciliteter og meget mere.

Book nu og svøm så hen til tanken om alt fra shower walk og sandstrand til dejlig afslapning i hot tub og varm sauna.

Eksklusivt for Comwell Club! Når du booker dette tilbud får du dobbelt op på Club-point. 

Vil du tilmelde dig Comwell Club? Tilmeld dig når du booker, så får du 25 startpoint og dobbelt op på point, når du tjekker ud fra dit forårsophold.

Vil du booke uden Club-medlemskab, book her.

Cool Copenhagen

CCP_Exterior
Sjælland

Comwell Copenhagen Portside

På Comwell Copenhagen Portside er der dømt urban stemning, storby puls og nye tendenser – tilmed lige midt i Københavns nye bydel Nordhavn. Gå til det konstant voksende Århusgadekvarter og oplev et russisk handelsselskab omdannet til designcafé, pop-up butikker, traditionelt håndlavet sushi, vinbarer og en nordisk restaurant på toppen af en gammel silo. Nice! Hop i en kajak og udforsk byen fra dens mange kanaler eller stig på metroen og sus til centrum på 8 minutter.

Eventyrlige Odense

odense_sommeropera_1
Fyn

Comwell H.C. Andersen Odense

Oplevelser for store og små venter på at blive udforsket omkring hotellets centrale placering i byen. Besøg det nye og fantastiske, H.C. Andersens Hus, kun få minutters gang fra hotellet, oplev samfundet i 1800-tallet med en tur til Den Fynske Landsby, eller gå på opdagelse på det eventyrlige Egeskov Slot, dets store labyrint og mange farverige haver. Byen byder også på charmerende shopping og hyggelige fortovscafeer. Med en central placering i landet, er du aldrig langt fra udflugter til de naturskønne områder og seværdigheder omkring Odense.         

Hjem til Aarhus

rs24301_comwell---aarhus-city-tower-fit
Jyllland

Comwell Aarhus

Aarhus er lig med hygge og urban stemning… og den starter hos os med byens bedste udsigt over havnen, skoven og stranden. Fra hotellet har du hurtigt adgang til alt, hvad byen har at byde på. Mærk den hyggelige stemning i Latinerkvarteret, lad dig forføre af de mange gode shoppinggader, spændende museer og spis en ekstraordinær frokost på en af de prisvindende restauranter. Hvis du hellere vil opleve storslået natur, har du mulighed for at gå en tur i en oprindelig urskov eller se nogle af de flotte slotsparker og haver, der pryder egnen.          

Stilfuldt spaophold ved Vejle Fjord

_hotel-spa-kellers-park-vejle-1003
Jylland

Comwell Kellers Park

Et ophold på Comwell Kellers Park betyder luksuriøs forkælelse i historiske omgivelser. Hotellets hvidkalkede palæbygninger fra 1900-tallet ligger smukt omgivet af grøn natur og blå fjord. Her får tiden lov til at passe sig selv, mens vi passer godt på dig. Med topmoderne spafaciliteter der bl.a. byder på herbal sauna, tyrkisk bad og saltlounge, siver roen helt ind i de fjerneste afkroge af krop og sjæl. Læg dig bare i blød, så længe du vil.          

Spa i naturskønne omgivelser

_hotel-comwell-borupgaard-spaophold-wellness-1534
Nordsjælland

Comwell Borupgaard

Et ophold på Comwell Borupgaard betyder afslappende nærvær og fordybelse. Udover hotellets mange dejlige spa-faciliteter, byder beliggenheden på det perfekte match mellem natur, by og selv-forkælelse. I gåafstand fra hotellet finder du stranden, en lille lystbådehavn og skoven. Er du til at ose i hyggelige gågader, så anbefaler vi en tur ind til en af Danmarks ældste købstæder, Helsingør, der summer af liv og spændende butikker. Helsingør og omegn tilbyder en bred vifte af kulturelle seværdigheder.          

Gourmethotel ved Lillebælt

-kongebrogaarden-vaerelse-1210
Fyn

Comwell Kongebrogaarden

Her får du ren afslapning i vandkanten blandt store grønne bøgeskove. Fyn er fin, men særligt lige dér, hvor vores nyistandsatte hotel spejler sig i Lillebælt. Gå en tur blandt de store bøgetræer i Naturpark Lillebælt eller kom tæt på rådyr i Hindsgavl Dyrehave. Fra hotellets terrasse kan du nyde udsigten til Lillebælt, en lille lystbådehavn og spotte de søde marsvin boltre sig i bæltets vand, inden du spiser en udsøgt gourmetmiddag i restauranten.          

Storbystemning med charme

hotel-comwell-hvide-hus-aalborg-028
Nordjylland

Comwell Hvide Hus Aalborg

Oplev storbystemning med nordjysk charme. Den gamle arbejderby er blevet forvandlet til et kultur- og shoppingcentrum med hyggelige små gader og gode spisesteder. Giv dit ophold et boost med oplevelser for store og små. Fra museumsbesøg og shoppingture til at mærke Limfjordens friske vind i håret, mens du nyder årets første is på Vestre Fjordpark. Du er ej heller lang fra naturoplevelser i særklasse som fx Råbjerg Mile og de sandfyldte strande ved Vesterhavet.         

Grønt åndehul og egen vinmark

_vinhost-2018-comwell-soro-foto-jakob-vind-(10)-fit
Midtsjælland

Comwell Sorø

Her får du nærvær og ro midt i Sjællands smukke natur. Tag på tur til Sorø Akademihave, der i datiden var blandt Europas største, og drik en kop kaffe i solen, med du spejder ud over Sorø Sø. Blandt Akademiets mange bygninger finder du fortidens charmerende spor. Udforsk Klosterkirken eller gå en tur på de brolagte pladser med gamle brønde og grønne åndehuller. Og skal din kultursjæl plejes med nyere indtryk, byder Sorø Kunstmuseum på mange spændende udstillinger. Afslut dagen med et glas bobler lavet på druer fra egen vinmark og nyd en gastronomisk middag.          

Naturskønt og tæt på København

comwell-holte-061-1643017685
Nordsjælland

Comwell Holte

Et ophold på Comwell Holte betyder kulturelle oplevelser i idyllisk natur. Fra hotellets hyggelige placering i Nordsjælland, er du aldrig langt fra museer, slotte og storslået natur. Tag en udflugt til Frederiksborg Slot, hvis store haver udgør Nordens største renæssanceanlæg. Hvis kunstlysten skal stilles, kan du besøge det verdensberømte kunstmuseum, Louisiana, hvis moderne kunst spejder ud over Øresund. Kom helt tæt på naturen med en vandretur gennem Søllerød Naturpark og mærk skovens dybe og stille ro.         

Tæt på strand og by

_hotel-koege-restaurant-008
Østsjælland

Comwell Køge Strand

Comwell Køge Strand byder på udendørsoplevelser og købstadsstemning. Fra vores hyggelige strandhotel er du altid tæt på Køge Bugts mange strande og storslåede natur. Her kan du vandre ad bronzestien gennem et landskab prydet med gravhøje eller besøge den UNESCO-beskyttede Stevns Klint med sin dramatiske natur. I centrum af Køge har du rig mulighed for at shoppe og opleve den charmerende stemning i middelalderbyen.          

Hyggelig oase ved Roskilde Fjord

comwell-roskilde-042
Østsjælland

Comwell Roskilde

Fra vores hyggelige hotel, omgivet af grønne områder og frisk luft, er der ikke langt til historiske hotspots. Besøg kongegravene i den UNESCO-beskyttede Roskilde Domkirke, oplev Vikingeskibsmuseets mageløse samling eller føl på fortiden i Sagnlandet Lejre, hvor du bl.a. kan gå indenfor i Danmarks største vikingehal. Skal sommerferien længere ud i det blå, kan du gå på opdagelse i istidslandskabets bølgende bakker og smeltevandsdale i Nationalpark Skjoldungernes Land, hvor spor fra fortidens mennesker stadig kan ses.          

Midt i landet og tæt på oplevelser

vaerelse-middelfart
Fyn

Comwell Middelfart

Et ophold på Comwell Middelfart er det perfekte mix af natur, kultur, by, strand og gode seværdigheder. Oplev Danmarks største naturpark, Naturpark Lillebælt, tag på hvalsafari eller gå på toppen af den gamle Lillebæltsbro – 60 meter over havet. Er du på jagt efter kulturelle oplevelser, kan du gå en tur tilbage i tiden på Fredericia Vold, udforsk Middelfarts hyggelige gader eller dykke ned i 235 års keramisk designudvikling på CLAY Keramikmuseum Danmark.          

Storslået natur og masser af aktiviteter

comwell-hotel-rebild-bakker-049
Nordjylland

Comwell Rebild Bakker

Med Rold Skov og Rebild Bakker i baghaven er der aldrig langt til aktive oplevelser for store og små. Hop på mountainbiken og sus afsted i noget af den smukkeste natur herhjemme. Du kan også pakke kanoen med proviant og glide ned ad den smukke Lindenborg Å. Hælder du mere til at blive på hotellet, kan du bl.a. slå dig løs på tennisbanen, blandt fitnessfaciliteterne eller i den indendørs pool. Og skal pusten genvindes, byder nationalparkens hede og Troldeskoven på mange gode vandreture for naturelskere.          

Annullering

rs24561_comwell_odense_raisfoto_3760-fit
I trygge hænder

Ombooking og annullerings-betingelser

Vi ved at planer kan ændre sig. Derfor tilbyder vi fleksible annulleringsbetingelser. Vil du have mulighed for at afbestille helt frem til ankomstdato, kan du tilkøbe en afbestillingsforsikring, når du booker dit ophold.

Dobbelt op på Clubpoint

co-work, co work, cowork, comwell aarhus, aarhus, business, btb, b2b, bar,
Eksklusivt for Comwell Club

Få 10% af regning som Club-point

Hvis du booker et forårsophold med ankomst i påskeferien eller forårets helligdage får du 10% af regning som Club point. 

Tilmeld dig Comwell Club - det er helt gratis

25 point i tilmeldingsbonus, når du opretter dig som medlem

Netop nu får du dobbelt op på point, når du booker en forårsferie. Du får 10% i bonuspoint af din samlede regning

Du optjener en bonusnat, når du overnatter 8 gange

Hver måned udlodder vi to gavekort til nye og overnattende medlemmer