andreas-bo_comwell-koldign-teater.jpg

Andreas Bo - HÅR(D)

Lørdag 12. apr. 2025 - kl. 19:00

Lokation
Comwell KoldingSkovbrynet 16000 Kolding
Nummererede siddepladser
Ja
Arrangør
Tajmer og Comwell Kolding Teater
Udbyder
billetten.dk

"HÅR(D)" - Nyt show fra Andreas Bo

Er Andreas Bo en provo, en spradebasse eller egentlig bare en komiker med sinemeningers mod og stor selvironi? Måske det hele. Det er i hvert fald, hvad der kommer til udtryk i hans 5. soloshow ”HÅR(D)”, som har premiere 16. januar 2025.

Somme tider skal man behandle ord og holdninger lidt som en bar hovedbund. Nogle gange er det bedst at udtrykke den nøgne skaldede sandhed og andre gange er det bedst at pakke det hele lidt ind, eller dække det helt til.

I Comedy-showet “HÅR(D)” går Andreas Bo hårdt på tidens emner, og stiller de-for en komiker-helt relevante spørgsmål som: Hvad er der liiiiige at være sur over, når man er født i verdens fedeste land? Kan tidens forståelse for rummelighed rumme dem, som ikke kan rumme de rummelige? Hvorfor skammer vi os over vores sans for ironi, når vi burde være stolte? I “HÅR(D)” viser Andreas Bo, at man kan lave sjov med alt–ikke mindst sig selv.

Andreas Bo er en af landets sjoveste komikere. Han bevarer stilen enkel og ualmindeligtempofyldt og med en sublimevne til at gengive typer. I det nye show ”HÅR(D)” giver hannaturligvis endnu engang en opvisning i alle hans komiske og ekvilibristiske virkemidler i et konstant ønske om at bringe komikken i al almindelighed i nye retninger.

Forlæng den gode oplevelse
Husk at I showet kan nyde en lækker middag i restauranten på Comwell Kolding, hvor der også er mulighed for at overnatte i vores dejlige værelser med bløde dyner og stå op til en indbydende morgenbuffet. Se mere her