Panorama

wichmann+bendtsen www.wplusb.dk

Hold møde på toppen af Aalborg

På Comwell Hvide Hus Aalborg har du mulighed for at holde møde i eksklusive og imponerende omgivelser på vores Panorama Floor der er beliggende på 15. etage.

Udsigt der inspirerer
Et møde på Panorama Floor byder på en udsigt og en oplevelse, du og dine mødedeltagere vil huske. Fordelen ved at mødes i anderledes rammer med masser af wow-faktor er, at deltagerne fra første øjeblik er mere opmærksomme end ellers. Det, synes vi, giver et ret godt udgangspunkt for et vellykket møde, kundearrangement eller kick off. 

Kontakt os og hør mere

Mad på toppen - lavet fra bunden

På Panorama Floor er alt, hvad du behøver, inden for rækkevidde. Dagen igennem bringer vi alt det bedste, huset har at byde på, op til jer på 15. etage – lige fra friskbagt morgenbrød til snacks, juicer og søde fristelser sidst på dagen. Frokosten er et kapitel for sig, hvor du kan se frem til et væld af små delikate anretninger i det åbne køkken. 

Fine dining
Om aftenen er det muligt at afslutte dagens møde, kick off eller arrangement med stil og sætte sig til bords i mere private omgivelser. En middag på Panorama Floor er en uovertruffen madoplevelse med udsigt over hele Aalborg by.

wichmann+bendtsen www.wplusb.dk
RS14773_11340-793fc056d4a0a49-autorotated.jpg
Møde & konference i AalborgForespørg på møde