4.2 / 5

Centralværkstedet - Møder, konferencer og events

wb_0938-1616408146

MØDER PÅ CENTRALVÆRKSTEDET OG SMEDIEN

MØDELOKALER I MIDTEN AF AARHUS

Lad os være ærlige. Udbuddet af mødelokaler er stort, men de unikke mødesteder er få. 

Centralværkstedet og Smedien er jeres idéelle mødested, når I vil have et miks af stil, urbanitet og rå charme, der i et splitsekund får dine mødedeltagers tanker hen på storbyer som New York og London. 

Hos os kan I holde det fysiske møde kombineret med video- og onlinemøder. Vi har mødepakker, der kan tilpasses jeres behov. Dagsmøder hos os er i høj kurs, da vi har de moderne mødefaciliteter i kombi med de unikke mødelokaler.

GRATIS MØDEPLANLÆGNING

Holder du møde hos os, får du vores prisvindende koncept MeetingDesign gratis med. En MeetingDesigner hjælper dig med mødeplanlægning, kommer med inspiration, idéer og ikke mindst erfaring. Vi kører efter vores trykprøvede koncept, der får dine møder til at spille maks på selve dagen. 

-comwell-centralvaerkstdet-fest-selskaber-0002

KONFERENCER PÅ CENTRALVÆRKSTEDET OG SMEDIEN

Konference

Har I vokseværk i butikken? Når det kommer til de helt store events: Konference, kongres, landsmøde, messe- og udstilling eller den store firmafest med flere hundrede deltagere, så er det de færreste udbydere, der kan være med! Men hvordan undgår man, at der går lagerhal-agtig stemning i den med golde, uinspirerede rammer?

Store arrangementer

Centralværkstedet (og dennes "lillesøster" Smedien) er svaret! Konferencelokaler med utallige muligheder. Seminar, kursus, teambuilding, firmaarrangementer, landsmøder og kongresser - vi har pladsen til det hele og en helt rustik/unik stemning til jer, der vil have dét der ekstra, der sætter gang i kreativitet og samtaler.

cvaer_eksterior

Hold din messe på Centralværkstedet

Den perfekte venue til messer

Hvert år vælger virksomheder og organisationer Centralværkstedet som deres foretrukne lokation. Vi huser alt fra jobmesser, digital performance events til messer med vigtige emner som bæredygtighed. 

Er du messearrangør, gør vi det nemt for dig! Et væld af fordele gør det nemt og sikkert at vælge Centralværkstedet:

  • Lokation midt i byen 
  • Ultrakort afstand til banegård med tog- og busforbindelser
  • Super parkeringsforhold hos naboen i Bruuns Galleri
  • Højt til loftet og rustikke rum med rå mure
  • Udgang på gadeniveau så messegæster kommer nemt ind og ud 
  • Nemt at bruge som showroom til udstilling af fx biler, møbler eller andre store elementer.
rs24281_businessmiddag-heldagsmode

MØDEPAKKER PÅ CENTRALVÆRKSTEDET OG SMEDIEN

Tre populære mødepakker

Du kan til enhver tid vælge imellem vores tre faste mødepakker (der dog ikke er mere faste end, at de kan tilpasses jeres særlige behov under mødet)

Dagsmøde

Start jeres møde om morgenen og slut inden aften.

Aftenmøde

Start jeres møde om eftermiddagen og afslut med en skøn middag.

Heldagsmøde

Møde på den helt store klinge med forplejning hele dagen og aftenen.

centralvaerkstedet-smedien-fest-selskaber-bryllup-0001

Fester og selskaber

Ønsker du at holde jeres bryllup, reception, julefrokost, fest eller firmaarrangement i charmerende, elegante og historiske rammer, så er Centralværkstedet eller Smedien det rette sted. Hos os er det vigtigt, at du og dine gæster føler jer godt tilpas og får en totaloplevelse udover det sædvanlige.

Vi planlægger det enkelte selskab sammen med jer, så ønsker, behov og drømme bliver opfyldt. Den gastronomiske oplevelse sammensættes sammen med én af vores dygtige kokke, der altid er klar med smagfulde forslag og inspiration.

Centralværkstedet

Smedien

Lokaleoversigt Centralværkstedet og Smedien

btb_modestemning_4