Spabehandlinger

Skønne spabehandlinger

Hos Comwell Borupgaard er det muligt at blive forkælet med ekstra luksus i form af flere forskellige spabehandlinger, som har dit velvære i fokus. Vores højtuddannede spaterapeuter tilbyder holistiske og aromaterapeutiske spabehandlinger, som virker dybt afslappende for krop og sjæl. Det er muligt at vælge i mellem en bred vifte af behandlinger til ansigt, hænder, fødder og resten af din krop. Du behøver ikke at bo på hotellet for at benytte dig af vore spabehandlinger.


Bemærk du skal være minimum 16 år for at få behandlinger på Comwell Borupgaard.

Spar 20% på alle spabehandlinger over 500,- mandag, onsdag, torsdag og søndag (tilbuddet gælder ikke helligdage og skoleferier).

På udvalgte dage vil du også kunne tilkøbe vores fantastiske saunagus eller andre spaaktiviteter. 

Bestil tid på tlf.: (+45) 48 380 333 eller på e-mail: hotel.borupgaard@Comwell.com

Vores spabehandlinger


DOC. SOFA - LYSTERAPI

Genfind din mentale balance og restitution i en travl hverdag.

Lys og farve er nøglen til velvære. Unik lysterapi behandling baseret på videnskabelig forskning af lysets påvirkning af kroppen - mentalt og fysisk.

Doc. Sofa er en avanceret form for lysterapi der stimulerer sanserne med lys, lydbilleder, aroma samt blide vibrationer. Lysterapi er velegnet til afslapning eller som energi boost – samt egnet til normalisering af søvnhormonet melatonin og dermed med til, at genskabe et sundt søvnmønster.

Varighed: Vælg imellem 20 eller 40 minutter

Samlet pris

20 minutter kr. 99,- pr. person
40 minutter kr. 175,- pr. person


BRYN OG VIPPER

  • Farvning af bryn og vipper inkl. retning af bryn – Varighed 35 min.- Pris Kr. 395,- pr. person
  • Farvning af bryn eller vipper inkl. retning af bryn – Varighed 20 min.- Pris Kr. 295,- pr. person
  • Retning af bryn – Varighed 15 min - Pris Kr. 150,- pr. person

 

HÆNDER & FØDDER

 

LUKSUS SPAPEDICURE

Læn dig tilbage i vores bløde lænestol, luk øjnene og nyd en eksklusiv Aroma Spa Pedicure. Vi byder på et glas forfriskende bobler, cappuccino, økologisk the eller et glas juice, mens dine fødder bliver forkælet med et blødgørende aroma fodbad. Herefter en dejlig scrub, som løsner døde hudceller, en afslappende fodmassage, dine fødder bliver pakket ind i en nærende maske med varmekompres. Vi plejer neglebåndene med fugtgivende olier, neglene files og lakeres i den farve, du selv vælger. Hvis du ikke ønsker farve, lægger vi en genopbyggende neglekur, der efterlader neglende sunde og stærke. Vi afslutter med en plejende fodcreme.

Varighed: 80 minutter

Samlet pris

Kr. 1095,- pr. person

 

LUKSUS SPAMANICURE

Vi byder på et glas forfriskende bobler, cappuccino, økologisk the eller et glas juice, mens du bliver forkælet. Dette er en eksklusiv behandling af hænder og negle, som starter med et velduftende, aromatisk håndbad, der blødgører hud og neglebånd. Herefter en eksfolierende peeling, som løsner døde hudceller, en afslappende hånd,- og underarmsmassage med plejende olier. Dine hænder bliver pakket ind i en nærende maske med varmekompres. Vi plejer neglebåndene med fugtgivende olier, neglene files og lakeres i den farve, du selv vælger. Hvis du ikke ønsker farve, lægger vi en genopbyggende neglekur, der efterlader neglende sunde og stærke. Vi afslutter med en blødgørende håndcreme.

Varighed: 80 minutter

Samlet pris

Kr. 1095,- pr. person

 

QUICK MINI SPAPEDICURE/SPAMANICURE

En dejlig forskønnende behandling til hænder eller fødder. Nyd en cappuccino eller en kop økologisk the, mens vi plejer dine hænder eller fødder. Et velduftende og blødgørende aromabad, neglene files, neglebåndene plejes med nærende olier og vi afslutter med en fugtgivende creme. Sammen snakker vi om, hvor fokus skal ligge.

Varighed: 35 minutter

Samlet pris

Kr. 650,- pr. person


 

ANSIGTSBEHANDLING

AROMATHERAPY ASSOCIATES ANSIGTSBEHANDLING

Luksuriøs ansigtsbehandling der plejer huden efter individuelle behov. Kombinationen af de fineste, rene essentielle olier og planteekstrakter der påføres med særlig designet massageteknikker, efterlader din hud ren, fugtet, fornyet og med en smuk naturlig glød.

Behandlingen inkluderer blandt andet afrensning, peeling, genopbyggende serum, maske, dag,- og øjencreme samt afslappende massage med nærende æteriske olier.

Varighed: 80 minutter

Samlet pris

Kr. 1095,- pr. personANSIGTSKUR MED AROMATHERAPY ASSOCIATES

En fin og plejende kur til dig der ikke har tid til en hel ansigtsbehandling. Fugtgivende afrensning efterfulgt af peeling med ungarsk ler der er rig på antioxidanter og som renser og opstrammer. En stimulerende massage som giver din hud en naturlig glød, samt nærende ansigtscreme. Din hud bliver smuk og ren.

Varighed: 35 minutter

Samlet pris

Kr. 650,- pr. person


 

MASSAGE

RELAXING BACK TREATMENT

Aromatisk rygterapi der efterlader dig med en følelse af dyb velvære og afslapning. Dine sanser bliver stimuleret med æteriske afstressende olier, en aromatisk wash som renser huden, varm eksfolierende lermaske og dejlige varmekompres som blødgører huden. Mens lermasken og varmekompres virker plejende på huden får du en afspændende hovedbundsmassage. Herefter masseres du med varme lavasten i en muskelafspændende aromaolie, hvor sort peber, rosmarin og ingefær virker muskelvarmende og dermed hjælper til en mere dybdegående massage. Lavendel lindrer ømme muskler og virker afslappende. En lækker rygbehandling der både plejer, nærer og virker dybt afstressende.

Varighed: 35 minutter

Samlet pris

Kr. 650,- pr. person


 

HOTSTONE MASSAGE

Ved hjælp af varme lavasten masseres du blidt over hele kroppen eller på særlig udvalgte områder. En massageform der trænger dybt ned i musklerne og giver en følelse af dyb afslapning og velvære. Kroppen afspændes, mens lavastenene får varmen til at flyde i kroppen og løsner alle spændinger.

Ved behandling på 80 min. arbejder vi både med varme lavasten og kolde marmorsten, hvilket giver en yderst effektiv massage. Cirkulationen øges og infiltrationer lindres. En afstressende behandling som efterlader dig med fornyet energi.

Varighed: Vælg imellem 35 eller 80 minutter

Samlet pris

35 minutter kr. 650,- pr. person
80 minutter kr. 1.095,- pr. person


 

VELVÆREMASSAGE

Afspændende velvære massage der efterlader dig dybt afslappet. I massagen vil du opleve forskellige metoder og teknikker, der løsner op for spændinger på særligt udsatte steder. Massagen forøger din blodcirkulation og giver en følelse af fornyet energi samt ren velvære.

Varighed: Vælg imellem 35 eller 80 minutter

Samlet pris

35 minutter kr. 650,- pr. person
80 minutter kr. 1.095,- pr. personPURE SPA

I behandlingsrummet venter der dig en skøn oplevelse for både krop og sjæl. 

Behandlingen starter med en helsegivende tørbørstning, der effektivt fjerner alle vores døde hudceller og efterlader vores hud utrolig blød og med en rigtig fin glød. Tørbørstning er med til at stimulere vores nerve og lymfesystem, så vi kan få vores affaldsstoffer væk. Efter tørbørstningen er kroppen klar til en skøn og afslappende massage med varme lavasten, som afspænder dine muskler og efterlader kroppen fuldstændig afslappet. Olien er afpasset efter årstiden, kølig i sommervarmen og dejlig lun i vinter kulden. Derefter lægges du på et leje af varme lavasten, der løsner muskelspændinger og giver en dybdegående varme i kroppen. Imens du ligger på lejet får du en dejlig afslappende ansigtsmassage. Denne behandling vil sidde i krop og sjæl længe efter.

Varighed: 80 minutter

Samlet pris

Kr. 1.095,- pr. personMOTHER TO BE

En skøn afslappende behandling for både krop og sind.

Denne behandling forkæler både ansigt og krop. Når du har lagt dig godt tilrette på de dejlige, bløde puder masserer vi kroppen i Aromatherapy Associates Renewing Rose oil, der fugtgiver og nærer huden. Ansigtet bliver forkælet med afrensning, en plejende maske og en blid afspændende massage efterfulgt af en fugtgivende dagcreme.

Dyb afstressende behandling for både mor og barn. 80 minutter i himlen.

Varighed: 80 minutter

Samlet pris

Kr. 1.095,- pr. person 

AROMA & SALT BATH

Oplev et afslappende og nydelsesfuldt aromabad med æteriske olier samt salt rig på mineraler. Det dejlige varme og velgørende bad omslutter din krop, ømme muskler bliver blødgjort og lindret, mens du nyder kølige, forfriskende bobler, (cava eller frugtspritz) frisk udskåret frugt samt lækre snacks. Dit ansigt bliver plejet med en dybderensende lermaske og næringsrige olier. Badet har en helsegivende, terapeutisk virkning på krop og sind. En kombination af rene, æteriske olier samt blødgørende salt giver den ultimative indre og ydre velvære.

Vælg imellem:

  • DeStress Afstresning for krop og sind. For ømme, spændte muskler, samt tankemylder.
  • Revive Energiboost. Detoxing, opløftende, samt styrkende for din blodcirkulation.
  • Deep Relax Dyb afslapning. Beroliger nervesystemet. Afbalancerer fysisk og mentalt.

Varighed: 60 minutter

Samlet pris

Single bath kr. 895,- 
Duo bath kr. 1.495,-

Tilkøb pr. person:

Tørbørstning før badet 25 minutter kr. 295,- pr. person.
Tørbørstning fjerner effektivt alle vores døde hudceller og efterlader huden utrolig blød og med en rigtig fin glød. Tørbørstning er med til at stimulere vores nerve og lymfesystem, så vi kan få vores affaldsstoffer væk.

Bodyscrub før badet 35 minutter kr. 595,- pr. person.
Forkæl dig selv med en dejlig body scrub, som plejer huden med essentieller olier, samt fjerner døde hudceller. Din krop bliver blidt masseret i vores aromascrub, der gør huden blød og lækker og efterlader en fantastisk følelse af fornyelse i kroppen.

Velværemassage i forbindelse med bad 60 minutter kr. 795,- pr. person.
Afspændende velvære massage der efterlader dig dybt afslappet. I massagen vil du opleve forskellige metoder og teknikker, der løsner op for spændinger på særligt udsatte steder. Massagen forøger din blodcirkulation og giver en følelse af fornyet energi samt ren velvære.


 

KONFERENCEMASSAGE

Som møde- eller konferencegæst er dagen ofte booket helt op. Vi tilbyder en særlig behandling til dig, som har ømme, spændte muskler og ønsker fokus på et særligt område. Det kan også være, du bare trænger til en pause, hvor du kan slappe helt af. Tyve afstressende minutter giver fornyet energi for krop og sjæl.

Varighed: 20 minutter

Samlet pris

Kr. 295,- pr. person