🇹undefined

🇹undefined

Møde & konference på Comwell Borupgaard

Møde & konference på Comwell Borupgaard

Mødefaciliteter med award vindende service

Vi har de perfekte rammer til både store og små møder, konferencer, kurser og udstillinger. Vores faciliteter kan huse arrangementer med op til 330 personer.

Vi har masser af Nordsjællands naturskønne områder nær hotellet, der kan bruges til aktiviteter i løbet af mødedagen. Vi kan desuden hjælpe jer med at finde en række indendørsaktiviteter, øvelser eller teambuilding, som I kan tilbyde jeres deltagere om aftenen.

Vores faciliteter inkluderer:
Møde- & konferencelokaler
Vi har 10 møde- og konferencelokaler samt tilhørende mindre grupperum
Teambuilding
Vi tilbyder teambuilding ude og inde - fx udendørs kokkeskole, picnic, grill, øl- og vinsmagning
IT- & AV-udstyr
Vi har IT- og AV-udstyr i alle mødelokaler og dygtige AV-teknikere, der står klar til at hjælpe, så teknikken spiller
Øvrige faciliteter
3 restauranter, lobbybar, gratis WiFi, gratis Co-Work område inkl. kaffe, gratis parkering
Velvære og pause
Park (med udendørs fitness), indendørs fitness samt inden- og udendørs spafaciliteter
Overnatning
Vi har 149 dobbeltværelser og tilbyder overnatning i forbindelse med konference
Møde- & konferencelokaler
Vi har 10 møde- og konferencelokaler samt tilhørende mindre grupperum
Teambuilding
Vi tilbyder teambuilding ude og inde - fx udendørs kokkeskole, picnic, grill, øl- og vinsmagning
IT- & AV-udstyr
Vi har IT- og AV-udstyr i alle mødelokaler og dygtige AV-teknikere, der står klar til at hjælpe, så teknikken spiller
Øvrige faciliteter
3 restauranter, lobbybar, gratis WiFi, gratis Co-Work område inkl. kaffe, gratis parkering
Velvære og pause
Park (med udendørs fitness), indendørs fitness samt inden- og udendørs spafaciliteter
Overnatning
Vi har 149 dobbeltværelser og tilbyder overnatning i forbindelse med konference
Få en virtuel rundtur i vores mødelokaler

Her kan du udforske Comwell Borupgaards mødelokaler og faciliteter. På den måde finder du det bedste lokale til dit event.

 

Auditorium A
Auditorium B
Auditorium D
Auditorium E
Mødelokale 1
Mødelokale 6
Grupperum 2
P1
S4
S5
S6/7

Lokale- og kapacitetsoversigt

Målene for lokalerne er vejledende

Download PDF
LokalenavnStørrelse M2LængdeBreddeHøjdeAntal pers. (Biograf)

Lokale A

320 M2

L: 21 * B: 15,4 * H: 7,1

3202115,47,1320

Lokale B

161 M2

L: 15,5 * B: 10,5 * H: 7,1

16115,510,57,1120

Lokale C

109 M2

L: 11,8 * B: 9,3 * H: 4

10911,89,3490

Lokale D

109 M2

L: 11,8 * B: 9,3 * H: 4

10911,89,3490

Lokale E

76 M2

L: 10 * B: 7,6 * H: 4

76107,6465

Lokale F

76 M2

L: 10 * B: 7,6 * H: 4

76107,6465

Borupgaard Salen

356 M2

L: 30 * B: 12 * H: 0

35630120280
Hos Comwell Borupgaard er det ikke hard work at yde god service - det er HEART work.

Mark Anthony fra www.markanthony.dk

FOA Nordsjælland benytter sig af Comwell Borupsgaards kursusfaciliteter, idet vi føler os velkomne, hørt og set. Der ydes en fantastisk service, uanset hvilken medarbejder vi møder undervejs.

Lene Lindberg fra FOA Nordsjælland

Comwell Borupgaard leverer service i verdensklasse, og det kommer fra hjertet af alle engagerede medarbejdere. De forstår som få at forene det nære og familiære med det topprofessionelle, uagtet om du har et møde for 2, et kursus for 20 eller en konference for 200.

Mark Anthony fra www.markanthony.dk

Maden er et kapitel for sig selv, idet der kun benyttes de bedste råvarer, og det er tydeligt, at der er kræset for madlavningen. Maden der serveres smager ikke kun godt, den ser også meget indbydende ud.

Lene Lindberg fra FOA Nordsjælland

Mad med omtanke
Forplejning med omtanke
Hos os får du frisk og velsmagende mad lavet på bæredygtig vis. Hvert måltid består af masser af grønt, godt kød og hjemmebag, der sikrer, at du har energi og overskud til hele mødedagen. Med en mæt mave og et klart hoved er du et skridt nærmere et vellykket møde.
Teknik og AV
Konferenceudstyr og teknik til dit møde
Konferencer kræver oftest teknisk udstyr. Hos Comwell Borupgaard har vi altid en AV-tekniker til rådighed så din konference, dit kursus eller dit seminar forløber uden tekniske problemer eller mangler.
AV-teknikker Comwell Hotels
Teambuilding
Alternative måder at holde møde på
Med park, spaafdeling og Øresund i baghaven har I, som en del af jeres ophold på Comwell Borupgaard, mulighed for at udfordre hinanden og teamet i en række anderledes, sjove og spændende øvelser og aktiviteter.
Meetingdesign
Vores meetingdesignere står klar til dig
Hos Comwell har vi haft MeetingDesigners siden 2004, og de er kernen i vores prisvindende mødekoncept. De holder sig løbende opdateret på de nyeste trends indenfor mødeplanlægning, så de kan tilbyde dig de bedste løsninger og den helt rigtige mødepakke.

Spørgsmål og svar

Få hjælp til de mest normale spørgsmål og svar om møde og konference i Comwell

Læs alle spørgsmål og svar

Hos Comwell har vi altid en AV-tekniker til rådighed, så din konference, dit kursus eller dit seminar forløber uden tekniske problemer eller mangler. Vi tester udstyret før alle arrangementer, så det hele står klar når I ankommer. Skal du f.eks. holde videomøder, videokonference eller lignende sørger vi for, at der er videokonferenceudstyr klar. Vi hjælper uanset, om det er et internt møde eller en stor kongres du skal afholde. Vi kan hjælpe med musikanlæg, projektor, storskærm, mikrofon eller noget helt femte.

Ja, på Comwell drager vi omsorg for mennesker og miljø. Hos os får du frisk og velsmagende mad lavet på bæredygtig vis. For Comwell er bæredygtighed og sundhed centralt. Det kommer til udtryk gennem den mad og de drikkevarer, vi serverer for dig og dine mødedeltagere. Vi sørger for lokale specialiteter og økologiske råvarer, der er sunde og giver energi til mødet eller konferencen. 

I bestemmer helt selv hvor meget forplejning og hvornår I ønsker det. Det er vores overbevisning, at med en mæt mave og et klart hoved, er I et skridt nærmere et vellykket møde.

MeetingDesign er vores gratis rådgivningsservice, hvor vi skræddersyer og tilpasser en møde- eller konferencepakke efter netop dine ønsker. Vi har et team af erfarne MeetingDesigners, og de følger dig fra første telefonopkald og til alle deltagere er taget hjem. Vores MeetingDesigners står til rådighed og hjælper gerne med at planlægge, finde det rigtige mødelokale, komme med forslag og inspiration til aktiviteter samt booking og koordinering generelt. Kontakt en konferencekoordinator i dag for gratis og professionel mødeplanlægning og -rådgivning. 

Comwell har enkle, fordelagtige og fleksible annulleringsbetingelser. Afbestilling skal altid ske skriftligt til hotellet. Ved afbestilling forstås totalannullering, reduktion, afkortning, omplacering, samt lignende væsentlige ændringer i forhold til bekræftelsen. Vi gør opmærksom på, at der ved større møder og konferencer med en samlet omsætning på mere end DKK 200.000 gælder særlige afbestillingsbetingelser. Disse aftales fra gang til gang og vil fremgå af bekræftelsen. Det vil altid være betingelserne i den enkelte bekræftelse, der er gældende. Læs mere om frister for afbestilling og de generelle annulleringsbetingelser her.

Seneste nyt om møde & konference

Naturskønne rammer og moderne konferencested

Comwell Borupgaard ligger i naturskønne Nordsjælland. Hotellets moderne herregårdsomgivelser har de perfekte rammer til møder og konferencer samtidig med, at Comwells MeetingDesignere sørger for, at man fra start til slut får et optimalt ophold.

Kunde i mere end 10 år: Hos Comwell er der styr på sagerne

I over 10 år har Nicolai brugt Comwell til at afholde kursusforløb, møder og konferencer. Her får han og kursisterne ro og plads, lækker forplejning og ikke mindst står MeetingDesigneren, der er en specialtrænet rådgiver, klar til at hjælpe fra start til slut.

Et møde er ikke bare et møde

Comwell er specialister i afholdelse af møder og konferencer – og det uanset om behovet er en times møde for 10 medarbejdere eller en stor konference for 600 deltagere over flere dage. Hotelkædens specialuddannede MeetingDesignere sørger for, at alt spiller både før, under og efter mødet. Men hvordan sikrer man, at et møde ikke bare bliver et møde, som ingen husker?
Møder og konferencer hos Comwell

Kom med på walk and talk i Bygholm Park

I midten af januar slog Comwell Hotels dørene op til overnatninger, møder, konferencer og selskaber på Comwell Bygholm Park i Horsens – hotelkædens seneste skud på stammen i hotelporteføljen. En smuk, gammel herregård, der straks leder tankerne tilbage til fordums storhed, hvor adelfolk havde sin daglige gang på stedet.
Comwell Middelfart kollegaer
Møde & konferenceSkal dit næste møde afholdes på Comwell Borupgaard?

Dit foretrukne konferencehotel i hele landet

På vores forskellige lokationer fordelt over Jylland, Fyn og Sjælland finder du et Comwell konferencecenter med topmoderne konferencefaciliteter.

Vores mange venues og hoteller kan også bruges til foredrag, som undervisningslokaler, til gå-hjem-møde eller som kongrescenter evt. kombineret med weekendophold.

Uanset hvor i landet du befinder dig, kan vi tilbyde gennemførte mødeløsninger og konferenceophold. Vores faciliteter egner sig fantastisk godt til konferencedøgn, heldagsmøde og dagsmøde, da vi også tilbyder hotelophold og lækker økologisk forplejning hele dagen.

Comwell Aarhus

Aarhus

Aarhus
Comwell Bygholm Park har mødelokaler med udsigt til smuk natur i parken

Bygholm Park

Horsens
Lokale til møde, konference og events på Comwell Copenhagen Portside

Copenhagen Portside

Nordhavn

H.C. Andersen Odense

Odense
Comwell Holte Palæet mødelokale

Holte

Holte

Hvide Hus Aalborg

Aalborg

Kellers Park

Børkop
Comwell Klarskovgaard mødelokale

Klarskovgaard

Korsør

Kolding

Kolding

Kongebrogaarden

Middelfart

Køge Strand

Køge
Comwell Middelfart mødelokale

Middelfart

Middelfart
Comwell Rebild Bakker mødelokale

Rebild Bakker

Skørping

Roskilde

Roskilde
Comwell Sorø

Sorø

Sorø
Comwell Varbergs Kusthotell

Varbergs Kusthotell

Varberg