Smagsoplevelser, natur og spa

4.1 / 5

Smagsoplevelser, natur og spa

4.1 / 5
Book årets julefrokost nu
Nyd julen på den gamle herregård, og invitér venner og kollegaer til årets julefest.
Christmas lunch at Comwell

Oplevelsespakker

Julegaveidé

Julegaveophold: Ophold med morgenbuffet

Giv et ophold med morgenbuffet i julegave til en du holder af. Opholdet forudbetales ved køb med betalingskort. Bookingen kan ikke annulleres, men kan ombookes mod evt. merbetaling til en ny ankomstdato inden for perioden den 4. januar t.o.m. den 28. april 2024.
Julegaveidé

Julegaveophold: SpaDelight ophold

Giv et ophold med 3-retters middag, AquaSpa og morgenbuffet i julegave til en du holder af. Opholdet forudbetales ved køb med betalingskort. Bookingen kan ikke annulleres, men kan ombookes mod evt. merbetaling til en ny ankomstdato inden for perioden den 4. januar t.o.m. den 28. april 2024. at ombooke datoerne.
Julegaveidé

Julegaveophold: Ophold med 2-retters middag eller buffet

Giv et ophold med 2-retters middag/buffet og morgenbuffet i julegave til en du holder af. Opholdet forudbetales ved køb med betalingskort. Bookingen kan ikke annulleres, men kan ombookes mod evt. merbetaling til en ny ankomstdato inden for perioden den 4. januar t.o.m. den 28. april 2024.
Spa

SpaDelight

Forkæl dig selv med et spaophold på et af vores to danske spahoteller. Dette ophold er inkl. fri adgang til AquaSpa, velkomstbobler, 3-retters middag, overnatning og morgenbuffet.
Spa

SøndagsSpa ophold

Forlæng weekend følelsen med et SøndagsSpa ophold med bl.a. velkomstdrink, 3-retters middag, fri adgang til vores AquaSpa og morgenbuffet.
Spa

HverdagsSpa

Tag en pause fra hverdagens stress og nyd lidt luksus og selvforkælelse på Comwell Borupgaard og Comwell Kellers Park. Spar 30% på udvalgte hverdage.

Velkommen på Comwell Borupgaard

Comwell Borupgaard ligger i det naturskønne Nordsjælland. Hotellets moderne herregårdsomgivelser har de perfekte rammer til møder, konferencer og store selskaber. Hotellets lækre spaafdeling og gode restaurant gør desuden hotellet til et oplagt valg for en weekendtur eller et miniophold. 

Julelukket

Comwell Borupgaard er lukket fra d. 20. december og åbner igen d. 31. december kl. 13.00
Vi glæder os til at byde jer velkommen.

Vi tilbyder bl.a.
Værelser
Vi har 145 dobbeltværelser og 4 suiter og tilbyder ligeledes overnatning i forbindelse med konferencer
Møde- og eventfaciliteter
Vi har 21 møde- og konferencelokaler samt skønne lokaler til diverse selskaber og fester
Spa
I vores Aqua Spa har vi bade, saunaer, brechelbath, hotstone stole, udendørs hot tubs og udendørs natursauna samt spa- og skønhedsbehandlinger
Øvrige faciliteter
3 restauranter og en lobbybar, fitness, 3 solrige terrasser, stor grøn park med historisk beplantning, room service, gratis parkering, fri Wi-Fi og Co-Work
Værelser
Vi har 145 dobbeltværelser og 4 suiter og tilbyder ligeledes overnatning i forbindelse med konferencer
Møde- og eventfaciliteter
Vi har 21 møde- og konferencelokaler samt skønne lokaler til diverse selskaber og fester
Spa
I vores Aqua Spa har vi bade, saunaer, brechelbath, hotstone stole, udendørs hot tubs og udendørs natursauna samt spa- og skønhedsbehandlinger
Øvrige faciliteter
3 restauranter og en lobbybar, fitness, 3 solrige terrasser, stor grøn park med historisk beplantning, room service, gratis parkering, fri Wi-Fi og Co-Work
Indbydende værelser

Comwell Borupgaard har de perfekte faciliteter til møder, konferencer, kurser og udstillinger, og huser desuden fantastiske rammer til et afslappende weekendophold eller store og små selskaber med overnatning. Vi har 149 værelser - heraf 4 suiter og 4 handicapværelser. 

16 M2
Standard
Vores standardværelser er indrettet i moderne, nordisk stil - med stort badeværelse og twin bed.
16 M2
Standard Double
Vores standard double-værelser er indrettet i moderne, nordisk stil - med stort badeværelse og dobbeltseng.
40 M2
Suite
Vores suiter indeholder både stue og soveværelse samt to badeværelser, hvoraf det ene er med badekar. Der er udgang til altan.

Egen park og tæt på Øresund

Comwell Borupgaard
Info om dit ophold

Comwell Borupgaard ligger i Snekkersten ved Helsingør i det naturskønne Nordsjælland. Hotellet er et smagfuldt mix af stilfulde herregårdsomgivelser og moderne bygninger. Vi har de perfekte rammer, med møde- og konferencelokaler, samt faciliteter til kurser, udstillinger og fester.

Aktiviteter på og omkring hotellet

Vi tilbyder
Aktiviteter på hotellet
Vi tilbyder skræddersyet løbe- og gåture, leje af cykler til at udforske området, diverse brætspil, saunagus, skønhedsbehandlinger og petanque.
Attraktioner
Seværdigheder og attraktioner nær hotellet
Oplev bl.a. Kronborg Slot, Fredensborg Slot, Frederiksborg Slot, Louisiana, Karen Blixen Museet eller Museet for Søfart.
Oplevelser
Oplevelser i naturen nær hotellet
Udforsk og find bl.a. nærmeste badetur, grønne område, seværdighed m.m.
Comwell familie bål

Restaurant og fest

Nyd en dejlig middag i vores restaurant, Linden, hvor vores dygtige kokke kreerer madkunst med råvarer af høj kvalitet og fokus på økologi og bæredygtighed.

Skal I holde fest, er vi klar til at hjælpe og har flere charmerende festlokaler i naturskønne omgivelser. Vi sørger for, det hele spiller, så I kan nyde dagen og det gode selskab.

Læs mere
Award vindende service
Møde & konferenceHold dit næste møde eller konference på Comwell Borupgaard
Fordele til dig
Gavekort
Comwell Sorø
Læs mere her

Giv et gavekort, der skaber minder

Står du og mangler gaven til personen, der har alt, til brudeparret, til én du holder af eller måske dit arbejdsteam? Så er et gavekort til Comwell den perfekte gave. En gave der skaber minder, forkælelse, fordybelse, nye horisonter og ikke mindst glæde.
Comwell Club
Comwell Sorø
Se alle fordele her

Bliv medlem af Comwell Club

Vi giver dig en række medlemsfordele samt mulighed for at samle Club-point, som du kan bruge til betaling af dit næste ophold med overnatning. Hver måned udlodder vi to gavekort på kr. 1.000,- og kr. 1.500,- blandt henholdsvis nye og overnattede medlemmer.
Firmaaftale hos Comwell
Comwell Sorø
Læs mere om fordele for jer

Alle gode gange Comwell

Comwell tilbyder lukrative firmaaftaler, hvad enten det drejer sig om overnatninger, mødelokaler, konferencer eller andet. Med en firmaaftale får du aftalerabatter tilpasset dine og virksomhedens behov, og du er sikret vores professionelle service og rigtig gode vilkår.
Better Sleep Pudeprogram
Læs mere her

Vær sikker på en god nats søvn

For at sikre dig en god nats søvn har vi et eksklusivt pudeprogram, hvor du selv kan vælge mellem et bredt udvalg af lækre natur-, skum- og fiberpuder. Du får en brochure med et udvalg af vores puder og kan så selv vælge den pude, der passer dig bedst.