Smagsoplevelser, natur, ro og spa

SPAOPHOLD

Sauna med udsigt
Pakketilbud

Efterår = spa tid

Nu begynder de kølige og korte dage, og du trænger bare til varme og hygge. Med et spaophold på Borupgaard får du hele pakken! 

Nyd saunatid, boblende hot tubs, vidunderlig middag, nattesøvn i en dejlig hotelseng og det lækreste morgenbord den næste dag.

Kan du tage i spa på en søndag, er der ekstra gode priser! Husk at investere i dig selv og dem, du har kær. Et spaophold er balsam for sjælen, og effekten er ikke til at tage fejl af. 

EFTERÅRSTILBUD

rs25684_comwell_fall_raisfoto_5316-lpr
COMWELL CLUB

Få dobbelt op på clubpoint

Efterårsblues nejtak! Efterår på lækkert hotel jatak! Skyd efteråret godt i gang med et efterårsophold på Comwell Borupgaard med én, du holder af. Med tilbuddet får I:

  • Overnatning på lækkert hotelværelse
  • Fantastisk morgenbuffet (husk at prøve vaffeljernet)
  • Dobbelt op på Comwell Club point!! 

Så nyd kvalitetstid sammen, bliv maks klar til efteråret og optjen masser af gode clubpoint til næste dit næste ophold.

FIRMAFEST

btb_barstemning_8
FEST OG SELSKABER

FÅ JULEFROKOSTEN SIKKERT I HUS

Så er der fuld drøn på julefrokostbookingerne hos os. Hvis I vil være sikre på at få det helt rigtige venue til årets firmajulefrokost, så er nu I, skal booke. 

Vi har samlet al info om julefrokost på vores dejlige hotel. Én ting er sikkert: Vi skruer maks op for julestemning, julemenu og lægger i det hele taget i kakkelovnen til, at I får et brag af en julefrokost!

_hotel-comwell-borupgaard-spaophold-wellness-1535

Praktisk Information om dit ophold

For at gøre dit ophold så behageligt som muligt, har vi samlet en oversigt over praktiske informationer og faciliteter på Comwell Borupgaard

_hotel-overnatning-hotelvaerelse-borupgaard-0010

PRISREGN OVER COMWELL HOTELS VED DANISH TRAVEL AWARDS

Comwell Hotels har to af de bedste hoteller på landsplan. Den danske hotelkæde har netop vundet priserne ”Bedste hotel på Sjælland, Fyn og Øerne” og ”Bedste hotel i Jylland” med henholdsvis Comwell Borupgaard i Snekkersten og Comwell Kellers Park i Brejning.

Billede af udestue i restauranten på hotel Comwell Borupgaard med grå sofaerne, træborde og kobberlamper

Velkommen på Comwell Borupgaard

Comwell Borupgaard ligger i det naturskønne Nordsjælland. Hotellets moderne herregårdsomgivelser har de perfekte rammer til møder, konferencer og store selskaber. Hotellets lækre spaafdeling og gode restaurant gør desuden hotellet til et oplagt valg for en weekendtur eller et miniophold. 

Billeder af værelser

hotel-comwell-borupgaard-092

Restaurant Linden

På Comwell Borupgaard er det gæsternes velvære, der er i fokus, og det samme gør sig gældende på restaurant Linden. Her skaber vi madoplevelser ud over det sædvanlige gennem godt håndværk og brugen af årstidernes friske råvare.

Vores restaurant emmer af en afslappende atmosfære, her er masser af lys, og du finder en særlig intimitet. Når vejret tillader det, kan du nyde din mad på vores store, udendørs terrasse.

Billeder af Comwell Borupgaard

_moeder-konferencer-nordsjaelland-3005

Giv et gavekort der skaber minder

Står du og mangler gaven til personen, der har alt, til brudeparret, til én du holder af eller måske dit arbejdsteam? Så er et gavekort til Comwell den perfekte gave. En gave der skaber minder, forkælelse, fordybelse, nye horisonter og ikke mindst glæde.

Vores gavekort kan bruges som hel eller delvis betaling for et hvilket som helst ophold på vores danske hoteller, på en middag i én af vores restauranter eller en tur i spaen. 

Comwell Club

25 point i tilmeldingsbonus, når du opretter dig som medlem.

5% i bonuspoint på din samlede regning, når du overnatter.

Optjening af bonusnat når du overnatter 8 gange

Hver måned udlodder vi to gavekort til nye og overnattende medlemmer