Restaurant & Fest på Comwell Borupgaard

Restaurant Linden

I Restaurant Linden på Comwell Borupgaard får du en udsøgt gourmetoplevelse, der er fyldt med både smag og styrke. Restauranten byder på ren idyl og hygge, samt en intim atmosfære med service i særklasse. 

Velkommen i vores hyggelige loungebar

I forlængelse af vores lobby finder du vores loungebar, der uden tvivl er hotellets samlingspunkt, hvad enten du overnatter hos os, er spagæst eller er til møde. Her kan du nyde en drink, en kop kaffe eller et let måltid. Vores menukort byder på velkendte klassikere som burgere, salater og vegetarretter. 

Baren har åben alle dage kl. 12:00-00:00.

Den særlige begivenhed

Vi tilbyder de perfekte rammer til bryllupper og andre fester på den idylliske herregård i Nordsjælland. Vores fest- og selskabslokaler kan huse små intime eller store selskaber og begivenheder med op til 330 deltagere. Det er desuden muligt for dig og gæsterne at overnatte på Comwell Borupgaard efter en selskabelig aften.

Læs mere om vores festkoncepter hos Comwell generelt her:

Har du spørgsmål til en særlig begivenhed, en fest eller lignende på Comwell Borupgaard? Så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf.: (+45) 48 380 333 eller benyt formularen herunder.

JUL PÅ DEN GAMLE HERREGÅRD

Glæd jer til et brag af en julefest på den gamle herregård, når vi byder indenfor til en fantastisk aften, hvor I bare skal slappe af og nyde hinandens selskab.

Eventaftner på Borupgaard

Kom med til vores hyggelige eventaftener hvor vi kredser om dine smagsløg.