4.1 / 5

Restaurant & Fest på Comwell Borupgaard

jwwwb_0072

Julefrokost på Comwell Borupgaard

I november og december inviterer vi traditionen tro til julefrokost i stemningsfyldte rammer på den gamle herregård. I vanlig stil har vores dygtige kokke sammensat dette års skønne julemenu med respekt for julens hyggelige traditioner. Det eneste du skal er, at invitere det gode selskab, sætte jer ved et veldækket bord og så sørger vi for resten.  

Julefrokost skal forudbestilles. 

skaldyrsaften-event-restaurant-nordsjaelland-helsingor-3012

Restaurant Linden

I Restaurant Linden på Comwell Borupgaard får du en udsøgt gourmetoplevelse, der er fyldt med både smag og styrke. Restauranten byder på ren idyl og hygge, samt en intim atmosfære med service i særklasse. 

Åbningstider:
Restaurant Linden er åben alle dage kl. 12.00-14.00 og 18.00-22.30 (køkkenet lukker kl. 21.30)  

hotel-comwell-borupgaard-095

Velkommen i vores hyggelige loungebar

I forlængelse af vores lobby finder du vores loungebar, der uden tvivl er hotellets samlingspunkt, hvad enten du overnatter hos os, er spagæst eller er til møde. Her kan du nyde en drink, en kop kaffe eller et let måltid. Vores menukort byder på velkendte klassikere som burgere, salater og vegetarretter. 

Baren har åben alle dage kl. 12:00-00:00.

hotel-comwell-borupgaard-068

Eventyrligt parkbryllup i Nordsjælland

Træd op ad ’kirkegulvet’ på en storslået parkplæne. Og lad jeres ’ja!’ runge under et eventyrligt Harry Potter-egetræ med smukt krogede grene, omgivet af storblomstrende rhododendroner. Velkommen til bryllup på Comwell Borupgaard.

Stråtækt, romantisk idyl midt i en majestætisk park. Og brudevals i et gammelt, stemningsfyldt herregårdsbibliotek. Hvis ikke dét er som taget ud af et bryllupsmagasin?! 

Comwell Borupgaard byder på romantiske bryllupper i hovedhusets imponerende bryllupslokale, Borupgaard Salen, og i det smukke, gamle Hasselbalchs Hus med stråtag og tykke, hvidkalkede mure. Huset ligger trukket lidt væk fra hovedhuset og I har det helt for jer selv. Lad eventyret begynde. Og glæd jer til de mange helt særlige, bevægende og uforglemmelige Kodak- og Kleenex-øjeblikke!

cbo_festlokale-(3)

Den særlige begivenhed

Vi tilbyder de perfekte rammer til bryllupper og andre fester på den idylliske herregård i Nordsjælland. Vores fest- og selskabslokaler kan huse små intime eller store selskaber og begivenheder med op til 330 deltagere. Det er desuden muligt for dig og gæsterne at overnatte på Comwell Borupgaard efter en selskabelig aften. 

Se vores festbrochurer her

Læs mere om vores festkoncepter hos Comwell generelt her:

Har du spørgsmål til en særlig begivenhed, en fest eller lignende på Comwell Borupgaard? Så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf.: (+45) 48 380 333.

skaldyrsaften-event-restaurant-nordsjaelland-helsingor-3016

Eventaftener på Borupgaard

Kom med til vores hyggelige eventaftener hvor vi kredser om dine smagsløg.