Spaområde med pool, sauna og brechtelbath

Spaophold på Comwell Borupgaard

Skønneste spa-tilbud

Spa

SpaDelight

Forkæl dig selv med et spaophold på et af vores to danske spahoteller. Dette ophold er inkl. fri adgang til AquaSpa, velkomstbobler, 3-retters middag, overnatning og morgenbuffet.
Spa

SøndagsSpa ophold

Forlæng weekend følelsen med et SøndagsSpa ophold med bl.a. velkomstdrink, 3-retters middag, fri adgang til vores AquaSpa og morgenbuffet.
Spa

HverdagsSpa

Tag en pause fra hverdagens stress og nyd lidt luksus og selvforkælelse på Comwell Borupgaard og Comwell Kellers Park. Spar 30% på udvalgte hverdage.
Spa

SpaRetreat

Nyd et dejligt sparetreat på 3 dage, og tjek ind til afslapning og velvære. Spaopholdet byder bl.a. på middag begge aftener, morgenbuffet og fri adgang til vores AquaSpa.

Spafaciliteter i natursmukke omgivelser

På Comwell Borupgaard i Nordsjælland har du mulighed for at slippe hverdagen for en stund, mens du nyder godt af vores udsøgte spa & wellness, der byder på afslapning for både krop og sind. For maksimal afslapning kan du kombinere et weekendophold eller en kærestetur med wellness i vores lækre spafaciliteter.

Nyd blandt andet Danmarks første bretchelbath, der både virker beroligende og mentalt stimulerende, vores spapark med natursauna, vores AquaSpa med saltsauna og bliv beriget med fornyet energi og ren forkælelse af din krop.

Læs mere
Glæd dig til følgende oplevelser
Indendørs AquaSpa
Varmvandspool på 32 grader, boblebad på 38 grader samt sauna og dampbad
Udendørs AquaSpa
Hot tubs på 38 grader, natursauna, terasse- og afslapningsområde samt varmt og koldvandsbrusere
Fitness
Vi har både indendørs og udendørs fitnessfaciliteter
Værelser
Vi har 149 indbydende værelser
Indendørs AquaSpa
Varmvandspool på 32 grader, boblebad på 38 grader samt sauna og dampbad
Udendørs AquaSpa
Hot tubs på 38 grader, natursauna, terasse- og afslapningsområde samt varmt og koldvandsbrusere
Fitness
Vi har både indendørs og udendørs fitnessfaciliteter
Værelser
Vi har 149 indbydende værelser

Spabehandlinger

På Comwell Borupgaard ved Helsingør er det muligt at blive forkælet med lidt ekstra luksus i form af flere forskellige spabehandlinger, som har dit velvære i fokus. Vi har højtuddannede spaterapeuter, som tilbyder behandlinger fra top til tå. Det er muligt at vælge i mellem en bred vifte af behandlinger til ansigt, hænder, fødder og resten af din krop. 

Køber du en spabehandling, får du gratis adgang til vores smukke spapark med natursauna og udendørs jacuzzi, samt tøfler, lån af badekåbe og spahåndklæde.

Mandag til fredag tilbyder vi en fast og lav pris på vores 80 min. behandlinger. Skoleferie og helligdage dog undtaget.

Se priserne i vores online booking HER.

Bemærk du skal være minimum 16 år for at få behandlinger på Comwell Borupgaard.

Vi har løbende forskellige spaarrangementer som saunagus, yoga samt andre spændende spaevents du kan tilmelde dig. Hold øje med aktiviteterne her på siden.

Private spaarrangementer kan bestilles via mail på spa.borupgaard@comwell.com.

Spabehandlinger
DagSpa & AftenSpa
Læs mere og book

DagSpa

Forkæl dig selv med en DagSpa i skønne omgivelser med adgang til alle vores spafaciliteter, inklusiv en lækker morgenbuffet.
Læs mere og book

AftenSpa

Forkæl dig selv med en AftenSpa i skønne omgivelser med adgang til alle vores spafaciliteter, inklusiv en skøn middag.

Praktisk information om dit spaophold

Vi står klar til at give dig en ultimativ spaoplevelse. Herunder kan du få svar på dine praktiske spørgsmål vedrørende dit spaophold hos os.

Læs alle spørgsmål og svar vedr. spa

Vores spafaciliteter har åbent kl. 07.00-23.00 hver dag.

Har du bestilt et spaophold, kan du benytte spafaciliteterne fra check in til check ud - dog i timeslots på travle dage.

Har du bestilt DagSpa, kan du benytte spafaciliteterne mandag-fredag fra kl. 7.00-16.00 og lørdag fra kl. 7.00-14.00.

Har du bestilt AftenSpa, kan du benytte spafaciliteterne søndag-fredag fra kl. 16.00-23.00.


Børn under 12 år må ikke benytte spafaciliteterne, og børn fra 12-18 år skal altid være ledsaget/bo ifølge med en voksen i forbindelse med ophold.


For at give den bedst mulige oplevelse i vores AquaSpa skal der på travle dage bookes timeslots. Der udsendes cirka en uge inden ankomst mail med link til onlinebooking af timeslots hvis dette er nødvendigt.


I alle spaophold indgår tøfler, lån af badekåbe og håndklæder samt adgang til AquaSpa og fitnessrum.

I din ordrebekræftelse fremgår det, om der er måltider inkluderet i dit ophold. Medmindre andet er noteret, er drikkevarer eksklusiv i alle vores ophold.

Morgenmad serveres på hverdage og lørdage kl. 07:00-10:00 og søndage kl. 08:00-11:00.

Middag serveres kl. 18:00-20:30. 

Din reservation til både ophold, behandlinger m.m. er først gyldig, når du har modtaget en ordrebekræftelse.


Saunagus og spaaktiviteter

På Comwell Borupgaard tilbyder vi hele året rundt spændende spaaktiviteter, som bidrager til at gøre din oplevelse hos os endnu bedre.

Vi tilbyder vores gæster afslappende og enkeltstående oplevelser, med gusmestre som gør hver behandling unik. Her har du mulighed for at opleve forskellige aromatiske saunaoplevelser såsom midnatsgus, romantisk valentinsgus og saunagus (pris kr. 150,-)

Saunagus er ren velvære for krop og sind. Med rene æteriske olier tilrettelægger vores dygtige gusmestre en skøn aromaoplevelse for dig, hvor de vil fordele varmen og oliernes duft ved hjælp af en særlig svingteknik med et håndklæde.

Kontakt os for mere information og booking. Ring på +45 4838 0335.

Spashop

I spaafdelingen på Comwell Borupgaard finder du en indbydende og velassorteret Spashop. Her kan du købe produkter og få råd og vejledning af vores spaterapeuter. Det er blandt andet muligt at købe æteriske dufte fra Fischer Pure som vi også bruger i vores saunagus, Økologisk Spirulina, skønne dufte fra Zarko og meget andet.

Spashoppen er åben alle dage på nær tirsdag, og du er naturligvis altid velkommen til at kigge forbi. Vi har flotte gavesæt i forskellige prisklasser og rigtig mange gode idéer til fødselsdagsgaver, værtindegaver med mere.

Alle produkter kan købes i vores spashop eller i receptionen på hotellet.

Har du spørgsmål?