Jesper Rais

MeetingDesigners

Magiske MeetingDesigners

Sikke en dag - og sikke en agenda!

Få de bedste i branchen til dit team. Dem, som bringer ethvert tænkeligt møde til live. Vores MeetingDesigners. De gør det umulige muligt. Transformerer dine møde-håb til lyslevende virkelighed. Forvandler parkeringsområdet til en urban after party scene, og omdanner vores grønne udendørs gårdhaver til et elegant italiensk plaza, der imponerer selv den mest traditionelle mødedeltager. Glødepærer. Caféborde. Charme i spandevis. Med et massivt netværk af kontakter stopper de ikke, før du er blæst bagover.

Giv mødeprogrammet noget vildt og wow'et. F.eks.:

  • Stik til søs med kursen stik Portside.

  • Opklar et mord – teambuidling.

  • Bliv rystet sammen (uden at ryste i bukserne).

  • Make way for Segway.

  • Konkurrér og hold tungen lige i munden.

  • Og meget mere.

Vi har masser af ideer og kontakter til både vilde, våde og WOW’ede indslag. Og hører også meget gerne om jeres. I siger bare til, så skal I bare se løjer!  

Comwell Copenhagen Portside møde mødelokale konference

VRX Studios

Hvad er MeetingDesign?

MeetingDesign er vores gratis rådgivningsservice til dig. Vi skræddersyer og tilpasser en møde- eller konferencepakke efter dine ønsker. Vores team af erfarne MeetingDesigners følger dig fra første telefonopkald og frem til, at mødet er veloverstået og alle deltagere er taget hjem. Og de hjælper med både planlægning, mødestruktur, forslag til konferencelokaler, forplejning og eventuel booking af overnatning til alle deltager.

Hos Comwell har vi haft MeetingDesigners siden 2004, og de er kernen i vores prisvindende mødekoncept. De holder sig løbende opdateret på trends og tendenser inden for møder, konferencer og foredrag, så de kan give dig den bedste rådgivning. Under afholdelse af mødet sørger de for, at alt forløber som planlagt, så du har ro til at fokusere på mødets formål og indhold.