Mødelokale på Comwell Copenhagen Portside

Møde på Copenhagen Portside

Mødelokale på Comwell Copenhagen Portside

Møde på Copenhagen Portside

Fleksible mødefaciliteter i lyse og moderne lokaler

Parkér under hotellet. Tag elevatoren op. Start præcis til tiden. Vi hæver standarden for møder. 17 fleksible lokaler samt 1200 m2 råt eventområde, der kan tilpasses ethvert ønske. Fra små intensive ud- over-stepperne-workshops til 600 personers bifaldsrungende kick-offs, der efterlader deltagerne sprudlende af energi. Vi får det til at ske. Snup en kaffe, og tag plads i vores åbne Co-Work område sammen med lokale freelancere og internationale forretningsgæster. Eller mærk den friske havluft med en breakout session i vores tre grønne udendørs gårdhaver. Lad os mødes!

Vores faciliteter inkluderer
Mødelokaler
17 fleksible mødelokaler og et stort eventrum med plads til 600 gæster og 1200 m2 råt event space
IT- og AV-udstyr
Vores lokaler er udstyret med det nyeste IT- og AV-udstyr og vi har dygtige AV-teknikere klar til at hjælpe
Teambuilding
Vi tilbyder diverse teambuilding øvelser inde og faglige indspark - inde og ude
Øvrige faciliteter
Restaurant og bar, fitness, CO-work område, WiFi, udendørs gårdhaver og overnatning i forbindelse med konference
Mødelokaler
17 fleksible mødelokaler og et stort eventrum med plads til 600 gæster og 1200 m2 råt event space
IT- og AV-udstyr
Vores lokaler er udstyret med det nyeste IT- og AV-udstyr og vi har dygtige AV-teknikere klar til at hjælpe
Teambuilding
Vi tilbyder diverse teambuilding øvelser inde og faglige indspark - inde og ude
Øvrige faciliteter
Restaurant og bar, fitness, CO-work område, WiFi, udendørs gårdhaver og overnatning i forbindelse med konference

Mødelokaler på Comwell Copenhagen Portside

Der er mange muligheder, når det gælder leje af mødelokaler i København. Og at vælge det rigtige, kan kræve både tid og tanke. Hos os er der mange lokaler at vælge imellem, og vi er klar til at hjælpe jer med at finde det lokale, der passer bedst til jer.

På Comwell Copenhagen Portside har vi 17 mødelokaler i alt. Det største mødelokale har plads til over 400 deltagere, og det mindste mødelokale kan rumme 8 personer. Kapaciteten i hvert mødelokale vil også afhænge af, om I vælger runde borde, gruppeborde, u-opstilling eller andet.


Behov for eksklusive mødelokaler?

Hvert mødelokale, sin stemning. I mange af vores mødelokaler har vi valgt lette gardiner og bæredygtige tæpper, fremstillet af fiskegarn, så vi holder snøren til vores beliggenhed. Leder I efter eksklusive mødelokaler i København, kan vi anbefale vores mødelokale M9 med udsigt til både havn og hotellobby – og med et enkelt klik på fjernbetjeningen forvandler du udsigt til arbejdsro, når ruderne matteres.

I alle mødelokaler er der naturligvis også gode muligheder for at præsentere og vise indhold, når I eller jeres oplægsholdere skal på scenen. Vi har LED skærme, mødetelefon, clickshare, whiteboardtavle, flipover og mikrofon. Og er der problemer eller behov for hjælp, kommer vores AV-tekniker fluks forbi.

Få en virtuel rundtur i vores mødelokaler

Her kan du udforske Comwell Portsides mødelokaler og faciliteter. På den måde finder du det bedste lokale til dit event.Konference- og mødelokale A & B på Comwell Copenhagen Portside
Mødelokale A & B
Mødelokale C på Comwell Copenhagen Portside
Mødelokale C
Mødelokale D på Comwell Copenhagen Portside
Mødelokale D
Mødelokale E på Comwell Copenhagen Portside
Mødelokale E
Mødelokale F på Comwell Copenhagen Portside
Mødelokale F
Mødelokale G på Comwell Copenhagen Portside
Mødelokale G
Mødelokale H på Comwell Copenhagen Portside
Mødelokale H
Mødelokale M1-M9 på Comwell Copenhagen Portside
Mødelokale M1-M9

Lokale- og kapacitetsoversigt

Download kapacitetsoversigt her

Download PDF
LokalenavnStørrelse M2LængdeBreddeHøjdeAntal pers. (Biograf)

Mødelokale A

274 M2

L: 18,8 * B: 15,3 * H: 4,3

27418,815,34,3234

Mødelokale B

148 M2

L: 10,3 * B: 14,8 * H: 4,3

14810,314,84,3144

Mødelokale AB

422 M2

L: 29 * B: 15 * H: 4,3

42229154,3414

Mødelokale C

54 M2

L: 6 * B: 10,2 * H: 3,5

54610,23,543

Mødelokale D

60 M2

L: 9,3 * B: 6,1 * H: 3,5

609,36,13,562

Mødelokale E

67 M2

L: 10,1 * B: 6,9 * H: 3,4

6710,16,93,479

Mødelokale F

67 M2

L: 10,1 * B: 6,9 * H: 3,4

6710,16,93,479

Mødelokale G

91 M2

L: 12 * B: 7 * H: 3,4

911273,4112

Mødelokale H

207 M2

L: 14,2 * B: 13,7 * H: 3,2

20714,213,73,2222
Mødeplanlægning
MeetingDesign
Vores MeetingDesigners står klar til at hjælpe dig
Jette Schjøtt MeetingDesignerChef på Comwell Copenhagen Portside
Mad
Forplejning med omtanke
Hos os får du frisk og velsmagende mad lavet på bæredygtig vis
Restaurant Portside i Nordhavn
Inspiration
Teambuilding
Mulighed for alternative måder at holde møde på nær vandet
Comwell Portside Kajak
AV-tekniker
Mødeudstyr og teknik til dit møde
Møder og konferencer kræver oftest teknisk udstyr
AV-teknikker Comwell Hotels

Hvorfor vælge Comwell Copenhagen Portside til dit næste møde?

I Comwell har vi lang erfaring med at holde møder og konferencer. Og hver eneste dag udvikler vi den viden til at gøre jeres oplevelser til de bedste. Når I holder møde i København, kan I derfor være sikre på en kompetent sparringspartner, der ved, hvad der virker og altid er friske på at udfordre det gængse.

På Comwell Copenhagen Portside får I både en unik beliggenhed og lyse lokaler – men også en helt særlig stemning, som skabes af vores servicemindede personale og lokale og internationale gæster. Det er præcis den stemning, der gør Copenhagen Portside til et unikt sted at holde møde i København. For så snart du træder ind i vores hotellobby, bliver du mødt af smil fra receptionisten, et imponerende rum med bar, danske designklassikere og et stort Co-Work område, hvor alle er velkomne til at arbejde, mens de er på hotellet, holder et møde i København eller bruger stedet som et åbent kontorfællesskab.   

Succesfulde møder med MeetingDesign

Men hvad skal der egentlig til for at gøre jeres møde i København til en succes? Ja, det spørger vi selvfølgelig også jer om – men I kan også spørge os! På Comwell Copenhagen Portside har vi nemlig flere medarbejdere, der er specialiseret i møder og konferencer. De ved lige præcis, hvordan vi kan hjælpe jer i mål med jeres ønsker. For selvom datoen er sat og mødelokalet på plads, er der mange detaljer i et vellykket arrangement. Og det er præcis her, vores MeetingDesigner træder til og sparrer med jer – både før, under og efter mødet. Hvis I f.eks. har ideer til jeres møde i København, som f.eks. en afsluttende kajaktur eller en særlig kulisse, gør vi alt, hvad vi kan, for at indfri jeres ønsker.

Mødepakker på Comwell Copenhagen Portside

Har du kig på en særlig mødepakke i København, eller skal vi guide dig lidt på vej? Vi tilbyder flere forskellige mødepakker og skræddersyer naturligvis også et tilbud efter jeres ønsker.

En af de populære mødepakker i København er vores heldagsmøde med fuld forplejning. Her får I morgenmad ved ankomst, frokost og en lækker tre retters middag. Hele dagen står kaffe og kolde drikkevarer til fri disposition, og der er frugt og kage, når det passer i jeres program.

Har I langt hjem eller vil I benytte chancen for at bruge en aften sammen, inkluderer vi en overnatning i mødepakken. Hertil hører naturligvis også vores store morgenbuffet, så I både er veludhvilede og fyldt af god energi, når I rejser fra os.

Til kortere møder har vi også andre mødepakker i København. Her får I typisk serveret et enkelt måltid og har ligesom andre mødepakker fri adgang til vores flaskefri drikkebuffet, kaffe og te. Alle vores mødepakker i København er tilkøb til lokalet, så I kan kombinere forplejning med det mødelokale, I helst vil have.

Spørgsmål og svar

Få svar på de typiske spørgsmål om at holde møde hos Comwell.

Læs alle spørgsmål og svar

Hos Comwell har vi altid en AV-tekniker til rådighed, så dit møde, kursus eller seminar forløber uden tekniske problemer eller mangler. Vi tester udstyret før alle arrangementer, så det hele står klar når I ankommer. Skal du f.eks. holde videomøder, videokonference eller lignende sørger vi for, at der er videokonferenceudstyr klar. Vi hjælper uanset, om det er et internt møde eller en stor kongres du skal afholde. Vi kan hjælpe med musikanlæg, projektor, storskærm, mikrofon eller noget helt femte.

Ja, på Comwell drager vi omsorg for mennesker og miljø. Hos os får du frisk og velsmagende mad lavet på bæredygtig vis. For Comwell er bæredygtighed og sundhed centralt. Det kommer til udtryk gennem den mad og de drikkevarer, vi serverer for dig og dine mødedeltagere. Vi sørger for lokale specialiteter og økologiske råvarer, der er sunde og giver energi til mødet eller konferencen. 

I bestemmer helt selv hvor meget forplejning og hvornår I ønsker det. Det er vores overbevisning, at med en mæt mave og et klart hoved, er I et skridt nærmere et vellykket møde.

MeetingDesign er vores gratis rådgivningsservice, hvor vi skræddersyer og tilpasser en mødepakke efter netop dine ønsker. Vi har et team af erfarne MeetingDesigners, og de følger dig fra første telefonopkald og til alle deltagere er taget hjem. Vores MeetingDesigners står til rådighed og hjælper gerne med at planlægge, finde det rigtige mødelokale, komme med forslag og inspiration til aktiviteter samt booking og koordinering generelt. Kontakt en mødekoordinator i dag for gratis og professionel mødeplanlægning og -rådgivning. 

Comwell har enkle, fordelagtige og fleksible annulleringsbetingelser. Afbestilling skal altid ske skriftligt til hotellet. Ved afbestilling forstås totalannullering, reduktion, afkortning, omplacering, samt lignende væsentlige ændringer i forhold til bekræftelsen. Vi gør opmærksom på, at der ved større møder og konferencer med en samlet omsætning på mere end DKK 200.000 gælder særlige afbestillingsbetingelser. Disse aftales fra gang til gang og vil fremgå af bekræftelsen. Det vil altid være betingelserne i den enkelte bekræftelse, der er gældende. Læs mere om frister for afbestilling og de generelle annulleringsbetingelser her.

Konference i København

Er I mange, der skal samles til en konference, er vi klar til at tage godt imod jer på Copenhagen Portside. Vi har lokalerne, ekspertisen og dejlige værelser til alle gæster.

Læs mere om konference
Comwell Middelfart kollegaer
Møde & konferenceSkal dit næste møde afholdes på Comwell Copenhagen Portside?

Seneste nyt om møde & konference

Naturskønne rammer og moderne konferencested

Comwell Borupgaard ligger i naturskønne Nordsjælland. Hotellets moderne herregårdsomgivelser har de perfekte rammer til møder og konferencer samtidig med, at Comwells MeetingDesignere sørger for, at man fra start til slut får et optimalt ophold.

Kunde i mere end 10 år: Hos Comwell er der styr på sagerne

I over 10 år har Nicolai brugt Comwell til at afholde kursusforløb, møder og konferencer. Her får han og kursisterne ro og plads, lækker forplejning og ikke mindst står MeetingDesigneren, der er en specialtrænet rådgiver, klar til at hjælpe fra start til slut.

Et møde er ikke bare et møde

Comwell er specialister i afholdelse af møder og konferencer – og det uanset om behovet er en times møde for 10 medarbejdere eller en stor konference for 600 deltagere over flere dage. Hotelkædens specialuddannede MeetingDesignere sørger for, at alt spiller både før, under og efter mødet. Men hvordan sikrer man, at et møde ikke bare bliver et møde, som ingen husker?
Møder og konferencer hos Comwell

Kom med på walk and talk i Bygholm Park

I midten af januar slog Comwell Hotels dørene op til overnatninger, møder, konferencer og selskaber på Comwell Bygholm Park i Horsens – hotelkædens seneste skud på stammen i hotelporteføljen. En smuk, gammel herregård, der straks leder tankerne tilbage til fordums storhed, hvor adelfolk havde sin daglige gang på stedet.

Dit foretrukne konferencehotel i hele landet

I Comwell har vi 16 hoteller og 3 venues på Jylland, Fyn og Sjælland. Alle steder har vi topmoderne konference- og mødefaciliteter, der bruges til foredrag, kursus, undervisning, til gå-hjem-møde, kick-off eller som kongrescenter.

Uanset hvor i landet du befinder dig, kan du forvente gennemførte mødeløsninger og konferenceophold. 


Comwell Copenhagen Portside egner sig særdeles godt til konferencedøgn, heldagsmøder og dagsmøder, da vi også tilbyder overnatning og lækker økologisk forplejning hele dagen.

Comwell Aarhus

Aarhus

Aarhus
Comwell Borupgaard mødelokale

Borupgaard

Snekkersten
Comwell Bygholm Park er et nyrenoveret hotel til møder, konferencer og ophold

Bygholm Park

Horsens

H.C. Andersen Odense

Odense
Comwell Holte Palæet mødelokale

Holte

Holte

Hvide Hus Aalborg

Aalborg

Kellers Park

Børkop
Comwell Klarskovgaard mødelokale

Klarskovgaard

Korsør

Kolding

Kolding

Kongebrogaarden

Middelfart
Comwell Køge Strand

Køge Strand

Køge
Indgangsparti til Comwell Middelfart

Middelfart

Middelfart
Comwell Rebild Bakker

Rebild Bakker

Skørping

Roskilde

Roskilde
Comwell Varbergs Kusthotell

Varbergs Kusthotell

Varberg