Konference- og mødelokale A & B på Comwell Copenhagen Portside

Konference på Copenhagen Portside

Konference- og mødelokale A & B på Comwell Copenhagen Portside

Konference på Copenhagen Portside

Konference i det nye Nordhavn

Leder du efter en konferencesal i København? Så velkommen til Københavns nye bydel, Nordhavn, hvor vores hotel og konferencecenter Copenhagen Portside er placeret. Med plads til at samle 600 personer i et lokale, 17 øvrige mødelokaler, 484 værelser, en lækker restaurant og et pulserende barområde er vi klar med rammerne om jeres næste konference i København. Hotellet ligger blot en halv times kørsel i bil eller tog fra Københavns lufthavn og et kvarter fra Københavns Hovedbanegård.

Om I er en stor, international virksomhed eller en mindre gruppe specialister kan vi opfylde jeres behov for et konferencelokale i København. Læg dertil, at vi altid tilbyder assistance i forhold til planlægning, It-udstyr og særlige ønsker. Og for alle vores gæster på konference i København sørger vi naturligvis også for overnatning og fuld forplejning i særklasse.

Vores faciliteter inkluderer
Konference- og mødelokaler
Et stort eventrum med plads til 600 gæster, 1200m2 råt event space og 17 fleksible lokaler
IT- og AV-udstyr
Lokaler med det nyeste IT- og AV-udstyr, og vi har dygtige AV-teknikere klar til at hjælpe
Overnatning
Vi har 484 værelser fordelt på 8 kategorier
Forplejning
Stort professionelt køkken med fokus på kvalitet, økologi og bæredygtighed
Øvrige faciliteter
Restaurant, bar, fitness, CO-Work område, WiFi og udendørs gårdhaver.
Konference- og mødelokaler
Et stort eventrum med plads til 600 gæster, 1200m2 råt event space og 17 fleksible lokaler
IT- og AV-udstyr
Lokaler med det nyeste IT- og AV-udstyr, og vi har dygtige AV-teknikere klar til at hjælpe
Overnatning
Vi har 484 værelser fordelt på 8 kategorier
Forplejning
Stort professionelt køkken med fokus på kvalitet, økologi og bæredygtighed
Øvrige faciliteter
Restaurant, bar, fitness, CO-Work område, WiFi og udendørs gårdhaver.

Hotel og konference i København

Når I træder ind på Comwell Copenhagen Portside, vil I blive mødt af vores servicemindede personale, som står klar til at tage godt imod jer. Her, midt i den store, lyse hotellobby med højt til loftet og danske designmøbler, mærker I en stemning af liv, energi og en international vibe fra både gæster og medarbejdere på vores hotel og konference i København.

I åben forbindelse med lobbyen finder I vores indbydende hotelbar. Som et centrum i hotellet og et oplagt mødested efter endt arbejdsdag. Når sulten melder sig, kan I bestille mad i baren - eller bevæge jer få skridt over i vores hyggelige restaurant med a la carte retter eller en allerede aftalt menu til jer.

Til mange konferenceophold i København er der også tit behov for overnatning. Her kan vi indkvartere jeres deltagere på vores 484 værelser fordelt 8 forskellige værelseskategorier. På Comwell-hotellerne tilbyder vi altid vores gæster at vælge deres egen hovedpude, så vi kan bidrage til en god nats søvn og dermed også den bedste start på en ny konferencedag.

På Copenhagen Portside hotel og konference i København har vi to store konferencelokaler, der begge har plads til mere end 200 deltagere. Og med mange andre mødelokaler giver vi meget gerne gode råd til, hvordan I får de bedste rammer for jeres konference i København.

Få en virtuel rundtur i vores konference- og mødelokaler

Her kan du udforske Comwell Portsides mødelokaler og faciliteter. På den måde finder du det bedste lokale til dit event.Konference- og mødelokale A & B på Comwell Copenhagen Portside
Mødelokale A & B
Mødelokale C på Comwell Copenhagen Portside
Mødelokale C
Mødelokale D på Comwell Copenhagen Portside
Mødelokale D
Mødelokale E på Comwell Copenhagen Portside
Mødelokale E
Mødelokale F på Comwell Copenhagen Portside
Mødelokale F
Mødelokale G på Comwell Copenhagen Portside
Mødelokale G
Mødelokale H på Comwell Copenhagen Portside
Mødelokale H
Mødelokale M1-M9 på Comwell Copenhagen Portside
Mødelokale M1-M9

Lokale- og kapacitetsoversigt

Download kapacitetsoversigt her

Download PDF
LokalenavnStørrelse M2LængdeBreddeHøjdeAntal pers. (Biograf)

Mødelokale A

274 M2

L: 18,8 * B: 15,3 * H: 4,3

27418,815,34,3234

Mødelokale B

148 M2

L: 10,3 * B: 14,8 * H: 4,3

14810,314,84,3144

Mødelokale AB

422 M2

L: 29 * B: 15 * H: 4,3

42229154,3414

Mødelokale C

54 M2

L: 6 * B: 10,2 * H: 3,5

54610,23,543

Mødelokale D

60 M2

L: 9,3 * B: 6,1 * H: 3,5

609,36,13,562

Mødelokale E

67 M2

L: 10,1 * B: 6,9 * H: 3,4

6710,16,93,479

Mødelokale F

67 M2

L: 10,1 * B: 6,9 * H: 3,4

6710,16,93,479

Mødelokale G

91 M2

L: 12 * B: 7 * H: 3,4

911273,4112

Mødelokale H

207 M2

L: 14,2 * B: 13,7 * H: 3,2

20714,213,73,2222
Mødeplanlægning
MeetingDesign
Vores MeetingDesigners står klar til at hjælpe dig
Jette Schjøtt MeetingDesignerChef på Comwell Copenhagen Portside
Mad
Forplejning med omtanke
Hos os får du frisk og velsmagende mad lavet på bæredygtig vis
Restaurant Portside i Nordhavn
Inspiration
Teambuilding
Mulighed for alternative måder at holde møde på nær vandet
Comwell Portside Kajak
AV-tekniker
Konferenceudstyr og teknik til dit møde
Møder og konferencer kræver oftest teknisk udstyr
AV-teknikker Comwell Hotels

Fokus på bæredygtighed

På Copenhagen Portside har vi stor ekspertise i at hjælpe både danske og internationale virksomheder med at skabe en succesfuld konference i København. Og noget af det, vi hører mere og mere fra vores gæster, er et ønske om bæredygtighed, også når det gælder en konference.

I Comwell er vi for 5. år i træk kåret som ”Danmarks mest bæredygtige hotelkæde” i forbindelse med uddelingen af Sustainable Brand Index Awards. Dette er en pris, som er baseret på 12.00 danske forbrugeres holdning og kendskab til bæredygtige brands i Danmark. Og det en pris, vi med stolthed i stemmen kan fremhæve, når bæredygtighed er et fokusområde for firmaer og gæster.

Men det er jo ikke det, vi siger, der gør en forskel – det er det, vi gør! Hver dag arbejder vi bevidst med at blive en bedre udgave af os selv. Vi tænker bæredygtighed på tværs af alle Comwells hoteller og konferencer, både når det gælder vores energiforbrug, tekstiler, mad og meget mere. Ja, faktisk er det vores ønske, at vi er branchens foretrukne bæredygtige hotel og konferencekæde for gæster, medarbejdere og samarbejdspartnere.

Tiltag for øget bæredygtighed

Vores energiforbrug har stor betydning, når vi ønsker at være mere bæredygtige - også i forbindelse med konferencer. De seneste seks år har vores hoteller tilsammen reduceret el, vand og varmeforbruget med mere end 20%. Vores mål er at reducere forbruget med yderligere 2% om året.

Maden er et andet og vigtigt tema i forhold til bæredygtighed. Og heldigvis har vi også her en masse gode historier at fortælle. Det gælder blandt andet vores store fokus på dyrevelfærd, madspild og mængden af grønt i vores mad. Og vores kravsætning til leverandører og partnerskaber.

I kan finde meget mere information om aktuelle og planlagte initiativer i vores ESG-rapport, og I er naturligvis altid velkomne til at kontakte os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med at arrangere en konference på ”Danmarks mest bæredygtige hotelkæde”.

Forplejning i særklasse

Fra evalueringer af vores konferencecenter i København ved vi, at også maden har stor betydning. Mange deltagere ønsker noget sundt, andre vil forkæles, og generelt vækker gode råvarer stor tilfredshed. I Comwell er vi glade for at kunne tilbyde vores gæster på konferenceophold i København et højt gastronomisk niveau.

På Copenhagen Portside har vi et stort køkken med mange medarbejdere, der hver dag gør deres ypperste for at skabe en forplejning i særklasse. Friske råvarer, økologi og bæredygtighed er alle vigtige ingredienser, når vores kokke kreerer til konferenceophold i København.

Kok på Copenhagen Portside laver mad med bælgfrugter

I løbet af dagen kan I få maden serveret i jeres konferencelokale. Her gør vores mange små portionsanretninger det let at gå til, og I kan som altid benytte jer af vores flaskefri drikkebuffet med danskvand, saft og sodavand. Vores hyggelige restaurant kan også være en mulighed for gæster på konferenceophold i København. Her kan I udover maden også nyde de enkle og elegante omgivelser og et kig til køkkenet, der er i fuld gang med at gøre jeres konference i København til noget særligt.

Spørgsmål og svar

Her kan du få svar på de typiske spørgsmål om at holde konference på Comwell Copenhagen Portside.

Læs alle spørgsmål og svar

Hos Comwell har vi altid en AV-tekniker til rådighed, så din konference, dit kursus eller dit seminar forløber uden tekniske problemer eller mangler. Vi tester udstyret før alle arrangementer, så det hele står klar når I ankommer. Skal du f.eks. holde videomøder, videokonference eller lignende sørger vi for, at der er videokonferenceudstyr klar. Vi hjælper uanset, om det er et internt møde eller en stor kongres du skal afholde. Vi kan hjælpe med musikanlæg, projektor, storskærm, mikrofon eller noget helt femte.

På Comwell drager vi omsorg for mennesker og miljø. Hos os får du frisk og velsmagende mad lavet på bæredygtig vis. For Comwell er bæredygtighed og sundhed centralt. Det kommer til udtryk gennem den mad og de drikkevarer, vi serverer for dig og dine mødedeltagere. Vi sørger for lokale specialiteter og økologiske råvarer, der er sunde og giver energi til mødet eller konferencen. 

I bestemmer helt selv, hvor meget forplejning og hvornår I ønsker det. Det er vores overbevisning, at med en mæt mave og et klart hoved, er I et skridt nærmere et vellykket møde.

MeetingDesign er vores gratis rådgivningsservice, hvor vi skræddersyer og tilpasser en møde- eller konferencepakke efter netop dine ønsker. Vi har et team af erfarne MeetingDesigners, og de følger dig fra første telefonopkald og til alle deltagere er taget hjem. Vores MeetingDesigners står til rådighed og hjælper gerne med at planlægge, finde det rigtige mødelokale, komme med forslag og inspiration til aktiviteter samt booking og koordinering generelt. Kontakt en konferencekoordinator i dag for gratis og professionel mødeplanlægning og -rådgivning. 

Comwell har enkle, fordelagtige og fleksible annulleringsbetingelser. Afbestilling skal altid ske skriftligt til hotellet. Ved afbestilling forstås totalannullering, reduktion, afkortning, omplacering, samt lignende væsentlige ændringer i forhold til bekræftelsen. Vi gør opmærksom på, at der ved større møder og konferencer med en samlet omsætning på mere end DKK 200.000 gælder særlige afbestillingsbetingelser. Disse aftales fra gang til gang og vil fremgå af bekræftelsen. Det vil altid være betingelserne i den enkelte bekræftelse, der er gældende. Læs mere om frister for afbestilling og de generelle annulleringsbetingelser her.

Møde på Copenhagen Portside

Er det ikke konference, I skal holde, men et møde, et seminar eller noget andet? Se mere om mulighederne for at holde møde på Copenhagen Portside.

Læs mere om møder
Comwell Middelfart kollegaer
Møde & konferenceSkal jeres næste konference afholdes på Comwell Copenhagen Portside?

Seneste nyt om møde & konference

Naturskønne rammer og moderne konferencested

Comwell Borupgaard ligger i naturskønne Nordsjælland. Hotellets moderne herregårdsomgivelser har de perfekte rammer til møder og konferencer samtidig med, at Comwells MeetingDesignere sørger for, at man fra start til slut får et optimalt ophold.

Kunde i mere end 10 år: Hos Comwell er der styr på sagerne

I over 10 år har Nicolai brugt Comwell til at afholde kursusforløb, møder og konferencer. Her får han og kursisterne ro og plads, lækker forplejning og ikke mindst står MeetingDesigneren, der er en specialtrænet rådgiver, klar til at hjælpe fra start til slut.

Et møde er ikke bare et møde

Comwell er specialister i afholdelse af møder og konferencer – og det uanset om behovet er en times møde for 10 medarbejdere eller en stor konference for 600 deltagere over flere dage. Hotelkædens specialuddannede MeetingDesignere sørger for, at alt spiller både før, under og efter mødet. Men hvordan sikrer man, at et møde ikke bare bliver et møde, som ingen husker?
Møder og konferencer hos Comwell

Kom med på walk and talk i Bygholm Park

I midten af januar slog Comwell Hotels dørene op til overnatninger, møder, konferencer og selskaber på Comwell Bygholm Park i Horsens – hotelkædens seneste skud på stammen i hotelporteføljen. En smuk, gammel herregård, der straks leder tankerne tilbage til fordums storhed, hvor adelfolk havde sin daglige gang på stedet.

Dit foretrukne konferencehotel i hele landet

I Comwell har vi 15 hoteller og 3 venues på Jylland, Fyn og Sjælland. Alle steder har vi topmoderne konference- og mødefaciliteter, der bruges til foredrag, kursus, undervisning, til gå-hjem-møde, kick-off eller som kongrescenter.

Uanset hvor i landet du befinder dig, kan du forvente gennemførte mødeløsninger og konferenceophold. 


Comwell Copenhagen Portside egner sig særdeles godt til konferencedøgn, heldagsmøder og dagsmøder, da vi også tilbyder overnatning og lækker økologisk forplejning hele dagen.

Comwell Aarhus

Aarhus

Aarhus
Comwell Borupgaard mødelokale

Borupgaard

Snekkersten
Comwell Bygholm Park er et nyrenoveret hotel til møder, konferencer og ophold

Bygholm Park

Horsens

H.C. Andersen Odense

Odense
Comwell Holte Palæet mødelokale

Holte

Holte

Hvide Hus Aalborg

Aalborg

Kellers Park

Børkop
Comwell Klarskovgaard mødelokale

Klarskovgaard

Korsør

Kolding

Kolding

Kongebrogaarden

Middelfart
Comwell Køge Strand

Køge Strand

Køge
Indgangsparti til Comwell Middelfart

Middelfart

Middelfart
Comwell Rebild Bakker

Rebild Bakker

Skørping

Roskilde

Roskilde
Comwell Varbergs Kusthotell

Varbergs Kusthotell

Varberg