Fødselsdagsfest på Comwell Copenhagen Portside

wichmann+bendtsen www.wplusb.dk
Om fødselsdagsfest på Comwell Copenhagen Portside
Lokation
Nordhavn, København (to minutter fra Orientkaj metrostation)
Max. antal gæster
400 stående / 350 siddende ved langborde. 484 værelser
Pris
Kuvertpris fra: DKK 998,- (standardpakke kan opgraderes)
Bonusinfo
Lige ved siden af metrostoppet Orientkaj og tæt på bus og S-tog
Lokation
Nordhavn, København (to minutter fra Orientkaj metrostation)
Max. antal gæster
400 stående / 350 siddende ved langborde. 484 værelser
Pris
Kuvertpris fra: DKK 998,- (standardpakke kan opgraderes)
Bonusinfo
Lige ved siden af metrostoppet Orientkaj og tæt på bus og S-tog

Cool ou très chic? En fest i Nordhavn kan det hele

Nu skal det være! Hvis det er længe siden, du er blevet fejret, fylder rund eller bare er glad for fest, så sætter vi scenen for dig på Comwell Copenhagen Portside. Midt i en livlig havn, omgivet af rå, industrielle bygninger, og med udsigt til vandet, hvor byen spejler sig og brydes af kajakker, både og folk, der bader.

 Her kan du samle dine venner, familie – ja, så mange, du har lyst til – i vores lækre rum, skabt til at give dig og dine gæster en god oplevelse. Med et hold af servicemindede og professionelle medarbejdere står vi klar til at give dig den fødselsdagsfest, du gerne vil holde.

 

Rum med stil og stemning

Vi har festlokaler i fire størrelser, så vi kan vælge det, der passer bedst til netop din fest. Alle vores festlokaler i grundplan har enorme vinduespartier fra gulv til loft. Og de oser af stilfuld, nordisk coolness tilsat lidt italiensk hotness. Prøv også at tage et kig ud i vores tre grønne atriumgårde – engang var det åbne kranrum i de gamle pakhuse, i dag er det et suverænt hang-out, indrettet med Bodil Kjærs design i egetræ og en blomstervæg som bagtæppe for dine fødselsdagsfotos!

Comwell Copenhagen Portside mad restaurant

Jesper Rais

Magi i køkkenet

Og selvom stil og stemning er vigtigt, er det ikke nok til at fejre din fødselsdag på en måde, der gør alle gæster glade. Der skal mad på bordet og vin i glasset. Og du kan være helt rolig ved, at dét har vi styr på! I vores køkken står holdet klar til at forføre jer med gastronomiske oplevelser, der gør indtryk. Her får I sødt, sundt, salt og savoury. Og kød fra den altid rare Troels Grambogaard. Det grønne er netop plukket og nippet, og fisken lige hevet i land. Ja, på Copenhagen Portside har vi endda vores egen svampe-farm!

 

Til alle vin-elskere og cocktail-lovers

Også når det angår de læskende oplevelser, har vores dygtige folk nøje udvalgt de vine, der passer til maden. Dette er husets vine, og vil I gå et gear højere op, kan I opgradere vinvalget med hjælp fra vores sommerlier, som guider jer og deler ud af sin viden, erfaring og tips.

Efter middagen er det selvfølgelig også muligt at fortsætte med lækre cocktails og gode øl. I kan enten sætte vores cocktailtjener på opgaven eller betjene jer selv på taphaner med økologiske cocktails fra Nohrlund.

Jesper Rais

Nordisk stil – også på bordene

Til fødselsdagsfester dækker vi op med lys, servietter, gråt stentøjsservice og farverige tallerkner. Det matcher både lokaler og den stil, du møder overalt i vores hotel. Har du andre idéer til borddækning og pynt, gør vi hvad vi kan for at opfylde dine ønsker.

Men før vi fortæller mere, er det i virkeligheden bedst, hvis du kommer forbi og ser det hele selv. Book gerne et møde, så vi har tid til at vise dig rundt og tage en indledende snak om dine ønsker for en formidabel fødselsdagsfest. Og herfra er det let at fortsætte dialogen på mail eller telefon.

Selskabspakker

Mulighederne er mange - men det er rart at starte et sted. Så tag et kig på vores mange selskabspakker og lad jer inspirere til den snak, vi kan tage om netop jeres fest.

Se selskabspakker på Comwell Copenhagen Portside