Generel info om dit ophold på Comwell Holte

Praktiske informationer om dit ophold

Tjek ind & tjek ud

Check-in kan ske fra kl.15:00. Check-ud skal ske senest kl.11:00. 

Ønsker du at forlænge dit ophold med enten to timer tidligere check-in eller to timer senere check ud end de gældende tider, så kan dette bestilles forud for dit ophold mod et gebyr på kr. 200,-.

Børn under 18 år skal altid være ledsaget/bo ifølge med en voksen i forbindelse med ophold.

Gangbesvær / handicap

Vær opmærksom på at hotellet ikke er velegnet for gangbesværede og handicappede, da der er trapper til alle værelser og ingen elevator. Ingen af værelserne er med handicapfaciliteter. Der findes dog et handicaptoilet ved receptionen. 

Betaling ved ankomst

Uanset hvordan du ønsker at betale for dit ophold, skal det bestilte ophold betales med et dankort eller kreditkort ved ankomst. Betales der med gavekort eller kontant, bliver det betalte beløb ved ankomst frigivet efter check ud.

Det anbefales at informere receptionisten, hvis opholdet er reserveret med et debitkort, da beløbet ikke er trukket, men blot spærret af banken.

Registreringskort

Når du ankommer på hotellet, bliver du bedt om at udfylde og underskrive et registreringskort og mod ønske fremvise gyldig ID. Dette sker i henhold til dansk lovgivning.

Kreditkort

På Comwell Holte kan du bruge alle gængse kreditkort. Bemærk der tillægges et gebyr på udenlandske kreditkort. Comwell forbeholder sig retten til at forhåndsgodkende dit kreditkort/debitkort inden din ankomst.

Comwell debiterer ikke dit kreditkort, medmindre du bestiller et ”non refundable ophold”. Dit kreditkort anvendes kun som garanti for din reservation. Bruger du et debitkort til din bestilling, vil din bank reservere beløbet i 30 dage. 

Ønsker du efter, opholdet at få frigivet pengene inden de 30 dage er gået, skal du kontakte hotellet direkte med dit reservationsnummer, så vil hotellet hjælpe med at frigive pengene. Comwell kan, via DIBS, give besked til din bank, om at frigive beløbet, men det er kun din bank, der kan slette reservationen af beløbet. Debitkort er Visa Elektron, Maestro eller Mastercard Direct.

Annullering af ophold

Såfremt dit ophold ikke indeholder middag, kan opholdet frit annulleres inden kl. 16:00 på ankomstdagen. Annulleres værelset efter kl. 16:00 fakturerer vi for den første nat. 

Et forudbetalt ”non-refundable ophold” kan ikke annulleres. 

Værelse med middage, sport og/eller spabehandlinger kan afbestilles omkostningsfrit senest 7 dage før ankomst. Afbestiller du mellem 6 og 2 dage før ankomst, faktureres 50% af opholdets pris. Afbestiller du mindre end 2 dage før ankomst faktureres det fulde beløb for opholdet. Ophold med ni personer eller derover skal annulleres 30 dage før.

Morgenbuffet inkluderet 

Morgenbuffet er inkluderet i alle vores ophold. Morgenbuffet serveres fra kl. 06.30 til kl. 09.30, på nær søndag og helligdage fra kl. 7 til kl. 10. 

Grab & Go

Bestil din morgenmad eller frokost 'To Go', hvilket indeholder en sandwich med lækkert fyld, lidt sødt og frugt. Pris pr. person kr. 95,-. Skal bestilles i receptionen senest 2 timer før – dog skal Grab & Go morgenmad bestilles aftenen før senest kl. 21.00.

Bordreservation til middag 

Det er en god ide at bestille bord, hvis du ønsker at spise middag i vores Restaurant Brasseriet. Bemærk venligst, at der tages forbehold for udsolgte a la carte-borde til middag.

Menuer, der er inkluderet i opholdene, bestemmes af køkkenchefen og varierer dagligt. Vi tilpasser gerne menuen, hvis du har allergier, er vegetar eller har specielle ønsker.

Restaurantens åbningstider

Køkkenet er åbent fra kl. 18:00 til kl. 21:00.

Allergier 

Fortæl os gerne om allergier forud for dit ophold.

Lobbybar

Besøg vores hyggelige lobbybar - hvor vi serverer kolde øl, vand, vin eller cocktails frem til kl. 21:30.

Reception

Receptionen er bemandet døgnet rundt. Her er det er muligt at købe snacks, slik og drikkevarer.

Opredning på værelset 

Der kan maksimalt være 1 opredning pr. værelse. Kontakt os altid inden ankomst hvis du ønsker ekstra opredning.

Hunde på værelset

Det er tilladt med "stille" og renlige hunde på dit hotelværelse. Det skal forudbestilles, hvis du ønsker at medbringe hund. Merprisen er kr. 250,- pr. nat.

Parkering & el-biler

Parkering er gratis.

Vi har en el-ladestander, hvor det er muligt at betale for opladning via Clever app. Egne kabler medbringes.

Internet

Vi tilbyder gratis trådløst internet på hele hotellet. Du forbinder ved at vælge 'comwellhotels' som Wi-Fi og derefter logge på med koden 'comwellhotels'.

Rygning 

Det er ikke tilladt at ryge på de indendørs områder på hotellet. Det er tilladt at ryge på hotellets terrasser. 

Bestilling af ophold online

Alle ophold kræver indtastning af betalingskort, også selvom du har et gavekort. Der tages ikke betaling ved indtastning af dine kortoplysninger. Alle ophold afregnes på hotellet - dog undtaget non-refundable ophold, hvor beløbet trækkes ved booking. Disse ophold refunderes ikke eller kan ikke flyttes. Vær opmærksom på at hvis du benytter et MasterCardDebit eller VISA Debit som garanti, vil beløbet blive reserveret på din konto og først blive frigivet igen efter afrejse, og kan vare op til 30 dage.

Gavekort

Hvis du har et gavekort gældende til alle Comwell hoteller, kan du bestille dit ophold online og afregne med gavekort ved check ud. Kreditkort ved onlinebooking er kun en garanti for ankomst. Bemærk, vi modtager ikke gavekort fra andre Comwell hoteller. 

Gavekort kan ikke benyttes til betaling af forudbetalte non-refundable ophold. 

Gavekort fra Gavefabrikken skal altid bestilles via det link der følger med gavekortet og kan ikke bruges som betaling medmindre opholdet specifikt er bestilt herigennem.

Det Økologiske Spisemærke

Alle vores hoteller har fået Det Økologiske Spisemærke i bronze, hvilket betyder at 30-60% af alle vores indkøbte føde- og drikkevarer er økologiske. Vi tror på, at Det Økologiske Spisemærke vil højne kvalitets- og smagsoplevelsen i vores køkkener, til glæde for vores gæster.

ReFood Mærket

Vi gør en aktiv indsats for at komme madspild til livs og genanvender derfor madaffald, til bl.a. Biogas og anden generations biodiesel.

Grøn Nøgle

Alle vores hoteller er Green Key certificerede, hvilket betyder at der gøres en ekstra indsats for at beskytte miljøet. Vi bestræber os samtidig på at være et bæredygtigt hotel, der benytter sig af lokale råvarer i det omfang, det er muligt, frem for import af udenlandske råvarer.

Comwell Club

Du optjener automatisk 5% af det samlede beløb på din slutregning, ved ophold med overnatning. Alle optjente point kan bruges som betaling under dit næste ophold med overnatning - dog ikke i forbindelse med konferencer og møder. Det er ikke muligt at optjene point på ophold, der ikke er booket direkte ved Comwell eller på Comwell.dk. Det er gratis og uforpligtende at blive medlem. Læs mere på www.comwellclub.dk.

Andre spørgsmål?

Kontakt hotellet på telefon 4547 7400 eller på email: hotel.holte@comwell.com