🇹undefined

🇹undefined

Restaurant Brasseriet

Comwell Holte Restaurant Brasserie

Koncept

Restaurant Brasseriet er med sin unikke placering ved det naturskønne Vaserne og Rude skov helt sin egen. Her venter dig en madoplevelse ud over det sædvanlige, da du i restauranten kan følge med i kokkenes forberedelser i det store åbne køkken, hvor al mad bliver tilberedt fra bunden.

Kokken er således tilgængelig i både køkkenet og brasseriet, og du får derfor både lov at dufte, spørge og fornemme, hvordan der kræses for råvarerne og måltidet som helhed. Det giver mad, der både vækker og glæder sanserne. Det perfekte måltid kan hos os ledsages af den idéelle vin fra vores velassorterede vinkort.

Der kan tages hensyn til diverse allergier samt andet, blot dette nævnes ved bestilling.

Grab & Go
Bestil din frokost 'To Go'. Den indeholder en sandwich med lækkert fyld, lidt sødt og frugt. Pris pr. person kr. 95,- (bestilles i receptionen senest 2 timer før).

Det er også muligt at bestille morgenmad 'To Go', hvis du afrejser før kl. 07.00. Pris pr. person kr. 95,- og skal bestilles i receptionen senest kl. 21.00 aftenen før.

Bestil bord
Vi har et begrænset antal borde tilgængelige, så vi anbefaler altid, at man reserverer bord inden ankomst, da der på dagen kan være fuldt booket.

Har du bestilt ophold inkl. middag, vil vi meget gerne vide, hvad tid du ønsker at spise. Vi kan ikke garantere et bestemt tidspunkt ved bestilling af bord ved ankomst.

Book bord via mail: hotel.holte@comwell.com