Breath Retreat på Comwell Kellers Park

tina_blomstergren_yogaevent1.jpg

Skal mandag være din yndlingsdag i 2024?

Hvis ja, og hvis du er med på at vælge luksusmodellen, så tilmeld dig en af pladserne på en perlerække af Breath Retreats med Tina Blomstergren på Comwell Kellers Park

Breath Retreat er for dig, som vil sætte din sundhed og velvære i fokus, og samtidig gøre noget exceptionelt for dig. Og for dig, som vil vælge den bedste nye begyndelse og dedikere tid til at komme helt særligt og kærligt godt fra start. 

Tid og sted

Breath Retreats er seks mandage i januar og februar fra kl. 17.15.

Forløbet foregår på Comwell Kellers Park i unikke og smukke omgivelser. Stemningen på Kellers Park har en afgørende effekt i forhold til designet og sammensætningen af dit Breath Retreat Sundhedsforløb. 

Breath Retreats inkluderer

6 x yoga, meditation & pranayama

Guidet og sat sammen, så din krop styrkes og smidiggøres. 

Fokus vil bl.a. være: immunforsvaret, fordøjelsen, vagus nerven, knoglesundhed og meget andet. Du modtager fuldt program, når du tilmelder dig.  

Dit yogaset bliver designet og udarbejdet med viden i både anatomi, asana- praksis og opbygning, filosofi og mental opmærksomhed. Det får dermed en 360 graders mulighed for at finde dig tilrette i det, du foretager dig på yogamåtten.

Din praksis vil være effektfuld og præget af lethed, nærvær og din egen kreative intuition så du kan ´møde´ dig selv og de omstændigheder du befinder dig i, nysgerrigt og befriet for påtagede synsninger.

6 x adgang til spa

Alle sanser vækkes, så krop og sind vil opleve optimal velvære. 

At lade dig omslutte af varme, kolde gys, energigivende bobler og tilbagelænet ro vil understøtte dit aktivitetsniveau og hjælpe dig til at handle på det, som er vigtigt for dig. 
Klare tanker synes stærkere, når vi passer godt på sig selv. Hjernen vækkes og det unødvendige kan sorteres fra. 

Gennem afspænding og en frisk svømmetur i de smukkeste omgivelser kan du praktisere evnen til at lukke andet ude for en tid. Efterfølgende føler du dig både mere fri og vågen - rolig og afslappet.  

6 x saunagus

Varmeterapi anses ofte som en gavnlig biohack-metode. 

Varmen kan bl.a. bidrage til at smerter mindskes, at forbrænding øges og at kroppens muskulatur afspændes. Terapeutiske olier vil understøtte effekten af varmen og din krops systemer samt bidrage til, at du kan skærpe dit fokus på det vigtige og opbygge dit immunforsvar. 

I saunaen har du også mulighed for at træne pranayama (bevidst vejrtræknings-opmærksomhed). I varmen smidiggøres dine led og muskler - og din puls stiger, hvilket kan gavne dit hjerte. 

Ekstra

Du får også:

6 x træningsvideo 

Med en mini-version af ugens yogaset og en åndedrætsøvelse - ikke længere, end at det gør det muligt for dig at få bevægelserne ind i din hverdag og dermed kærligt vedligeholde din krop. Videosekvenserne vil virke til, at du kommer godt i gang og handler gavnligt for både din krops sundhedsmønster og dit sinds velbefindende. 

2 x unikke afspændinger / yoga nidra 

Mandag den 22. januar og mandag den 5. februar forlænges din praksis på Kellers Park med ekstra 20 minutters effektfuld og dedikeret afspændingsopmærksomhed og visualisering. 

Unik personlig opfølgning 

Tina vil gerne have lov til at ringe til dig - ganske kort - for at høre hvordan du oplever, at forløbet virker for dig.

Når du deltager på Breath Retreat har du også muligheden for at tilkøbe ekstra sparring eller personlig træning for en tilpasset pris: 499.- / 60 min. Dette tilrettelægges sideløbende og foregår i Fredericia. 

Mere info

Om Tina Charlotte Blomstergren

Tina har en bred yogaerfaring med +500 timers uddannelse i flere yogaformer, MBSR Terapi, åndedrætsterapi og Narrativ Terapi. Hun har undervist i 13 år både i Danmark, Spanien, Grækenland og Cypern. Bl.a. i virksomheder, elitesporten, workshops, højskoler, uddannelser, udendørs, virtuelt, på retreats, rejser og privat og mange andre steder. Tina har tidligere undervist på Kellers Park, og ved, hvad omgivelserne betyder for hendes deltagere. 

Når Tina underviser, er du som deltager i fokus. Der er plads til dit niveau, din krop præcis som den er, ligesom der også er plads til det, som nogle gange synes at være svært og besværligt. 

Tina designer et yogaset til dig, som opbygges og tager udgangspunkt i den viden, som er funderet i en flere tusinde år gammel viden. Tina tager udgangspunkt og bygger dagens program op efter både kroppens og hjernens kemi, årstiden og andre aspekter som kan påvirke dig. 

Mandage: den 8., 15., 22. og 29. januar og den 5. og 12. februar 2024.

Program:

  • Yoga, meditation og pranayama kl. 17:15 - 18:30 (18:45) 

  • Gus kl. 19:15 

  • Spa så længe du har lyst til det . . .  

Pris og tilmelding

Breath Retreats er 6 mandage og koster 2.999 kr. i alt pr. person* 

Der er et begrænset antal pladser til dette forløb

*Du har også mulighed for at bestille forløbet uden gus og spa for halv pris. Eller med tre gange gus og spa for 2.299 kr. 

Sådan tilmelder du dig

Tilmelding foregår ved at skrive en sms med dit navn til Tina på 60137200.
Din tilmelding bekræftes og du vil modtage en betalingsanmodning på Mobilepay.

Har du brug for at drøfte noget, inden du beslutter dig, så skriv i din sms, at du gerne vil ringes op. 

Din tilmelding og betaling er bindende.
Forhindres du i at deltage, kan en substitut møde op for dig. I fald du ikke møder op, er vi færre på holdet den dag. 

Spørgsmål?

Vil du vide mere om Breath Retreats, er du meget velkommen til at kontakte Tina Blomstergren på telefon: 6013 7200.

Skriv til Tina