Spørgsmål og svar om Comwell Kellers Park

Jesper Rais

Generel info om dit ophold på Comwell Kellers Park

Check-in kan ske fra kl. 15:00. Har du bestilt et SpaDelight-ophold kan check-in ske fra kl. 14:00.

Check ud skal ske senest kl. 10:00 mandag-lørdag og søndag kl. 10:30. For at undgå kø ved check ud anbefaler vi at afregne før morgenmaden. Nøglekortet kan derefter afleveres hurtigt ved afrejse.

Børn under 18 år skal altid være ledsaget/bo ifølge med en voksen i forbindelse med ophold.

Uanset hvordan man ønsker at betale sit ophold, vil der ved check-in tages en autorisation på opholdets pris + kr. 500,- ekstra pr. nat, som en garanti for opholdet. Betales der med gavekort eller kontant, bliver det beløb som er autoriseret, frigivet efter check ud. Det anbefales at informere receptionisten, hvis opholdet er reserveret med et debitkort, da beløbet ikke er trukket, men blot spærret af banken.


Når I ankommer på hotellet, bliver I bedt om at udfylde registreringskort, underskrive, og mod ønske fremvise gyldig ID. Dette sker i henhold til dansk lovgivning.


Der kan maksimalt være én opredning pr. værelse inkl. morgenmad og koster kr. 500,-. Opredninger skal altid forudbestilles. Børn (3-11 år) er ½ pris af voksne. Sover barnet (0-2 år) i forældrenes seng, er barnet uden beregning. Babyseng (0-3 år) koster kr. 250,- pr. nat. 

Alle vores dejlige standardværelser er placeret i fløjen ved restauranten, som er den modsatte side af AquaSpa afdelingen.

Vi anbefaler at opgradere til et værelse i nærheden af vores AquaSpa, hvis der ikke ønskes at gå igennem hotellet fra værelset til spaafdelingen i badekåbe, men det ér velset at gå igennem hotellet med badekåbe.

Standard Plus værelse: + kr. 200,- i opgradering pr. døgn - i nærheden af spaafdelingen - der er 2 typer indretninger. Den ene værelsestype har badeværelset delt op mellem bad og toilet, mens det anden type er mere klassisk indrettet. Fælles for begge er at de er placeret tæt beliggende på spaafdelingen. 

Loftsværelse: + kr. 400,- i opgradering pr. døgn - New Yorker Style med skrå loft vægge

Udsigtsværelse: + kr. 400,- i opgradering pr. døgn - flot udsigt over skov og park (Værelserne er fordelt i begge sider af hovedbygningen)

Juniorsuite: + kr. 600,- i opgradering pr. døgn - med sofaarrangement, stort badeværelse med badekar. (Værelserne er fordelt i begge sider af hovedbygningen)

Loftsuiten: + kr. 900,- i opgradering pr. døgn - Todelt værelse med stue, soveværelse samt badekar på badeværelset

Connecting doors, er muligt på enkelte Loftværelser, Udsigtsværelser og Junior Suiter. For reservation af connecting doors, kontaktes receptionen på mail hotel.kellerspark@comwell.com

Er du i tvivl om, hvilket værelse du skal vælge til netop din ophold så ring til os på tlf.: (+45) 76 411 717 eller skriv en mails til os på: hotel.kellerspark@comwell.com og vi vil guide dig bedst muligt.

Vi tilbyder en række spabehandlinger fra massager til ansigtsbehandlinger, som altid skal bestilles forud og som regel mindst 2-3 uger før ankomst. Der kan være udsolgt på dagen. Se behandlingerne og book online her. Minimumsalder er 16 år.  

Det er ikke tilladt at medbringe hunde på Comwell Kellers Park.


Har du booket et ophold med morgenmad. Er der mulighed for at tilkøbe adgang til Aquaspa for 395,- pr. person pr. dag. Det er muligt at spise i vores bar uden bordreservation, hvis ønsket er at spise i restauranten, skal der bookes bord på forhånd.

Såfremt dit ophold ikke indeholder middag, kan opholdet frit annulleres inden kl. 16:00 på ankomstdagen. Annulleres værelset efter kl. 16:00 fakturerer vi for den første nat. 

Et forudbetalt ”non-refundable ophold” kan ikke annulleres. 

Ophold inkl. middag kan afbestilles omkostningsfrit senest 7 dage før ankomst. Afbestiller du mellem 6 og 2 dage før ankomst faktureres 50% af opholdets pris. Afbestiller du mindre end 2 dage før ankomst faktureres det fulde beløb for opholdet. Ophold med ni personer eller derover skal annulleres 30 dage før.

Vi har lækre handicapvenlige værelser, placeret i vores spafløj. Kontakt os venligst på forhånd for at reservere et af disse værelser.

Du kan bruge alle gængse kreditkort på Comwell Kellers Park. Bemærk der tillægges et gebyr på udenlandske kreditkort.

Comwell forbeholder sig retten til at forhåndsgodkende dit kreditkort/debitkort inden din ankomst. Comwell.dk debiterer ikke dit kreditkort, medmindre du bestiller et ”non refundable ophold”. 

Dit kreditkort anvendes kun som garanti for din reservation. 

Bruger du et debitkort til din bestilling, vil din bank reservere beløbet i 30 dage. Ønsker du efter opholdet at få frigivet pengene inden de 30 dage er gået, skal du kontakte Comwell Central Reservation på mail booking@comwell.com eller telefon (+45) 70 274 274 med dit reservationsnummer, så vil hotellet hjælpe med at frigive pengene. Comwell kan via DIBS give besked til din bank, om at frigive beløbet, men det er kun din bank, der kan slette reservationen af beløbet. Debitkort er Visa Electron, Maestro eller MasterCard Direct.

Morgenbuffet er inkl. i alle ophold og serveres mandag-lørdag kl. 07:00-10:00 og søndag kl. 07:30-10:30.

Ønskes morgenmad som roomservice er der et tillæg på kr. 95,-. Ønskes der fx en omelet eller et glas mousserende vin, kan det tilkøbes, når du bestiller roomservice i receptionen

Meddel altid på forhånd, hvis du har allergier - også når det gælder fødevarer.


Vores reception er døgnbemandet og altid klar til at hjælpe dig med det mindste.

Hvis der er middag inkluderet i opholdet, tildeles et bord ved ankomst mellem kl. 18:00 og 20:30 efter først til mølle-princippet. Dresscode i vores restaurant er følgende; hverken badetøj, badekåbe eller slippers er tilladt.

Vi anbefaler vores gæster at forudbestille bord inden ankomst, medmindre middagen er inkluderet i opholdet. Ønskes et bestemt tidspunkt? Så skriv gerne til os på: hotel.kellerspark@comwell.com med dit reservationsnummer, og vi forsøger at imødekomme dit ønske.

Her kan du købe drinks, kaffe samt mulighed for lettere måltider i løbet af dagen fra kl. 12.30-21:30. Det anbefales også om aftenen til dem, der ønsker lækker let mad med mulighed for specialøl og cocktails.

Vores bar har åbent alle dage kl. 12:30-23:00.

Vi tilbyder roomservice frem til kl. 21:30. Der tages et gebyr på kr. 95,- for roomservice.


Ikke alle GPS’er finder den nemmeste vej til os. Kan din GPS ikke finde vores adresse så prøv i stedet med: Borgergade 14, 7080 Børkop, og drej herefter til højre.

Fra Fyn: E20 tag afkørsel 60a Fredericia V, kør til højre af 171 mod Vejle i ca. 12 km, drej til højre ved Overmøllevej mod Brejning.

Fra Aarhus: E45 tag afkørsel 61a Vejle C, kør til venstre mod Fredericia. Ved Faktas hovedkontor og McDonalds drej til venstre i krydset og fortsæt til Gauerslund kirke for enden af vejen. Drej til venstre mod Brejning.


Vejle Taxi tlf.: (+45) 70 201 222 / Fredericia Taxi tlf.: (+45) 75 500 3411. 

Fra Vejle Station til hotellet koster turen ca. kr. 290,- (spørg efter fast pris).

Fra Brejning Station til hotellet koster turen ca. kr. 120,- (spørg efter fast pris). 

Fra Fredericia Station koster turen ca. kr. 370,-.

Nærmeste station er Brejning Station (2,5 km gåafstand), herefter Børkop Station (4 km.), Fredericia (fra Øst Fyn/Kbh.) og Vejle (fra Nord Aarhus/Aalborg). Køreplaner kan finder på sydtrafik.dk.

Parkering er gratis og foregår på gårdspladsen foran værelserne.

Vi har fire Clever-ladepladser. For at opladningen går i gang, skal du bruge dit Clever-abonnement/chip. Har du ikke en aftale med Clever, kan du stadig downloade deres app og herefter betale og aktivere opladningen herigennem. Egne kabler medbringes.


Vi tilbyder gratis trådløst internet på hele hotellet. Du forbinder ved at vælge 'comwellhotels' som wi-fi og derefter logge på med koden 'comwellhotels'. 

Vores træningsfaciliteter er til fri afbenyttelse fra 07:00 – 23:00 for alle overnattende gæster.


Receptionisterne vil altid gerne være behjælpelig med eventuelle spørgsmål.

Du er velkommen til at prøve. Du får et gavekort på en gratis overnatning, hvis du når op på under 12 sek. Start med begge ben på jorden, løb de 114 trin op og afslut med begge ben ovenfor trappen. Ingen krav til hvordan du gør, blot du når op inden 12 sek. Vi tager tid, når du er klar.

Brejning ligger i den sydlige del af Østruten, der går nord fra Frederikshavn til Sønderborg. Der er cykelsti på en del af strækningen til Vejle og Fredericia.

Al rygning er forbudt indendørs og E-cigaretter er ikke tilladt indendørs. Det er kun tilladt at ryge ved askebægrene udenfor ved de tre hoveddøre. 

Ved rygning på værelset vil der blive pålagt et gebyr på kr. 2.500.

Det er muligt at få vasket tøj hos os, du skal blot henvend dig i receptionen. Når vasketøjet er indleveret, vil det typisk være klar til afhentning dagen efter. 

Malerierne er malet af Frederik Kløve Jakobsen. Dekorationer fra Erik Buch. Nyere indretning og dekorationer er fra Housedoctor, HAY og Brøste. Hotellet er indrettet af indretningsarkitekt Mette Faarup Jørgensen, nærmere info e-mail mfj@am-pm.dk.


Kontakt hotellet på tlf.: (+45) 76 411 717 eller på e-mail: hotel.kellerspark@comwell.com

OBS: Der kan opleves øget ventetid på telefonerne på lørdage og søndage mellem 9.00 -11.00 og 14.00 -16.00.


Generel info om dit ophold på Comwell

Alle ophold kræver indtastning af betalingskort, også selvom du har et gavekort. Der tages ikke betaling ved indtastning af dine kortoplysninger. Alle ophold afregnes på hotellet - dog undtaget non-refundable ophold, hvor beløbet trækkes ved booking. Disse ophold refunderes ikke eller kan ikke flyttes. Vær opmærksom på at hvis du benytter et MasterCardDebit eller VISA Debit som garanti, vil beløbet blive reserveret på din konto og først blive frigivet igen efter afrejse, og kan vare op til 30 dage.


Hvis du har et gavekort gældende til alle Comwell hoteller, kan du bestille dit ophold online og afregne med gavekort ved check ud. Kreditkort ved onlinebooking er kun en garanti for ankomst. 

Gavekort kan ikke benyttes til betaling af forudbetalte non-refundable ophold. 

Gavekort fra Gavefabrikken skal altid bestilles via det link der følger med gavekortet og kan ikke bruges som betaling medmindre opholdet specifikt er bestilt herigennem.

Alle vores hoteller har fået Det Økologiske Spisemærke i bronze, hvilket betyder at 30-60% af alle vores indkøbte føde- og drikkevarer er økologiske. Vi tror på, at Det Økologiske Spisemærke vil højne kvalitets- og smagsoplevelsen i vores køkkener, til glæde for vores gæster.


Vi gør en aktiv indsats for at komme madspild til livs og genanvender derfor madaffald, til bl.a. Biogas og anden generations biodiesel.


Alle vores hoteller er Green Key certificerede, hvilket betyder at der gøres en ekstra indsats for at beskytte miljøet. Vi bestræber os samtidig på at være et bæredygtigt hotel, der benytter sig af lokale råvarer i det omfang, det er muligt, frem for import af udenlandske råvarer.


Du optjener automatisk 5% af det samlede beløb på din slutregning, ved ophold med overnatning. Alle optjente point kan bruges som betaling under dit næste ophold med overnatning - dog ikke i forbindelse med konferencer og møder. Det er ikke muligt at optjene point på ophold, der ikke er booket direkte ved Comwell eller på Comwell.com. Det er gratis og uforpligtende at blive medlem. Læs mere om Comwell Club