Eksklusiv atmosfære i smukke og historiske rammer

Coronavirus håndtering: Du kan være tryg, når du bor hos os

Vi har iværksat udvidede rengøringsprocedurer på alle hoteller.

Vi har opsat ekstra dispensere til hånddesinfektion på alle vores hoteller.

Vi har sikret god plads mellem bordene i vores restauranter.

Vi har sørget for fast-checkout, så du kan undgå kø, når du checker ud.

Praktisk information om dit ophold

Dit ophold på Comwell Kellers Park skal være behageligt og afslappende. Derfor beder vi dig på forhånd reservere tid i vores spaafdeling samt reservere bord i restauranten. 

Dette kan gøres på tlf. 7641 1717

  • I spaafdelingen reserveres timeslots à 2 timers varighed i tidsrummet 14.15 – 18.30. Enten fra kl. 14.15-16.15 eller 16.30-18.30. Spaafdelingen kan frit benyttes fra 18.30-23.00 og igen dagen efter fra kl. 07.00-12.00.
  • Der kan reserveres bord i restauranten fra kl. 17.30. (Mandag til torsdag dog fra kl. 18.00). Restauranten lukker kl. 22.00.
  • Der kan opleves øget ventetid på telefonerne på lørdage og søndage mellem 9.00 -11.00 og 14.00 -16.00 hvorved der med fordel kan sendes en e-mail til: hotel.kellerspark@comwell.dk


PRISREGN OVER COMWELL HOTELS VED DANISH TRAVEL AWARDS

Comwell Hotels har to af de bedste hoteller på landsplan. Den danske hotelkæde har netop vundet priserne ”Bedste hotel på Sjælland, Fyn og Øerne” og ”Bedste hotel i Jylland” med henholdsvis Comwell Borupgaard i Snekkersten og Comwell Kellers Park i Brejning.

Velkommen på Comwell Kellers Park

Comwell Kellers Park er et atmosfærefyldt hotel i smukke og historiske omgivelser med udsigt til Vejle Fjord. De klassiske, hvide palæbygninger fra 1900-tallet fremstår nyrenoverede med respekt for den oprindelige stil og emmer af sjæl og historie. 

På Comwell Kellers Park finde du nogle af Danmarks smukkeste og mest luksuriøse spafaciliteter. Med den eksklusive spa danner Comwell Kellers Park en enestående ramme for kvalitetsoplevelser og velvære for krop og sjæl. Er du til golf, findes der flere gode golfbaner i nærheden.

Billeder af værelser

Alle vores spahoteller ligger med udsigt til naturskønne omgivelser, og de har alt, hvad du kan forvente af et moderne spahotel med stilfulde faciliteter.

Seværdigheder i nærheden

Vi ligger midt i naturskønne områder og nogle spændende seværdigheder. Du kan blandt andet besøge:

Restaurant Christian Keller

På Comwell Kellers Park finder du en restaurant med høj, gastronomisk standard og en international stemning, hvor det åbne køkken inviterer til afslappende atmosfære. Her kan du nyde udsigten over Vejle Fjord og blot lade dig opvarte.

Vores køkkenchef kan lide at udfordre sig selv og sine gæster, prøver gerne nye veje, og henter inspiration i den nordiske madkultur.

Restaurant Christian Keller tilbyder både en tre-retters menu og à la carte samt et stort og bredt vinkort.

Billeder af Comwell Kellers Park

Giv et gavekort der skaber minder

Står du og mangler gaven til personen, der har alt, til brudeparret, til én du holder af eller måske dit arbejdsteam? Så er et gavekort til Comwell den perfekte gave. En gave der skaber minder, forkælelse, fordybelse, nye horisonter og ikke mindst glæde.

Vores gavekort kan bruges som hel eller delvis betaling for et hvilket som helst ophold på vores danske hoteller, på en middag i én af vores restauranter eller en tur i spaen. 

Comwell Club

25 point i tilmeldingsbonus, når du opretter dig som medlem.

5% i bonuspoint på din samlede regning, når du overnatter.

Tilbud, koncerter og foredrag som kun er for klubmedlemmer.