Eksklusiv atmosfære i historiske rammer

4.4 / 5

Eksklusiv atmosfære i historiske rammer

4.4 / 5

Oplevelsespakker

Julegaveidé

Julegaveophold: Ophold med morgenbuffet

Giv et ophold med morgenbuffet i julegave til en du holder af. Opholdet forudbetales ved køb med betalingskort. Bookingen kan ikke annulleres, men kan ombookes mod evt. merbetaling til en ny ankomstdato inden for perioden den 4. januar t.o.m. den 28. april 2024.
Julegaveidé

Julegaveophold: SpaDelight ophold

Giv et ophold med 3-retters middag, AquaSpa og morgenbuffet i julegave til en du holder af. Opholdet forudbetales ved køb med betalingskort. Bookingen kan ikke annulleres, men kan ombookes mod evt. merbetaling til en ny ankomstdato inden for perioden den 4. januar t.o.m. den 28. april 2024. at ombooke datoerne.
Julegaveidé

Julegaveophold: Ophold med 2-retters middag eller buffet

Giv et ophold med 2-retters middag/buffet og morgenbuffet i julegave til en du holder af. Opholdet forudbetales ved køb med betalingskort. Bookingen kan ikke annulleres, men kan ombookes mod evt. merbetaling til en ny ankomstdato inden for perioden den 4. januar t.o.m. den 28. april 2024.
Spa

SpaDelight

Forkæl dig selv med et spaophold på et af vores to danske spahoteller. Dette ophold er inkl. fri adgang til AquaSpa, velkomstbobler, 3-retters middag, overnatning og morgenbuffet.
Spa

SøndagsSpa ophold

Forlæng weekend følelsen med et SøndagsSpa ophold med bl.a. velkomstdrink, 3-retters middag, fri adgang til vores AquaSpa og morgenbuffet.
Spa

HverdagsSpa

Tag en pause fra hverdagens stress og nyd lidt luksus og selvforkælelse på Comwell Borupgaard og Comwell Kellers Park. Spar 30% på udvalgte hverdage.

Velkommen på Comwell Kellers Park

Comwell Kellers Park er et atmosfærefyldt hotel i smukke og historiske omgivelser med udsigt til Vejle Fjord. De klassiske, hvide palæbygninger fra 1900-tallet fremstår nyrenoverede med respekt for den oprindelige stil og emmer af sjæl og historie. 

På Comwell Kellers Park finder du nogle af Danmarks smukkeste og mest luksuriøse spafaciliteter. Med den eksklusive spa danner Comwell Kellers Park en enestående ramme for kvalitetsoplevelser og velvære for krop og sjæl. Og spiller du golf, ligger både Kellers Park Golf og Vejle Golf Club lige i nærheden.

Julelukket

Comwell Kellers Park er lukket fra d. 17. december til og med d. 2. januar - med undtagelse af dagene d. 29., 30. og 31. december.
Vi glæder os til at byde jer velkommen i det nye år.

Vores faciliteter
Værelser
134 dobbeltværelser i seks forskellige kategorier og tilbyder ligeledes overnatning i forbindelse med konference eller selskaber
Møde & eventfaciliteter
20 møde- og konferencelokaler og stor konference- og festsal med plads til 250 personer.
Spa
Aqua Spa med bade, saunaer, brechelbath, hotstone stole, udendørs hot tubs, dampbad, salt-lounge samt spa- og skønhedsbehandlinger
Øvrige faciliteter
2 restauranter, lobbybar, fitness, terrasse, grøn park med udsigt til Vejle Fjord, roomservice, gratis parkering, gratis WiFI og Co-Work område
Værelser
134 dobbeltværelser i seks forskellige kategorier og tilbyder ligeledes overnatning i forbindelse med konference eller selskaber
Møde & eventfaciliteter
20 møde- og konferencelokaler og stor konference- og festsal med plads til 250 personer.
Spa
Aqua Spa med bade, saunaer, brechelbath, hotstone stole, udendørs hot tubs, dampbad, salt-lounge samt spa- og skønhedsbehandlinger
Øvrige faciliteter
2 restauranter, lobbybar, fitness, terrasse, grøn park med udsigt til Vejle Fjord, roomservice, gratis parkering, gratis WiFI og Co-Work område
Moderne værelser

Vi har 134 værelser på Comwell Kellers Park - af disse har vi følgende værelser: 1 loftssuite, 7 juniorsuiter, 2 loftsværelser i urban New Yorker-stil, 9 udsigtsværelser, 81 standardplus værelse tæt på spaafdelingen og 34 standardværelser.

26 M2
Standardværelse
Vores standardværelser er stilfuldt og moderne indrettet i skandinavisk stil. Her er badeværelse med brusebad og arbejdsplads. Værelset rummer to kvalitetssenge fra Hästens, der er sat sammen. Standardværelserne ligger i vores hotelfløj tæt på restauranten.
26M2
Standard Plus Værelse
Vores Standard Plus-værelser er stilfuldt og moderne indrettet i skandinavisk stil. Udvalgte værelser har opdelt brusebad og toilet. Værelserne ligger afsides omgivet af ro, store vinduer med masser af lysindfald og tæt på vores spaafdeling.
26 M2
Superior Værelse
Vores udsigtsværelser har en stor balkon og er placeret i kort afstand til vores spaafdeling eller restaurant. Enkelte af dem kan bookes med forbindelse til en Junior Suite.
26 M2
Loftværelse
Vores loftsværelser er unikke værelser, hvor stilen er en blanding af New Yorker og Casual Country. Her er skrå vægge, badekar og masser af original charme og stil. Værelserne er beliggende øverst på 3. sal. i samme side som vores spaafdelingen.
50 M2
Juniorsuite
Vores juniorsuiter er stilfuldt og moderne indrettet i skandinavisk stil. Her er badekar og balkon med udsigt over omgivelserne. De er beliggende enten tæt på vores spaafdeling eller restaurant.
50 M2
Loftsuite
Vores store suite er indrettet i en stil med en blanding af New Yorker og Casual Country. Her er skrå vægge, masser af original charme og stil. Suiten rummer gode kvalitetsmøbler, tre balkoner med udsigt over omgivelserne, badeværelse med badekar, to TV og senge fra Hästens.

Faciliteter der emmer af ro, harmoni og forkælelse

Info om dit ophold

Comwell Kellers Park er et hotel i historiske bygning med moderne faciliteter, der emmer af ro, nydelse og afslapning. Hotellet har desuden de perfekte rammer til selskaber, konferencer, bestyrelsesmøder.

Vi har faciliteter, der kan huse mange forskellige arrangementer af alle størrelser, og vi har desuden fantastiske rammer til både et afslappende weekend- og spaophold eller en miniferie i Danmark.

Aktiviteter på og omkring hotellet

Vi tilbyder
Aktiviteter på hotellet
Vi tilbyder skræddersyet løbe- og gåture, diverse brætspil samt spa- og skønhedsbehandlinger.
Attraktioner
Seværdigheder og attraktioner nær hotellet
Oplev bl.a. Vejle Kunstmuseum, Jellingestenene, Legoland, Koldinghus, ARoS, Trapholt, Geografisk Have eller Museet Kellers Minde.
Comwell familie bål
Oplevelser
Oplevelser i naturen nær hotellet
Udforsk og find bl.a. nærmeste badetur, grønne område, seværdighed m.m.
Møde & konferenceHold dit næste møde eller konference på Comwell Kellers Park
Fordele til dig
Gavekort
Comwell Sorø
Læs mere her

Giv et gavekort, der skaber minder

Står du og mangler gaven til personen, der har alt, til brudeparret, til én du holder af eller måske dit arbejdsteam? Så er et gavekort til Comwell den perfekte gave. En gave der skaber minder, forkælelse, fordybelse, nye horisonter og ikke mindst glæde.
Comwell Club
Comwell Sorø
Læs mere her

Bliv medlem af Comwell Club

Vi giver dig en række medlemsfordele samt mulighed for at samle Club-point, som du kan bruge til betaling af dit næste ophold med overnatning. Hver måned udlodder vi to gavekort på kr. 1.000,- og kr. 1.500,- blandt henholdsvis nye og overnattede medlemmer.
Firmaaftale hos Comwell
Comwell Sorø
Læs mere om fordele for jer

Alle gode gange Comwell

Comwell tilbyder lukrative firmaaftaler, hvad enten det drejer sig om overnatninger, mødelokaler, konferencer eller andet. Med en firmaaftale får du aftalerabatter tilpasset dine og virksomhedens behov, og du er sikret vores professionelle service og rigtig gode vilkår.
Better Sleep Pudeprogram
Læs mere her

Vær sikker på en god nats søvn

For at sikre dig en god nats søvn har vi et eksklusivt pudeprogram, hvor du selv kan vælge mellem et bredt udvalg af lækre natur-, skum- og fiberpuder. Du får en brochure med et udvalg af vores puder og kan så selv vælge den pude, der passer dig bedst.