Eksklusiv atmosfære i smukke og historiske rammer

SPAOPHOLD

ckp-sauna-piger
Pakketilbud

Efterår = spa tid

Nu begynder de kølige og korte dage, og du trænger bare til varme og hygge. Med et spaophold på Kellers Park får du hele pakken! 

Nyd saunatid, boblende hot tubs, vidunderlig middag, nattesøvn i en dejlig hotelseng og det lækreste morgenbord den næste dag.

Kan du tage i spa på en søndag, er der ekstra gode priser! Husk at investere i dig selv og dem, du har kær. Et spaophold er balsam for sjælen, og effekten er ikke til at tage fejl af. 

EFTERÅRSTILBUD

rs25684_comwell_fall_raisfoto_5316-lpr
COMWELL CLUB

Få dobbelt op på clubpoint

Efterårsblues nejtak! Efterår på lækkert hotel jatak! Skyd efteråret godt i gang med et efterårsophold på Comwell Kellers Park med én, du holder af. Med tilbuddet får I:

  • Overnatning på lækkert hotelværelse
  • Fantastisk morgenbuffet
  • Dobbelt op på Comwell Club point!! 

Så nyd kvalitetstid sammen, bliv maks klar til efteråret og optjen masser af gode clubpoint til næste dit næste ophold.

Hoteller i hele DK

btb_businessfolk_3
Virksomheder

Skal vi holde dit næste møde?

Ferien er slut, og virksomhederne buldrer derudaf. Kurser, salgsmøder og teambuilding? Comwell har plads til det hele! Hos os får du:  

√ Fleksibilitet og booking af mødelokaler fra dag til dag

√ Aktiv sparring med vores erfarne MeetingDesigners om dit møde

√ Sikkerhed med AV teknik der spiller og inhouse teknikere

√ Lækker og bæredygtig mødeforplejning

√ Gode annulleringsbetingelser

_hotel-spa-kellers-park-vejle-1011

Praktisk information om dit ophold

Alle spafaciliteter er genåbnet. Ved booking af spaophold får du fri adgang til alle spafaciliteter, såfremt antallet af gæster ikke overstiger det maksimum tilladte per kvadratmeter. Er det tilfældet, får du tildelt et timeslot á 2 timer på Comwell Kellers Park af flere omgange hvis muligt.

  • Vi sikrer, at vi overholder gældende retningslinjer og tager de nødvendige forholdsregler i overensstemmelser med regeringens anbefalinger.   
  • Kontakt hotellet for nærmere info og for at booke på hotel.kellerspark@comwell.dk eller tlf. 7641 1717
_hotel-spa-kellers-park-vejle-1003

Velkommen på Comwell Kellers Park

Comwell Kellers Park er et atmosfærefyldt hotel i smukke og historiske omgivelser med udsigt til Vejle Fjord. De klassiske, hvide palæbygninger fra 1900-tallet fremstår nyrenoverede med respekt for den oprindelige stil og emmer af sjæl og historie. 

På Comwell Kellers Park finde du nogle af Danmarks smukkeste og mest luksuriøse spafaciliteter. Med den eksklusive spa danner Comwell Kellers Park en enestående ramme for kvalitetsoplevelser og velvære for krop og sjæl. Er du til golf, findes der flere gode golfbaner i nærheden.

Billeder af værelser

_hotel-kellers-park-restaurant-middag-hygge-009

Restaurant Christian Keller

På Comwell Kellers Park finder du en restaurant med høj, gastronomisk standard og en international stemning, hvor det åbne køkken inviterer til afslappende atmosfære. Her kan du nyde udsigten over Vejle Fjord og blot lade dig opvarte.

Vores køkkenchef kan lide at udfordre sig selv og sine gæster, prøver gerne nye veje, og henter inspiration i den nordiske madkultur.

Restaurant Christian Keller tilbyder både en tre-retters menu og à la carte samt et stort og bredt vinkort.

Billeder af Comwell Kellers Park

kaerester

Giv et gavekort der skaber minder

Står du og mangler gaven til personen, der har alt, til brudeparret, til én du holder af eller måske dit arbejdsteam? Så er et gavekort til Comwell den perfekte gave. En gave der skaber minder, forkælelse, fordybelse, nye horisonter og ikke mindst glæde.

Vores gavekort kan bruges som hel eller delvis betaling for et hvilket som helst ophold på vores danske hoteller, på en middag i én af vores restauranter eller en tur i spaen. 

Comwell Club

25 point i tilmeldingsbonus, når du opretter dig som medlem.

5% i bonuspoint på din samlede regning, når du overnatter.

Tilbud, koncerter og foredrag som kun er for klubmedlemmer.