Eksklusiv atmosfære i smukke og historiske rammer

Gaven alle elsker

comwell_summer_raisfoto_6982
Online gavekort

Julen er hjerternes (og hyggens) tid

Har du nogensinde følt stress over julegaverne? Det behøver du faktisk ikke. Her kan du klikke gavekortet hjem i ro og mag, skriv din personlige hilsen og nyd tanken om, at du har klaret julegaverne i god tid. 

Lad dine kære vælge alt fra spaophold, koncertophold, golf ferie, skaldyrsaftener og meget mere. Hos os er der noget for alle - i alle dele af landet.

KLAR TIL 2023?

btb_businessfolk_3
BUSINESS

SÅ ER DET NU: BOOK MØDELOKALER

Bliv allerede nu klar til 2023 og få de møde- og konferencefaciliteter, der passer bedst til jeres arrangement.

Drømmer I om at få både de skønneste mødelokaler, de bedste omgivelser, den dejligste mad og den tryggeste afvikling af jeres møder eller konferencer, så er det nu, du skal slå til!

"Gode stunder du husker” – din næste mødeoplevelse på Comwell Kellers Park

SPAOPHOLD

ckp-sauna-piger
Pakketilbud

Efterår = spa tid

Nu begynder de kølige og korte dage, og du trænger bare til varme og hygge. Med et spaophold på Kellers Park får du hele pakken! 

Nyd saunatid, boblende hot tubs, vidunderlig middag, nattesøvn i en dejlig hotelseng og det lækreste morgenbord den næste dag.

Kan du tage i spa på en søndag, er der ekstra gode priser! Husk at investere i dig selv og dem, du har kær. Et spaophold er balsam for sjælen, og effekten er ikke til at tage fejl af. 

_hotel-spa-kellers-park-vejle-1011

Praktisk information om dit ophold

Alle spafaciliteter er genåbnet. Ved booking af spaophold får du fri adgang til alle spafaciliteter, såfremt antallet af gæster ikke overstiger det maksimum tilladte per kvadratmeter. Er det tilfældet, får du tildelt et timeslot á 2 timer på Comwell Kellers Park af flere omgange hvis muligt.

  • Vi sikrer, at vi overholder gældende retningslinjer og tager de nødvendige forholdsregler i overensstemmelser med regeringens anbefalinger.   
  • Kontakt hotellet for nærmere info og for at booke på hotel.kellerspark@comwell.dk eller tlf. 7641 1717
_hotel-spa-kellers-park-vejle-1003

Velkommen på Comwell Kellers Park

Comwell Kellers Park er et atmosfærefyldt hotel i smukke og historiske omgivelser med udsigt til Vejle Fjord. De klassiske, hvide palæbygninger fra 1900-tallet fremstår nyrenoverede med respekt for den oprindelige stil og emmer af sjæl og historie. 

På Comwell Kellers Park finde du nogle af Danmarks smukkeste og mest luksuriøse spafaciliteter. Med den eksklusive spa danner Comwell Kellers Park en enestående ramme for kvalitetsoplevelser og velvære for krop og sjæl. Er du til golf, findes der flere gode golfbaner i nærheden.

Billeder af værelser

_hotel-kellers-park-restaurant-middag-hygge-009

Restaurant Christian Keller

På Comwell Kellers Park finder du en restaurant med høj, gastronomisk standard og en international stemning, hvor det åbne køkken inviterer til afslappende atmosfære. Her kan du nyde udsigten over Vejle Fjord og blot lade dig opvarte.

Vores køkkenchef kan lide at udfordre sig selv og sine gæster, prøver gerne nye veje, og henter inspiration i den nordiske madkultur.

Restaurant Christian Keller tilbyder både en tre-retters menu og à la carte samt et stort og bredt vinkort.

Billeder af Comwell Kellers Park

kaerester

Giv et gavekort der skaber minder

Står du og mangler gaven til personen, der har alt, til brudeparret, til én du holder af eller måske dit arbejdsteam? Så er et gavekort til Comwell den perfekte gave. En gave der skaber minder, forkælelse, fordybelse, nye horisonter og ikke mindst glæde.

Vores gavekort kan bruges som hel eller delvis betaling for et hvilket som helst ophold på vores danske hoteller, på en middag i én af vores restauranter eller en tur i spaen. 

Comwell Club

25 point i tilmeldingsbonus, når du opretter dig som medlem.

5% i bonuspoint på din samlede regning, når du overnatter.

Tilbud, koncerter og foredrag som kun er for klubmedlemmer.