Jesper Rais

Spaophold på Comwell Kellers Park

Comwell Kellers Park er 'Årets Spa'

Award_CKP.png

Danish Beauty Awards har ved den årlige prisuddeling i april 2024 kåret Comwell Kellers Park som vinder af kategorien 'Årets Spa'. Det prestigefyldte awardshow anerkender og hylder traditionen tro de bedste inden for den danske skønheds- og kosmetikbranche.

Fantastisk, magisk, velfungerende, interessant, rent. Alle tillægsord, som dommerne elsker at sætte på en spa. Og de passer alle på Kellers Park Spa. Alt fungerede bare dejligt.

Dommernes begrundelse

Skønne spa-tilbud til dig

Jesper Rais
Spa

SpaDelight

Forkæl dig selv med et spaophold, hverdag eller weekend. Du får adgang til AquaSpa, velkomstbobler, 3-retters middag, overnatning og morgenbuffet.
Jesper Rais
Spa

HverdagsSpa

Lad op og nyd en rolig pause i hverdagen. Få tidlig tjek ind, adgang til AquaSpa, 2-retters middag, overnatning og morgenbuffet.
Comwell Borupgaard spa spapark aquaspa yoga

Jesper Rais
Spa

SøndagsSpa ophold

Forlæng weekenden med et SøndagsSpa ophold. Du får adgang til AquaSpa, velkomstbobler, 3-retters middag, overnatning og morgenbuffet.
Comwell Borupgaard spa spapark aquaspa yoga

wichmann+bendtsen www.wplusb.dk
Spa

SpaRetreat

Tjek ind til 3 dages afslapning og velvære! På SpaRetreat får du bl.a. middag begge aftener, morgenbuffet og adgang til vores AquaSpa.
Spa for en dag

Hvis du ikke vil overnatte, kan du benytte muligheden for vores MorgenSpa eller DagSpa og få adgang til alle de dejlige spafaciliteter.

Læs mere
Jesper Rais
Fra 07:00 til 18:00Inkl. morgenmad

MorgenSpa

Begynd din dag på bedste vis. Med MorgenSpa kan du nyde vores indbydende morgenbuffet, og du får adgang til alle de dejlige spafaciliteter.
Læs mere
Jesper Rais
Fra 10:00 til 18:00

DagSpa

Forkæl dig selv med en DagSpa i skønne omgivelser og adgang til alle vores spafaciliteter.
Læs mere
wichmann+bendtsen www.wplusb.dk
Torsdage 17:30 til 22:00

Aftenspa med yoga og saunagus

Vær med til en times Hatcha yoga og få adgang til Aquaspa, inkl. drikkevarer og små snacks, og 45 min. saunagus.

Stilfuldt spaophold ved Vejle Fjord

På Comwell Kellers Park tilbyder vi nogle af landets mest stilfulde og lækre spafaciliteter beliggende med en helt unik udsigt over Vejle Fjord. Du finder ikke et smukkere sted i Danmark, hvor du kan nyde spafaciliteter og unikke omgivelser på en og samme tid. 

Nyd vores AquaSpa med et helt nyt termisk område med shower walk, urtesauna, kurbad og sandstrand med lysterapi. Desuden har vi udendørs boblebad, dampbad, indendørs pool og koldtvandskar og mange andre lækre spafaciliteter, der byder på afslappende oplevelser for alle kroppens sanser.

Du kan kombinere spa & wellness med et weekendophold i vores unikke omgivelser for maksimal afslapning.

Læs mere om vores spaområde
Glæd dig til følgende oplevelser
Mærk vandet
Varmvandspool på 32 grader, kurbad, oplevelsesbad og udendørs boblebad på 38 grader
Få varmen
Urtesauna med æteriske olier og sandstrand med lysterapi
Pust ud og lad op
Udendørs terrasse og afslapningsområde samt salt- og skovlounge
Få en skøn behandling
Vi tilbyder udsøgte spa- og skønhedsbehandlinger for enhver smag
Mærk vandet
Varmvandspool på 32 grader, kurbad, oplevelsesbad og udendørs boblebad på 38 grader
Få varmen
Urtesauna med æteriske olier og sandstrand med lysterapi
Pust ud og lad op
Udendørs terrasse og afslapningsområde samt salt- og skovlounge
Få en skøn behandling
Vi tilbyder udsøgte spa- og skønhedsbehandlinger for enhver smag

Spabehandlinger

Jesper Rais

I vores udsøgte udbud af spabehandlinger finder du noget for enhver smag.

En fællesnævner for alle spabehandlinger er, at de kræver et kyndigt håndelag. I vores spaterapeuters hænder sidder kraft, kompetence og varme. Det ved alle, som har prøvet at blive masseret af stærke og varme hænder. 

Det er en af grundene til, at vores spabehandlinger handler om det personlige og menneskelige møde. Det er nemlig ingen tilfældighed, at berøring er en del af vores spafilosofi.

Læs mere og book

Håndplukkede skønhedsprodukter

Jesper Rais

På Comwell Kellers Park er NOURI et særligt udvalgt behandlingsprodukt. Hør spachef, Lise Grønning, fortælle hvorfor.

”NUORI’s vision har altid været at afskaffe dilemmaet med, at man som forbruger skal vælge mellem produkter med helt naturlige formler og produkter med kemisk indhold, der giver målbare resultater. Deres unikke produkter har alle klinisk dokumenteret effekt, men de er helt uden syntetiske eller potentielt skadelige tilsætningsstoffer – kun 100% naturlige ingredienser. NUORI er nemlig det eneste beauty-brand, der fuldt ud har formået at udnytte de videnskabelige fordele ved friskblandede formler, så de skaber synlige forbedringer."

nuori_clarity-family_vital-foaming-cleanser.jpg

"NUORI’s ansigts- og kropsbehandlinger er revitaliserende og giver huden en smuk glød. De 100% naturlige formler kombineret med effektive teknikker – der også inkluderer varme og kolde elementer – gør, at huden har nemmere ved at optage de naturlige vitaminer, fedtsyrer og antioxidanter i NUORI’s produkter. Det er derfor, jeg og mit team anbefaler NUORI til vores kunder.”

Praktisk information om dit spaophold

Vi står klar til at give dig en ultimativ spaoplevelse. Herunder kan du få svar på dine praktiske spørgsmål vedørende dit spaophold hos os.

Læs alle spørgsmål og svar vedr. spa

AquaSpa og fitness har åbent kl. 07:00-23:00 hver dag.

Når man opholder sig i vores AquaSpa, er det på eget ansvar. Benyt altid de udleverede slippers, når du går fra værelset til spaafdelingen. Inde i spaområdet kan gulvet være meget vådt pas derfor på det glatte underlag.

Vi anbefaler, at morgenkåber hænges på krogene inde i spaområdet eller låses inde i et skab.

Børn under 12 år har desværre ikke adgang i vores AquaSpa. Der er ikke en pool uden for spaområdet. Børn mellem 12 og 16 år har kun adgang i følge med en voksen. Der skal stadig være stille, og det er ikke tilladt at løbe rundt.

Det er tilladt at benytte badekåber på hele hotellet - undtagen i restauranten. I baren må du gerne benytte badekåber frem til kl. 17:00. 

I vores bar kan du bestille drikkevarer til at medtage på værelset eller i vores AquaSpa. Til spaafdelingen vil det blive serveret i plastikbægre.Børn under 12 år har ikke adgang til vores AquaSpa/pool på noget tidspunkt. Børn mellem 12 og 16 år har kun adgang sammen med en voksen. Vores spa og pool er i samme rum, hvilket ligger til grund for ovennævnte begrænsninger.  


Behandlinger skal bestilles ved booking af dit ophold.

Hvis du ønsker ekstra behandlinger, kan du købe dette på dagen, såfremt der er ledige pladser. Det anbefales, at du reserverer på forhånd, da der kan være udsolgt af behandlinger på dagen.

Minimumsalderen er 16 år.

Din reservation af spabehandlinger er først gældende, når du modtager en ordrebekræftelse.


Vores spaophold inkluderer ét par slippers, lån af badekåbe, håndklæder samt adgang til AquaSpa. Ved vores andre ophold kan spaadgang tilkøbes for kr. 395,- pr. person pr. dag. Vores gæster vil i hverdagene få slippers og kåber udleveret ved check-in i receptionen. Udskiftning af badekåbe koster kr. 50,-.

På din bekræftelse fremgår det, hvilke måltider der er inkluderet i dit spaophold. Du vil få udvalgte drikkevarer i spaområdet, med mindre andet er anført, og der er mulighed for frugt og vand i spaafdelingen.

Har du spørgsmål?

Vil du vide mere om vores spaområde, eller har du spørgsmål til vores behandlinger? Så kontakt os gerne på telefon +45 7641 17 17 tryk 3.

Du er også altid velkommen til at sende os en mail.

Skriv til os