🇹undefined

🇹undefined

Comwell Kellers Park spa

Spaophold på Comwell Kellers Park

Skønneste spa-tilbud

SpaKun til Comwell Club

Efterårstilbud: SpaDelight

Eksklusivt tilbud til Comwell Club medlemmer: 15% på SpaDelight-ophold inklusiv adgang til AquaSpa, velkomstdrink, 3-retters middag, overnatning og stor morgenmadsbuffet med økologiske og lokale specialiteter.
Tilbuddet gælder med ankomst i weekender i oktober, samt hele uge 42.
Spa

SpaDelight

Forkæl dig selv med et spaophold på et af vores to danske spahoteller. Dette ophold er inkl. fri adgang til AquaSpa, velkomstbobler, 3-retters middag, overnatning og morgenbuffet.
Spa

HverdagsSpa

Tag en pause fra hverdagens stress og nyd lidt luksus og selvforkælelse på Comwell Borupgaard og Comwell Kellers Park. Spar 30% på udvalgte hverdage.
Spa

SøndagsSpa ophold

Forlæng weekend følelsen med et SøndagsSpa ophold med bl.a. velkomstdrink, 3-retters middag, fri adgang til vores AquaSpa og morgenbuffet.
Spa

SpaRetreat

Nyd et dejligt sparetreat på 3 dage, og tjek ind til afslapning og velvære. Spaopholdet byder bl.a. på middag begge aftener, morgenbuffet og fri adgang til vores AquaSpa.

Stilfuldt spaophold ved Vejle Fjord

På Comwell Kellers Park tilbyder vi nogle af landets mest stilfulde og lækre spafaciliteter beliggende med en helt unik udsigt over Vejle Fjord. Du finder ikke et smukkere sted i Danmark, hvor du kan nyde spafaciliteter og unikke omgivelser på en og samme tid. 

Nyd vores AquaSpa med et helt nyt termisk område med shower walk, urtesauna, kurbad og sandstrand med lysterapi. Desuden har vi udendørs boblebad, dampbad, indendørs pool og koldtvandskar og mange andre lækre spafaciliteter, der byder på afslappende oplevelser for alle kroppens sanser.

Du kan kombinere spa & wellness med et weekendophold i vores unikke omgivelser for maksimal afslapning.

Læs mere om vores spaområde
Glæd dig til følgende oplevelser
Mærk vandet
Varmvandspool på 32 grader, kurbad, oplevelsesbad og udendørs boblebad på 38 grader
Få varmen
Urtesauna med æteriske olier og sandstrand med lysterapi
Pust ud og lad op
Udendørs terrasse og afslapningsområde samt salt- og skovlounge
Få en skøn behandling
Vi tilbyder udsøgte spa- og skønhedsbehandlinger for enhver smag
Mærk vandet
Varmvandspool på 32 grader, kurbad, oplevelsesbad og udendørs boblebad på 38 grader
Få varmen
Urtesauna med æteriske olier og sandstrand med lysterapi
Pust ud og lad op
Udendørs terrasse og afslapningsområde samt salt- og skovlounge
Få en skøn behandling
Vi tilbyder udsøgte spa- og skønhedsbehandlinger for enhver smag

Spabehandlinger

I vores udsøgte udbud af spabehandlinger finder du noget for enhver smag.

En fællesnævner for alle spabehandlinger er, at de kræver et kyndigt håndelag. I vores spaterapeuters hænder sidder kraft, kompetence og varme. Det ved alle, som har prøvet at blive masseret af stærke og varme hænder. 

Det er en af grundene til, at vores spabehandlinger handler om det personlige og menneskelige møde. Det er nemlig ingen tilfældighed, at berøring er en del af vores spafilosofi.

Læs mere og book

Praktisk information om dit spaophold

Vi står klar til at give dig en ultimativ spaoplevelse. Herunder kan du få svar på dine praktiske spørgsmål vedørende dit spaophold hos os.

Læs alle spørgsmål og svar vedr. spa

AquaSpa og fitness har åbent kl. 07:00-23:00 hver dag.

Når man opholder sig i vores AquaSpa, er det på eget ansvar. Benyt altid de udleverede slippers, når du går fra værelset til spaafdelingen. Inde i spaområdet kan gulvet være meget vådt pas derfor på det glatte underlag.

Vi anbefaler, at morgenkåber hænges på krogene inde i spaområdet eller låses inde i et skab.

Børn under 12 år har desværre ikke adgang i vores AquaSpa. Der er ikke en pool uden for spaområdet. Børn mellem 12 og 16 år har kun adgang i følge med en voksen. Der skal stadig være stille, og det er ikke tilladt at løbe rundt.

Det er tilladt at benytte badekåber på hele hotellet - undtagen i restauranten. I baren må du gerne benytte badekåber frem til kl. 17:00. 

I vores bar kan du bestille drikkevarer til at medtage på værelset eller i vores AquaSpa. Til spaafdelingen vil det blive serveret i plastikbægre.Børn under 12 år har ikke adgang til vores AquaSpa/pool på noget tidspunkt. Børn mellem 12 og 16 år har kun adgang sammen med en voksen. Vores spa og pool er i samme rum, hvilket ligger til grund for ovennævnte begrænsninger.  


For at give den bedst mulige oplevelse for spagæster i AquaSpaen kan der forekomme time slots - på lørdage og i vores travle perioder - hvor man som spagæst kan vælge mellem kl. 14.15 – 16.15 eller kl. 16.30 – 18.30. 

Her anbefaler vi at gå en tur i vores smukke område eller nyde en kop lækker kaffe, i baren eller i de hyggelige kurvemøbler, nær spaafdelingen.

Efter kl. 18.30 er der fri adgang helt frem til kl. 23.00, samt på afrejse dagen fra kl.7 til 12.

Af hygiejniske årsager er det ikke tilladt at nyde mad i vores relaxområde i Aquaspaen eller på terrassen udenfor.


Vores spaophold inkluderer ét par slippers, lån af badekåbe, håndklæder samt adgang til AquaSpa. Ved vores andre ophold kan spaadgang tilkøbes for kr. 350,- pr. person pr. dag. Vores gæster vil i hverdagene få slippers og kåber udleveret ved check-in i receptionen. Udskiftning af badekåbe koster kr. 50,-.

På din bekræftelse fremgår det, hvilke måltider der er inkluderet i dit spaophold. Du vil få udvalgte drikkevarer i spaområdet, med mindre andet er anført, og der er mulighed for frugt og vand i spaafdelingen.

DagSpa & MorgenSpa


Læs mere og book
DagSpa
Giv dig selv forkælelse med en DagSpa i skønne omgivelser med adgang til alle vores luksus spafaciliteter.
Læs mere og book
MorgenSpa
Giv dig selv forkælelse med en MorgenSpa i skønne omgivelser med adgang til alle vores luksus spafaciliteter inkl. morgenmad