Comwell_Spa_RAIS3402.jpg

Spaophold på Comwell Kellers Park

Skønne spa-tilbud til dig

Comwell_Spa_RAIS3855.jpg
Spa

SpaDelight

Forkæl dig selv med et spaophold, hverdag eller weekend. Du får adgang til AquaSpa, velkomstbobler, 3-retters middag, overnatning og morgenbuffet.
Comwell Kellers Park
Spa

HverdagsSpa

Lad op og nyd en rolig pause i hverdagen. Få tidlig tjek ind, adgang til AquaSpa, 2-retters middag, overnatning og morgenbuffet.
Comwell Borupgaard spa spapark aquaspa yoga
Spa

SøndagsSpa ophold

Forlæng weekenden med et SøndagsSpa ophold. Du får adgang til AquaSpa, velkomstbobler, 3-retters middag, overnatning og morgenbuffet.
Spa

SpaRetreat

Tjek ind til 3 dages afslapning og velvære! På SpaRetreat får du bl.a. middag begge aftener, morgenbuffet og adgang til vores AquaSpa.
Spa for en dag

Hvis du ikke vil overnatte, kan du benytte muligheden for vores MorgenSpa eller DagSpa og få adgang til alle de dejlige spafaciliteter.

Læs mere
Comwell_Spa_RAIS4127.jpg
Fra 07:00 til 18:00Inkl. morgenmad

MorgenSpa

Begynd din dag på bedste vis. Med MorgenSpa kan du nyde vores indbydende morgenbuffet, og du får adgang til alle de dejlige spafaciliteter.
Læs mere
Comwell_Spa_RAIS3188.jpg
Fra 10:00 til 18:00

DagSpa

Forkæl dig selv med en DagSpa i skønne omgivelser og adgang til alle vores spafaciliteter.
Læs mere
RS18345_Kellers-Park-efteraar-2018-0017.jpg
Torsdage 17:30 til 22:00

Aftenspa med yoga og saunagus

Vær med til en times Hatcha yoga og få adgang til Aquaspa, inkl. drikkevarer og små snacks, og 45 min. saunagus.

Stilfuldt spaophold ved Vejle Fjord

På Comwell Kellers Park tilbyder vi nogle af landets mest stilfulde og lækre spafaciliteter beliggende med en helt unik udsigt over Vejle Fjord. Du finder ikke et smukkere sted i Danmark, hvor du kan nyde spafaciliteter og unikke omgivelser på en og samme tid. 

Nyd vores AquaSpa med et helt nyt termisk område med shower walk, urtesauna, kurbad og sandstrand med lysterapi. Desuden har vi udendørs boblebad, dampbad, indendørs pool og koldtvandskar og mange andre lækre spafaciliteter, der byder på afslappende oplevelser for alle kroppens sanser.

Du kan kombinere spa & wellness med et weekendophold i vores unikke omgivelser for maksimal afslapning.

Læs mere om vores spaområde
Glæd dig til følgende oplevelser
Mærk vandet
Varmvandspool på 32 grader, kurbad, oplevelsesbad og udendørs boblebad på 38 grader
Få varmen
Urtesauna med æteriske olier og sandstrand med lysterapi
Pust ud og lad op
Udendørs terrasse og afslapningsområde samt salt- og skovlounge
Få en skøn behandling
Vi tilbyder udsøgte spa- og skønhedsbehandlinger for enhver smag
Mærk vandet
Varmvandspool på 32 grader, kurbad, oplevelsesbad og udendørs boblebad på 38 grader
Få varmen
Urtesauna med æteriske olier og sandstrand med lysterapi
Pust ud og lad op
Udendørs terrasse og afslapningsområde samt salt- og skovlounge
Få en skøn behandling
Vi tilbyder udsøgte spa- og skønhedsbehandlinger for enhver smag

Spabehandlinger

Comwell_Spa_RAIS2672.jpg

I vores udsøgte udbud af spabehandlinger finder du noget for enhver smag.

En fællesnævner for alle spabehandlinger er, at de kræver et kyndigt håndelag. I vores spaterapeuters hænder sidder kraft, kompetence og varme. Det ved alle, som har prøvet at blive masseret af stærke og varme hænder. 

Det er en af grundene til, at vores spabehandlinger handler om det personlige og menneskelige møde. Det er nemlig ingen tilfældighed, at berøring er en del af vores spafilosofi.

Læs mere og book

Breath Retreats i januar/februar

tina_blomstergren_yogaevent1.jpg

Giv dig selv den bedste start på det nye år. Tilmeld dig Breath Retreats, som er seks mandage fra kl. 17.15 - fyldt med yoga, afspænding og saunagus. Din vært, yogaguide og gus-terapeut er Tina Charlotte Blomstergren og alle gange foregår på Comwell Kellers Park.

Læs mere og book

Praktisk information om dit spaophold

Vi står klar til at give dig en ultimativ spaoplevelse. Herunder kan du få svar på dine praktiske spørgsmål vedørende dit spaophold hos os.

Læs alle spørgsmål og svar vedr. spa

AquaSpa og fitness har åbent kl. 07:00-23:00 hver dag.

Når man opholder sig i vores AquaSpa, er det på eget ansvar. Benyt altid de udleverede slippers, når du går fra værelset til spaafdelingen. Inde i spaområdet kan gulvet være meget vådt pas derfor på det glatte underlag.

Vi anbefaler, at morgenkåber hænges på krogene inde i spaområdet eller låses inde i et skab.

Børn under 12 år har desværre ikke adgang i vores AquaSpa. Der er ikke en pool uden for spaområdet. Børn mellem 12 og 16 år har kun adgang i følge med en voksen. Der skal stadig være stille, og det er ikke tilladt at løbe rundt.

Det er tilladt at benytte badekåber på hele hotellet - undtagen i restauranten. I baren må du gerne benytte badekåber frem til kl. 17:00. 

I vores bar kan du bestille drikkevarer til at medtage på værelset eller i vores AquaSpa. Til spaafdelingen vil det blive serveret i plastikbægre.Børn under 12 år har ikke adgang til vores AquaSpa/pool på noget tidspunkt. Børn mellem 12 og 16 år har kun adgang sammen med en voksen. Vores spa og pool er i samme rum, hvilket ligger til grund for ovennævnte begrænsninger.  


For at give den bedst mulige oplevelse for spagæster i AquaSpaen kan der forekomme time slots - på lørdage og i vores travle perioder - hvor man som spagæst kan vælge mellem kl. 14.15 – 16.15 eller kl. 16.30 – 18.30. 

Her anbefaler vi at gå en tur i vores smukke område eller nyde en kop lækker kaffe, i baren eller i de hyggelige kurvemøbler, nær spaafdelingen.

Efter kl. 18.30 er der fri adgang helt frem til kl. 23.00, samt på afrejse dagen fra kl.7 til 12.

Af hygiejniske årsager er det ikke tilladt at nyde mad i vores relaxområde i Aquaspaen eller på terrassen udenfor.


Vores spaophold inkluderer ét par slippers, lån af badekåbe, håndklæder samt adgang til AquaSpa. Ved vores andre ophold kan spaadgang tilkøbes for kr. 395,- pr. person pr. dag. Vores gæster vil i hverdagene få slippers og kåber udleveret ved check-in i receptionen. Udskiftning af badekåbe koster kr. 50,-.

På din bekræftelse fremgår det, hvilke måltider der er inkluderet i dit spaophold. Du vil få udvalgte drikkevarer i spaområdet, med mindre andet er anført, og der er mulighed for frugt og vand i spaafdelingen.

Har du spørgsmål?

Vil du vide mere om vores spaområde, eller har du spørgsmål til vores behandlinger? Så kontakt os gerne på telefon +45 7641 17 17 tryk 3.

Du er også altid velkommen til at sende os en mail.

Skriv til os