Restaurant og Fest på Comwell Kellers Park

_hotel-kellers-park-restaurant-middag-hygge-009

Restaurant Christian Kellers

I Restaurant Christian Kellers får du en oplevelse af imødekommenhed og nærvær kombineret med et højt gastronomisk niveau i særklasse. Vores køkken laver hver aften en ny spændende menu med tilhørende vine. Menuen er sammensat ud fra årstidens råvarer og køkkenets inspiration.

Oplev restaurantens hyggelige og intime atmosfære med smuk udsigt over Vejle Fjord. Restauranten er indrettet i dansk design, der spiller op til naturen ude foran de store vinduespartier. 

Vi anbefaler vores gæster at bestille bord inden ankomst.

_hotel-kellers-park-bar-drinks-cocktails-001

Velkommen i vores hyggelige bar

En let og uformel loungestemning præger vores bar. Det er her du kan sidde og slappe af med et let måltid mad, en drink/cocktail eller en kop kaffe.

Vores bar er beliggende i stueetagen med udsigt til Vejle Fjord. Her kan du nyde øl, vand og vin. Vi sætter en ære i at bygge drinks op fra bunden. Du har også mulighed for at få stillet din sult med et let barkort. 

Baren er åben alle dage fra kl. 12:00.

_hotel-kellers-park-restaurant-middag-hygge-009

Timeslots ved morgenbuffeten

Som en konsekvens af COVID-19 har vi indført timeslots ved vores morgenbuffet. Dette er gjort for, at begrænse mængden af gæster på samme tid i restauranten og derved passe bedre på hinanden. Timeslots betyder, at du som gæst ved ankomst i receptionen aftaler, hvornår du vil spise morgenmad. Ved selve morgenmaden må du gerne sidde i længere tid, og er selvfølgelig velkommen til at gå flere gange i buffeten.

selskab_1

Den særlige begivenhed

Vores smukke beliggenhed ved Vejle Fjord giver mulighed for at holde et uforglemmeligt bryllup, en firmafest eller en anden festlig begivenhed i moderne festlokaler og i naturskønne omgivelser.

Vælger du at holde din fest hos Comwell Kellers Park, sikrer vi, at det bliver en god oplevelse for både dig og dine gæster. Vi har restaurant og lokaler, der kan indrettes forskelligt efter dine ønsker og behov - kun fantasien sætter grænser. 

Læs mere om Comwells generelle festkoncepter

Har du spørgsmål til en særlig begivenhed, en fest eller lignende på Comwell Kellers Park? Så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf.: (+45) 76 411 717, eller du kan benytte nedenstående formular.