4.4 / 5

Restaurant og Fest på Comwell Kellers Park

_hotel-kellers-park-restaurant-middag-hygge-009

Restaurant Christian Kellers

I Restaurant Christian Kellers får du en oplevelse af imødekommenhed og nærvær kombineret med et pænt gastronomisk niveau. Vores køkken laver hver aften en ny spændende menu med tilhørende vine. Menuen er sammensat ud fra årstidens råvarer og køkkenets inspiration.

Oplev restaurantens hyggelige og intime atmosfære med smuk udsigt over Vejle Fjord. Restauranten er indrettet i dansk design, der spiller op til naturen ude foran de store vinduespartier. 

Vi anbefaler vores gæster at bestille bord inden ankomst.

_hotel-kellers-park-bar-drinks-cocktails-001

Velkommen i vores hyggelige bar

En let og uformel loungestemning præger vores bar. Det er her du kan sidde og slappe af med et let måltid mad, en drink/cocktail eller en kop kaffe.

Vores bar er beliggende i stueetagen med udsigt til Vejle Fjord. Her kan du nyde øl, vand og vin. Vi sætter en ære i at bygge drinks op fra bunden. Du har også mulighed for at få stillet din sult med et let barkort. 

Baren er åben alle dage fra kl. 12:00.

selskab_5

Storslået slotsbryllup ved Vejle Fjord

Tænk sig, at danse brudevals under åben, stjerneklar himmel. Omgivet af alle sine glade gæster i det stemningsfulde skær fra fakler og stjernekastere. Velkommen til bryllup på Comwell Kellers Park.

Slip bare prinsessen løs! For et storslået slotsbryllup venter ved bredden af Vejle Fjord. Rammerne emmer af romantik. Og magien slutter ikke ved midnat!

Comwell Kellers Park ligger betagende naturskønt, knejsende på de grønne skråninger mellem skov og fjord. Og bare udsigten kan tage pippet fra enhver. Egentlig er slottet ikke et slot, men et gammelt omsorgshjem fra 1901, opført i fransk slotsstil med en gennemført rigdom af detaljer og alle de tårne og buer en rigtig prinsesse bemærker! (ligesom hun naturligvis også bemærker al den herlige komfort et nyrenoveret hotel kan tilbyde!)

_hotel-kellers-park-restaurant-middag-hygge-005

Atmosfærefyldt firmafest ved Vejle Fjord

Ad snoede veje langs fjorden i et smukt, kuperet terræn. Alene turen hertil tegner lovende. Og skru bare godt op for forventningerne. Så skruer vi op for stemningen. Velkommen til firmafest på Comwell Kellers Park.

Omgivelserne, stemningen, maden - og mulighederne. På skråningerne ved Vejle Fjord går alle detaljerne op i en højere enhed. Og vi serverer det hele med ægte nærvær og hjertevarme.

Comwell Kellers Park ligger betagende naturskønt, knejsende på de grønne skråninger mellem skov og fjord. Og bare udsigten kan tage pippet fra enhver. De klassiske hvide palæbygninger er opført i 1901 i fransk slotsstil med en gennemført rigdom af detaljer. Men er nyrenoveret så hotellet nu fremstår med al den herlige komfort et moderne hotel kan tilbyde, med respekt for den oprindelige stil, naturligvis.

selskab_3

Den særlige begivenhed

Vores smukke beliggenhed ved Vejle Fjord giver mulighed for at holde et uforglemmeligt bryllup, en firmafest eller en anden festlig begivenhed i moderne festlokaler og i naturskønne omgivelser.

Vælger du at holde din fest hos Comwell Kellers Park, sikrer vi, at det bliver en god oplevelse for både dig og dine gæster. Vi har restaurant og lokaler, der kan indrettes forskelligt efter dine ønsker og behov - kun fantasien sætter grænser. 

Læs mere om Comwells generelle festkoncepter

Har du spørgsmål til en særlig begivenhed, en fest eller lignende på Comwell Kellers Park? Så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf.: (+45) 76 411 717, eller du kan benytte nedenstående formular.