Comwell Kellers Park restaurant Johan Keller

Restaurant og Fest på Comwell Kellers Park

Comwell Kellers Park restaurant Johan Keller

Restaurant og Fest på Comwell Kellers Park

Restaurant Kellers Park

I Restaurant Kellers Park får du en oplevelse af imødekommenhed og nærvær kombineret med et pænt gastronomisk niveau. Vores køkken laver hver aften en ny spændende menu med tilhørende vine. Menuen er sammensat ud fra årstidens råvarer og køkkenets inspiration.

Oplev restaurantens hyggelige og intime atmosfære med smuk udsigt over Vejle Fjord. Restauranten er indrettet i dansk design, der spiller op til naturen ude foran de store vinduespartier. 

Vi anbefaler vores gæster at bestille bord inden ankomst.

Se menukort

Mærk stemningen

Comwell Kellers Park restaurant
Åbningstider
Restauranten har åbent hver dag mellem kl. 18.00-21.00

Vi glæder os til at byde dig velkommen

Velkommen i vores hyggelige bar

En let og uformel loungestemning præger vores bar. Det er her du kan sidde og slappe af med et let måltid mad, en drink/cocktail eller en kop kaffe.

Vores bar er beliggende i stueetagen med udsigt til Vejle Fjord. Her kan du nyde øl, vand og vin. Vi sætter en ære i at bygge drinks op fra bunden. Du har også mulighed for at få stillet din sult med et let barkort. 

Baren er åben alle dage fra kl. 12:30-23:00.

Se barmenu

Fest på Comwell Kellers Park

Bryllup
Storslået slotsbryllup ved Vejle Fjord
Tænk sig, at danse brudevals under åben, stjerneklar himmel. Omgivet af alle sine glade gæster i det stemningsfulde skær fra fakler og stjernekastere. Velkommen til bryllup på Comwell Kellers Park.
Comwell Kellers Park restaurant Johan Keller
Firmafest
Firmafest med stil og atmosfære
Ad snoede veje langs fjorden i et smukt, kuperet terræn. Alene turen hertil tegner lovende. Og skru bare godt op for forventningerne. Så skruer vi op for stemningen. Velkommen til firmafest på Comwell Kellers Park.
Nytårsaften
Nytårsophold med spa, middag og DJ
Nyd årets sidste dag i nogle af Danmarks smukkeste og mest luksuriøse spafaciliteter. Aftenen byder blandt andet på udsøgt 4-retters middag, fyrværkeri, DJ og dans.
Eksklusiv servering og champagne på Comwell Kellers Park
Fødselsdag
Fødselsdagsfest på Comwell Kellers Park
Den særlige begivenhed

Vores smukke beliggenhed ved Vejle Fjord giver mulighed for at holde et uforglemmeligt bryllup, en firmafest eller en anden festlig begivenhed i moderne festlokaler og i naturskønne omgivelser.

Vælger du at holde din fest hos Comwell Kellers Park, sikrer vi, at det bliver en god oplevelse for både dig og dine gæster. Vi har restaurant og lokaler, der kan indrettes forskelligt efter dine ønsker og behov - kun fantasien sætter grænser.  

Læs mere

Bryllupsfest

Hos Comwell er alle vores hoteller og bryllupslokationer beliggende i skønne områder, der skaber de ideelle rammer omkring jeres drømmebryllup – hvad enten det betyder et romantisk vinterbryllup eller et sjovt udendørs sommerbryllup med et brag af en efterfølgende fest
Comwell Holte firmafest
Læs mere

Firmafest

Alle vores hoteller har restauranter og selskabslokaler, der kan indrettes efter jeres behov og ønsker og kan huse arrangementer af alle størrelser – kun fantasien sætter grænser for netop jeres firmafest!
Læs mere

Konfirmationsfest

Tiden op til en konfirmation eller nonfirmation er dejlig men kræver ofte en del planlægning for forældrene. Hos Comwell står vi klar til at hjælpe jer med at få styr på alle detaljer – fra indbydelserne til de perfekte selskabslokaler og den ideelle festmad.
Læs mere

Fødselsdag

Vi har 20 hoteller og venues fordelt over hele landet, hvor du kan fejre et jubilæum eller en fødselsdag – måske endda en børnefødselsdag – med en dejlig fest, hvor gastronomi og højt humør er i fokus.

Hold fest og selskaber i hele landet

Aarhus

Aarhus

Borupgaard

Snekkersten

Bygholm Park

Horsens
Stort lokale med planter, lys og runde borde

Centralværkstedet

Aarhus
Fester og events på Comwell Copenhagen Portside

Copenhagen Portside

Nordhavn

H.C. Andersen Odense

Odense
Comwell Holte Restaurant Brasserie

Holte

Holte

Hvide Hus Aalborg

Aalborg
Comwell Klarskovgaard restaurant

Klarskovgaard

Korsør
Comwell Kolding restaurant

Kolding

Kolding

Kongebrogaarden

Middelfart

Køge Strand

Køge
Comwell Middelfart restaurant

Middelfart

Middelfart
Comwell Rebild Bakker event

Rebild Bakker

Skørping

Roskilde

Roskilde