Spørgsmål og svar om spaophold på Kellers Park

Jesper Rais

Praktisk information om dit spaophold på Kellers Park

Der er adgang til vores spaafdeling fra check-in til check ud, som kan variere alt efter hvilken type ophold, du har reserveret.

SpaDelight-ophold har check-in kl. 14:00, og andre ophold har check-in kl. 15:00.

Hvis du har en overnatning med morgenbuffet, er du altid velkommen til at tilkøbe adgang til AquaSpa til kr. 395,- pr. person pr dag.

Ønsker du adgang til AquaSpa før normal check-in, er der mulighed for at tjekke ind tidligere for kr. 100,- ekstra pr. time. Tidlig check-in skal bestilles mindst 2 dage før. Det er dog ikke muligt at tjekke ind før kl. 12:00. Hvis du ønsker sen check ud, koster det kr. 100,- pr. time for hvert værelse. 

OBS: Vi kan ikke garantere mulighed for tidlig check-in og sen check-ud om sommeren. Kontakt hotellet direkte for at høre om tilgængelighed for begge.

For booking af adgang til spafaciliteter, AquaSpa, SpaDag og spabehandlinger uden overnatning skal du kontakte receptionen på Comwell Kellers Park på tlf.: (+45) 76 411 717. Hvis ikke du kontakter hotellet inden, kan vi ikke garantere adgang.

Vi kan ikke garantere plads i vores spa, hvis tilkøb først udføres ved ankomst.

Børn under 12 år har ikke adgang til vores AquaSpa/pool på noget tidspunkt. Børn mellem 12 og 16 år har kun adgang sammen med en voksen. Vores spa og pool er i samme rum, hvilket ligger til grund for ovennævnte begrænsninger.  


AquaSpa og fitness har åbent kl. 07:00-23:00.

Når man opholder sig i vores AquaSpa, er det på eget ansvar. Benyt altid de udleverede slippers, når du går fra værelset til spaafdelingen. Inde i spaområdet kan gulvet være meget vådt pas derfor på det glatte underlag.

Vi anbefaler, at morgenkåber hænges på krogene inde i spaområdet eller låses inde i et skab.

Børn under 12 år har desværre ikke adgang i vores AquaSpa. Der er ikke en pool uden for spaområdet. Børn mellem 12 og 16 år har kun adgang i følge med en voksen. Der skal stadig være stille, og det er ikke tilladt at løbe rundt.

Det er tilladt at benytte badekåber på hele hotellet - undtagen i restauranten. I baren må du gerne benytte badekåber frem til kl. 17:00. 

I vores bar kan du bestille drikkevarer til at medtage på værelset eller i vores AquaSpa. Til spaafdelingen vil det blive serveret i plastikbægre.

Hvis du ønsker spa uden overnatning, kan du købe adgang til spafaciliteterne for kr. 495,- pr. person fra mandag til fredag i tidsrummet kl. 10:00-18:00.

For booking af adgang til spafaciliteter, AquaSpa, SpaDag og spabehandlinger uden overnatning skal du kontakte receptionen på Comwell Kellers Park på tlf.: (+45) 76 411 717. Hvis ikke du kontakter hotellet forinden, kan vi ikke garantere plads.


Vores spaophold inkluderer ét par slippers, lån af badekåbe, håndklæder samt adgang til AquaSpa. Ved vores andre ophold kan spaadgang tilkøbes for kr. 395,- pr. person pr. dag. Vores gæster vil i hverdagene få slippers og kåber udleveret ved check-in i receptionen. Udskiftning af badekåbe koster kr. 50,-.

På din bekræftelse fremgår det, hvilke måltider der er inkluderet i dit spaophold. Du vil få udvalgte drikkevarer i spaområdet, med mindre andet er anført, og der er mulighed for frugt og vand i spaafdelingen.

På Comwell Kellers Park betaler du for dit spaophold ved afrejse fra hotellet. Såfremt du ikke er boende gæst, skal al betaling for adgang til spa & behandling ske i hotelreceptionen inden behandlingens start.


Behandlinger skal bestilles ved booking af dit ophold.

Hvis du ønsker ekstra behandlinger, kan du købe dette på dagen, såfremt der er ledige pladser. Det anbefales, at du reserverer på forhånd, da der kan være udsolgt af behandlinger på dagen.

Minimumsalderen er 16 år.

Din reservation af spabehandlinger er først gældende, når du modtager en ordrebekræftelse.


Hvis du ikke har tegnet afbestillingsforsikring, er følgende betingelser gældende:

Spaophold og behandlinger skal afbestilles senest 7 dage før ankomst. Hvis du afbestiller mindre end 7 dage før ankomst, vil du blive opkrævet 100% af den totale pris.


På Comwell Kellers Park har vi en spabar, der tilbyder lette retter som salat, sandwich og vegetarret. Vi tilbyder også små snacks og drikkevarer som smoothie, saft, øl og vin.

Er spabaren lukket, henviser vi til hotelbaren eller bestilling via app (se QR-kode på skilte i spaområdet).

Som spagæst er det naturligt at være iført badekåbe og slippers hele dagen. Dog er almindeligt tøj påkrævet i vores restauranter og i baren efter kl. 17:00, medmindre man er der for at bestille en drink.

Husk selv at medbringe badetøj.


Hvis du har en behandling før check-in, vil du også have adgang til vores andre spafaciliteter.

Det er ikke muligt at benytte faciliteterne efter kl. 12:00 på afrejsedagen, medmindre du har en behandling eller har købt sen check ud.


Hele hotellet er røgfrit, og rygning skal derfor foregå udendørs ved vores hovedindgang. Der må IKKE ryges ved de udendørs hottubs. Hvis dette bliver overtrådt, vil det medføre et gebyr på kr. 2.500,-.


Det er en god idé at tage en tur i sauna eller dampbad før en massage, men det er ikke et krav.

Hvis du skal til spaområdet, i vores pools eller i sauna, skal du dog følge vaskeinstruktionen i omklædningsrummet.


Mobiltelefoner er tilladt at bruge i spaafdelingen, men må ikke være til gene for andre gæster, og de skal derfor være på lydløs. Dette er med undtagelse af vores AquaSpas stilleområde, hvor det ikke er tilladt at bruge mobiltelefoner.

Vær opmærksom på, at computere og iPads heller ikke er tilladt at bruge i spa- og relaxområdet.


Hvis du bruger din mobiltelefon til at tage billeder, så du kan mindes dit ophold, er du mere end velkommen til at bruge hashtagget #mitcomwell, hvis du poster dit billede på de sociale medier.