Banebrydende cupping massage

Comwell_Spa_RAIS2561.jpg

Cupping massage

Det er ikke for ingenting, at cupping massage er blevet et kæmpe hit indenfor moderne hudpleje. Resultaterne, der opnås med cupping teknikken, er ganske enkelt enestående!

Cupping er en behandlingsform med adskillige tusinde år på bagen - nogle mener den blev opfundet i Asien, og andre mener, det var de gamle egyptere. Uanset oprindelsesland er én ting sikkert: Cupping er en effektiv teknik til alt fra at lindre muskelspændinger til boost af huden - også kendt som kosmetisk massage.

Få behandlingen i spaen

Nu kan du få den eftertragtede cupping massage på Comwell Kellers Park, hvor vores uddannede spaterapeuter bruger den nyeste teknik. Aroma Cupping af Myrberg™ er vores nyeste signatur behandling med stimulering af akupressur punkter, skøn cupping massage og aromaterapi.

Vi bruger sugekopper fra Acu Cups til at stimulere din hud, bindevæv og muskle, og resultaterne er ikke til at tage fejl af. Læs mere om behandlingen herunder.

Book her
Kropsmassage
Comwell_Spa_RAIS2757.jpg
Book her
Kropsmassage
Du får en unik og dyb bindevævsmassage af hele kroppen. Vi bruger Myrbergs aromatiske olier, som består af 100% naturlige og veganske ingredienser. Vælg det tema, der bedst matcher dine behov.

Du kan vælge mellem detox, relax, energy og ground.
Comwell_Spa_RAIS2565.jpg
Book her
Ansigtsmassage
På dit ansigt udfører vi face cupping med ansigtsløftning, der er ideel til at øge blodcirkulationen, reducere linjer, forbedre produktionen af elastin og kollagen og mindske ødemer samt udskillelse af toksiner.

Du afslutter behandlingen med et Natural Remedy shot, som er et powertilskud til din hud med kollagen, bær og havalger, der nærer og styrker huden.

100% BPA fri og certificeret

Comwell_Spa_RAIS4252.jpg

Til din cupping massage bruger vi de lækre Acu Cups. De er lavet af 100% silikone, som er helt BPA frie. Derudover er Acu Cups FDA, ROHS, LFGB og REACH certificeret. 

Fordelene ved cupping er mange

  • Øger blodcirkulationen

  • Reducerer rynker 

  • Japansk lifting og ansigtsløftende effekt

  • Bindevævsmassage hjælper til at fjerne cellulitis

  • Behandling af ødemer og udskillelse af toksiner  

  • Muskelspændinger både i kroppen og lindring af hovedpine

  • Behandling af myoser 

Vælg din behandling
CKE_Spashop_5.jpg
Book her
Detox
100% æteriske olier fra Enebær og Grapefrugt.

Enebær stimulerer kroppens renseprocesser og er vanddrivende, virker stimulerende for lymfesystemet. God til kolde hænder og fødder, smerter i lænden og ved ødem. Enebær styrker viljen.

Drue stimulerer fordøjelsen og betragtes generelt rensende og afgiftende. Stimulerende for lymfecirkulation (vanddrivende) og kan derfor være nyttigt i tilfælde af ødemer.

God til personer, med ømme muskler, kolde hænder eller hævet ben.
CKE_Spashop_1.jpg
Book her
Relax
100% æteriske olier fra Lavendel og Rosmarin

Lavendel er den "universelle olie", der er god imod muskelsmerter, hovedpine, cellulite, beskadiget hud og søvnproblemer. Den stabiliserer både hjerte og nervesystem.

Rosmarin er smertelindrende for muskelsmerter, nervesmerter og ved reumatiske ømhed. Stimulerer og lindrer fysisk og psykisk træthed og koncentrationsbesvær.

God til personer, som er stresset, sover dårligt eller har stive muskler.
Comwell_Spa_RAIS4197.jpg
Book her
Energy
100% æteriske olier fra Appelsin og Petitgran

Appelsin er god ved følelser, som for eksempel vrede og frustration, hvilket kan medvirke til spændte kæber, hovedpine etc. Appelsin er også godt for depression og sorg.

Petitgran er olie fra pomeran blade. Forfriskende og mildt antiseptisk på en fedtet og uren hud, men også velegnet til tør hud da olien balancer talgproduktionen.

God til personer, som er træt, svære tanker, fordøjelsesproblemer eller er stresset.
CKE_Spashop_2.jpg
Book her
Ground
100% æteriske olier fra Citrongræs og Pebermynte

Citrongræs har en beroligende effekt på nervesystemet. Opfrisker og opstrammer, mindsker oppustet hed. Svampedræbende og er en antioxidant.

Pebermynte åbner luftvejene, god til fordøjelsesproblemer, balancer og mindsker tunghed i kroppen.

God til personer, som har trang til søde sager, for mange bekymringer eller ubalance i hormonerne.