Jesper Rais

Spanyheder på Comwell Kellers Park

Spafaciliteter på Comwell Kellers Park

På Comwell Kellers Park får du nye og spændende spaoplevelser i vores AquaSpa, og du kan blandt andet opleve Danmarks første indendørs sandstrand med lysterapi.


Aqua Spa-område

Kurbad
I kurbadet tilbyder vi flere forskellige behandlinger i løbet af dagen. Vælg mellem almindeligt dampbad med aroma eller book en behandling til vores lerbad, marokkansk hamam hvor både kold iståge og varm regn er en del af oplevelsen. I spa-receptionen finder du oplysninger om dagens oplevelser i kurbadet.

Prisen er kr. 95,- pr. person. 

Oplevelsesbadet
Gå igennem vores oplevelsesbad, ”Shower walk”, og lad dig oversvømme med varm troperegn til lyden af paradisfugle i ravfarvet lys og fortsæt videre og lad dig overøse med kold regn til lyden af en kølig bæk i grønt lys. Fortsæt videre til en varm sommerstorm til lyden af torden og røde nuancer og afslut med en kold tåge og lyden af havbrise i et blåligt skær.

I bruserområdet kan du også skylle dig under almindelige brusere eller lade dig overøse med iskoldt vand fra vores spand i loftet.

Fodbehandling
Nyd den smukke udsigt over Vejle fjord fra vores behagelige fodbade. I spa-receptionen kan du købe lækre fodbadsprodukter med vejledning til brug i fodbadet.


Sandstrand

Sandstrand med lysterapi
Her får du en 30 minutters totaloplevelse af ro og velvære på opvarmet sand med en lysbehandling, som giver energi til kroppen. Læg dig på et håndklæde og lad dig henføre til lyden af bølger ved havet og duften af sommer, alt imens at solen langsomt står op for til slut at gå ned i horisonten. 


Andre spafaciliteter

I vores AquaSpa kan du forsat nyde:

  • En stille og afslappende stund på de varme brikse

  • Udendørs hottubs med smuk udsigt over Vejle Fjord

  • Stor og lækker pool

  • Varmvands- og koldvandsbassin