🇹undefined

🇹undefined

Kontorpladser på Comwell Copenhagen Portside

Banebrydende samarbejde mellem Comwell og ordnung

Et godt match for erhvervskunder og iværksættere

Comwell Hotels breder sit velkendte servicekoncept ud, når det fra den 1. april 2021 bliver muligt at leje sig ind på en kontorplads på Comwells nye hotel i Nordhavn. Comwell har indgået samarbejdsaftale med det danske firma, ordnung, om udlejning af moderne kontorfaciliteter på Comwell Copenhagen Portside. Comwells CCO, Michael Hansen, kalder samarbejdet med ordnung for et godt match med et forretningsmæssigt og langsigtet potentiale.

Comwell Copenhagen Portside, der åbnede i januar, kommer til at summe af yderligere aktivitet, når det fra 1. april 2021 bliver muligt at leje sig ind på en af de nyindrettede kontorpladser i Comwells nyopførte hotel i Nordhavn. Comwell har indgået en samarbejdsaftale med firmaet, ordnung, der til daglig driver 12 kontorhoteller med mere end 2.500 ”workstations” i Danmark. 

Comwell udfordrer igen eget koncept
Hos Comwell ser man frem til det nye samarbejde, og CCO i Comwell, Michael Hansen, kalder det sund fornuft at udfordre sit eget forretningskoncept:

”Da vi i 2017 lancerede Co-Work områder på alle vores hoteller, hvor gæster kvit og frit kan benytte velindrettede områder til kortvarige møder eller arbejdsopgaver, var det i den grad med til at udfordre vores eget forretningskoncept. Konceptet tog ikke brødet ud af munden på os. Tværtimod ser vi rigtig mange iværksættere, der benytter sig af vores Co-Work og samtidig benytter sig af vores møde- og restaurantfaciliteter. Jeg tror, det er nødvendigt en gang imellem at turde udfordre sit eget forretningskoncept, hvis man vil stå stærkt og konkurrencedygtigt på markedet.”

”Samarbejdet med ordnung er derfor et godt match med vores brand. Vi er begge udbydere af faciliteter. De med kontorer og vi med værelser og mødelokaler. Dertil kommer, at vi har services som reception, rengøring og teknisk support.  Vi ser en rigtig god synergi mellem det at drive hotel med overnatningsmulighed, udbyde mødelokaler, drive restaurant og samtidig tilbyde kontorfaciliteter med tilknyttet services. Det giver vores erhvervskunder mulighed for at tilgå vores velkendte møde- og servicekoncepter og samtidig have fleksibiliteten ved et kontorfællesskab.”      

På spørgsmålet om hvorvidt samarbejdet med ordnung er afstedkommet som konsekvens af coronakrisen, siger Michael Hansen:
”Vi har længe gået med disse overvejelser og samtidig tænkt, hvordan vi kan brede vores services yderligere ud til det dansk erhvervsliv. Coronakrisen har accelereret processen og gjort det endnu mere relevant. Vi kan se en tendens til, at danske virksomheder søger nye muligheder qua coronakrisen, når det gælder kontorfaciliteter og arbejdspladser. Vi tror på, at et kontorhotel på en attraktiv lokation og med vores prisvindende services bliver fremtiden for mange virksomheder.” 

Ny bydel perfekt til kontorhotel
ordnungs COO, Hauke Haas, ser et stort potentiale i de kommende kontorpladser på Comwells nye hotel og i Nordhavn som bydel:

”Det er blevet mere populært end nogensinde før at leje sig ind i kontorfællesskaber, både for små og store. Det er med til at frigive kapital, og samtidigt giver det virksomhederne mulighed for at skabe vidensdeling med de øvrige lejere. Den perfekte kontorbeliggenhed for virksomheden, der er på udkig efter nye kontorlokaler, afhænger af mange parametre. Branche, virksomhedens størrelse, økonomi, medarbejdere, ønsker til faciliteter og virksomhedens omdømme er blot nogle eksempler.”

”Comwells nye hotel er ikke alene et moderne storbyhotel, hvor der er kræset om indretning og atmosfære. Det er også placeret i en ny bydel, der bliver en af Københavns mest spændende i nær fremtid med et godt mix af boliger og virksomheder, rekreative områder, spændende liberale erhverv, god infrastruktur og kort afstand til metro. Oveni det får vores kunder Comwells velkendte brand, høje serviceniveau, madkoncept og omtanke for miljøet. Det appellerer til rigtig mange virksomheder og medarbejdere,” siger Hauke Haas.   

Mulighed for udvidelse af samarbejdsaftale
ordnung driver i dag 12 kontorhoteller rundt om i landet, hvor mere end 400 virksomheder lejer sig ind på daglig eller længerevarende basis. På Comwell Copenhagen Portside står ordnung for udlejning, indretning og dialog med kontorlejerne, mens Comwell sørger for IT, rengøring og sikkerhed. Med den nye og banebrydende samarbejdsaftale stiller begge parter sig åbne overfor at etablere kontorhotel på andre af Comwells hoteller i fremtiden.

Snoreklip på Bygholm Park

Den flotte, gamle herregård har fået sin storhedstid tilbage

Ved årsskiftet overtog Comwell Hotels nøglerne til den gamle, hvide herregård midt i Bygholm Park i Horsens. Nu er herregården renoveret fra a til z, og gæsterne bydes inden for i fornyede, lækre rammer, hvilket blev markeret med snoreklip foretaget af Horsens borgmester.
Comwell Sorø

Comwell overlader driften af hotelejendom i Sorø

Efter mere end 20 år med hoteldrift i Sorø overlader Comwell Hotels driften af Comwell Sorø til CIC Hospitality den 1. november 2023. Alle ansatte på hotellet får mulighed for at fortsætte arbejdet under ny operatør.

Comwell er aktuel med ny uddannelse: ’Green Chef’

Den danskejede hotelkæde Comwell Hotels har – som led i koncernens ambitiøse ESG-plan – lanceret en uddannelse for Comwells kokke. Uddannelsen hedder Green Chef. Første hold af kokke har netop gennemført begge moduler med stor succes. Green Chef har fokus på optimal råvareudnyttelse, mindre madspild og flere planterige retter, som Comwell arbejder fokuseret med, og som i høj grad drives af medarbejderne i de enkelte hotelkøkkener. Det kræver et højt fagligt niveau hos alle.