OL 2022

Comwell er officiel leverandør til det danske OL- og PL-hold

Festligheder i "baghaven"

Når åbningsceremonien for de olympiske lege i Tokyo skydes i gang i morgen fredag den 23. juli, bliver det med Comwell som officiel leverandør til de danske deltagere.

Om kort tid drager mere end 120 danske OL- og paralympiske deltagere af sted til Tokyo for at deltage i verdens største idrætsbegivenhed. En begivenhed som både de og resten af verdenen har måtte vente et ekstra år på grundet COVID-19.

Med fastholdelsen af navnet ”Tokyo 2020” har arrangørerne valgt at gennemføre legene i år, og de mange, danske deltagere bliver bakket op af Comwell, der er i år er officiel leverandør til det danske OL- og paralympiske hold.

Comwell har indgået samarbejde med Sport One Danmark, der sammen med en lang række danske virksomheder kæmper for guld til Danmark. Sport One Danmark er idrættens eget kommercielle selskab og ejet af DIF og Team Danmark. Da Sport One Danmark ikke kan deltage i Tokyo med et stort set up på grund af de japanske restriktioner, har de valgt at lægge de festlige begivenheder for OL-deltagerne og deres familie og venner på Experimentarium i København.

”Vi er glade for at være en del af de danske atleters kamp for medaljer. Jeg tror, vi er mange, der ser frem til at opleve legene ovenpå 1 ½ år med en pandemi. De kraftfulde præstationer, stoltheden og de rød-hvide farver er uden tvivl med til at skabe et fællesskab, som vi alle har længtes efter. Nu hvor Sport One Danmark har valgt at rykke de festlige begivenheder til ”baghaven” af vores nye hotel i København, ser vi en god synergi i et samarbejde. Så vi glæder os til at hylde atleterne, når de kommer hjem og til at have dem og deres familie boende på vores hotel,” siger kommerciel direktør i Comwell, Michael Hansen.  

Comwell slog den 1. januar 2021 dørene op for deres første og største hotel, Comwell Copenhagen Portside, i Nordhavn i København. Hotellet er et moderne byhotel og en del af Wyndhams eksklusive Dolce Hotels & Resorts brand med 445 værelser, møde- og konferencefaciliteter, eventrum, Co-Work, bar og restaurant.   

Sport One Danmark planlægger den helt store velkomstbegivenhed mandag den 9. august, hvor størstedelen af de danske atleter vender hjem fra OL.

Lykke.jpg

Ny hoteldirektør på Comwell Klarskovgaard

Danskejede Comwell Hotels byder i dag velkommen til Lykke Brinkløv, ny hoteldirektør på Comwell Klarskovgaard. Lykke Brinkløv vil med sin stærke branche- og ledererfaring stå i spidsen for at drive hotellet med særligt fokus på at skærpe dets profil i erhvervsmarkedet.
RS14483_11032_e1d59ab531c375d.jpg

Comwell videregiver driften af svenske Varbergs Kusthotell

I knap 30 år har Comwell Hotels drevet Varbergs Kusthotell i Sverige. Ved kontraktens udløb i indeværende år overlader Comwell driften til ny operatør.
Comwell Borupgaard

Comwell Hotels vinder bæredygtighedspris for 6. år i træk

Endnu engang har 12.000 danske forbrugere peget på Comwell Hotels som den hotelkæde i Danmark, de opfatter som den mest bæredygtige. Derfor tildeles Comwell nu for 6. år i træk den europæiske bæredygtighedspris Sustainable Brand Index™ Award. Prisen er netop uddelt ved den svenske analysevirksomhed SB Insights’ årlige prisuddeling, hvor Comwell placeres som nummer 48 ud af i alt 253 danske virksomheder.