OL 2022

Comwell er officiel leverandør til det danske OL- og PL-hold

Comwell Copenhagen Portside

VRX Studios

Festligheder i "baghaven"

Når åbningsceremonien for de olympiske lege i Tokyo skydes i gang i morgen fredag den 23. juli, bliver det med Comwell som officiel leverandør til de danske deltagere.

Om kort tid drager mere end 120 danske OL- og paralympiske deltagere af sted til Tokyo for at deltage i verdens største idrætsbegivenhed. En begivenhed som både de og resten af verdenen har måtte vente et ekstra år på grundet COVID-19.

Med fastholdelsen af navnet ”Tokyo 2020” har arrangørerne valgt at gennemføre legene i år, og de mange, danske deltagere bliver bakket op af Comwell, der er i år er officiel leverandør til det danske OL- og paralympiske hold.

Comwell har indgået samarbejde med Sport One Danmark, der sammen med en lang række danske virksomheder kæmper for guld til Danmark. Sport One Danmark er idrættens eget kommercielle selskab og ejet af DIF og Team Danmark. Da Sport One Danmark ikke kan deltage i Tokyo med et stort set up på grund af de japanske restriktioner, har de valgt at lægge de festlige begivenheder for OL-deltagerne og deres familie og venner på Experimentarium i København.

”Vi er glade for at være en del af de danske atleters kamp for medaljer. Jeg tror, vi er mange, der ser frem til at opleve legene ovenpå 1 ½ år med en pandemi. De kraftfulde præstationer, stoltheden og de rød-hvide farver er uden tvivl med til at skabe et fællesskab, som vi alle har længtes efter. Nu hvor Sport One Danmark har valgt at rykke de festlige begivenheder til ”baghaven” af vores nye hotel i København, ser vi en god synergi i et samarbejde. Så vi glæder os til at hylde atleterne, når de kommer hjem og til at have dem og deres familie boende på vores hotel,” siger kommerciel direktør i Comwell, Michael Hansen.  

Comwell slog den 1. januar 2021 dørene op for deres første og største hotel, Comwell Copenhagen Portside, i Nordhavn i København. Hotellet er et moderne byhotel og en del af Wyndhams eksklusive Dolce Hotels & Resorts brand med 445 værelser, møde- og konferencefaciliteter, eventrum, Co-Work, bar og restaurant.   

Sport One Danmark planlægger den helt store velkomstbegivenhed mandag den 9. august, hvor størstedelen af de danske atleter vender hjem fra OL.

Comwell Aarhus, første spadestik, City Towers.jpg

Comwells imponerende Aarhus-byggeri på 15 etager skudt i gang med officielt spadestik

I dag blev første spadestik foretaget til Comwell Aarhus' nye hoteltårn, der med sine 15 etager vil tilføje 161 moderne, indbydende værelser og en række unikke faciliteter til Comwells populære byhotel Comwell Aarhus Dolce by Wyndham. Til sammen udgør de to tårne Aarhus’ nye vartegn, City Towers. Dagens begivenhed blev blandt andet markeret med tale fra Aarhus’ borgmester Jacob Bundsgaard (S).
Jesper Rais

Årsresultat: Comwell Hotels satte omsætningsrekord i 2023

Den danskejede hotelkæde Comwell Hotels har i dag offentliggjort ESG-rapportering og årsresultat for 2023. Med en omsætning på 1.290,6 mio. kr. kan kæden skrive det ind i historien som den højeste nogensinde. Som del af årsrapporten udgiver Comwell også rapport på 2023’s ESG-mål og -aktiviteter, som afspejler et stort fokus på rejsen mod en mere bæredygtig hoteldrift på tværs af alle hoteller.
Jesper Rais

Comwell Kellers Park kåret som ’Årets Spa’ ved Danish Beauty Award 2024

Til den årlige prisuddeling Danish Beauty Awards fredag aften i Tivoli Congress Center blev Comwell Kellers Park hyldet som vinderen af kategorien 'Årets Spa'. Det prestigefyldte awardshow anerkender og hylder traditionen tro de bedste inden for den danske skønheds- og kosmetikbranche.