Comwell Hotels vinder to priser ved Danish Travel Awards 2024

Husk at kreditere med "Michael Stub"

To stolte vindere af to flotte priser!­

Comwell Kellers Park og Comwell H. C. Andersen Odense – dolce by Wyndham kunne i går gå hjem med en flot pris hver. De to hoteller blev nemlig hædret med priserne ’Bedste hotel i Jylland’ og ’Bedste hotel på Sjælland, Fyn og øerne’. Priserne blev overrakt ved ’Danish Travel Awards 2024’ i Cirkusbygningen i København. Her var 500 repræsentanter fra rejse-, turisme- og luftfartsbranchen samlet for at fejre de bedste hoteller og rejseaktører i Danmark.

Hos den danskejede hotelkæde Comwell Hotels er der stor glæde over priserne, som endnu engang bekræfter Comwells stærke position i markedet. 

"Vi er meget stolte over, at to af vores hoteller har vundet så flotte priser. Det er først og fremmest en anerkendelse af vores dedikerede medarbejdere, som hver dag arbejder målrettet for at give vores gæster en unik oplevelse med det gode værtskab i højsædet," fortæller Peter Schelde, CEO i Comwell Hotels.

To hoteller med hver deres særpræg

Comwell er blandt andet kendt for sine unikke hoteller i hele Danmark, der alle har hver deres særpræg. Det gælder i særdeleshed også for Comwell Kellers Park og Comwell H. C. Andersen Odense.

Comwell Kellers Park ligger naturskønt ved Vejle Fjord i historiske rammer med sine hvide klassiske bygninger. Hotellet byder også på et indbydende spaafsnit, der tidligere på året blevet kåret til ’Årets Spa’ ved Danish Beauty Awards. Comwell H.C. Andersen Odense er en kulturel oase i hjertet af Odense. Med sit fokus på møder og store konferencer har hotellet et solidt ry i erhvervslivet, samtidig med at hotellet også tiltrækker gæster fra ind- og udland, der ønsker at udforske Fyns mange attraktioner.

Fra de to hotelansvarlige er begejstringen høj, og også de takker deres kollegaer for stor indsats og dedikation: ”Jeg er overvældet og stolt. Ikke mindst over det fantastiske team, jeg har omkring mig, der hver dag leverer på højt serviceniveau – og altid går en ekstra mil for gæsterne,” lyder der fra Maria Munkebo, hotelchef på Comwell Kellers Park. Ninna Stæhr-Petersen, hoteldirektør på Comwell H. C. Andersen Odense stemmer i: ”Jeg er fantastisk glad. De sidste fem år har været en vild og spændende rejse. Hvert år har vi budt velkommen til nye kollegaer, og jeg er ikke et sekund i tvivl om, at hver og en kan tage del i æren for, at vi tog prisen for ’Bedste hotel på Sjælland, Fyn og øerne’ med hjem i går.”


Om Danish Travel Awards

Danish Travel Awards er en årligt tilbagevendende begivenhed i den danske rejse-, turisme- og luftfartsbranche, hvor de bedste aktører hyldes. I år blev der uddelt 24 priser på tværs af de tre brancher. EPINION har fundet vinderne i hver kategori via en analyse, der omfatter 3.000 danskere fra analyseinstituttets paneler. Prisuddelingen er arrangeret af Travelmedia Nordic – herunder Check-in.dk, Standby.dk og Turisme24.dk.

PR-FOTO: Comwell Kellers Park efter modtagelse af prisen ”Bedste hotel i Jylland”, fotokreditering: Michael Stub

PR-FOTO: T&N Hospitality Advisors
Fra venstre mod højre: Peter Schelde, CEO i Comwell Hotels og Jonas Giersing, CEO i SMILfonden.

Årets velgørenhedspartner på PULS 2024

Sammen er vi stærkest. Det beviser vores strategiske partnerskaber gang på gang. Comwells samarbejde med SMILfonden er ingen undtagelse. Derfor var det en stor glæde for os, at vi kunne overrække lidt ekstra støtte til vores gode partner under dette års PULS-konference arrangeret af TN Hospitality Advisors.

Ny daglig leder på Comwell Centralværkstedet

Den danskejede hotelkæde Comwell Hotels har budt velkommen til Kathrine Brinkløv, der er tiltrådt som ny daglig leder på Comwell Centralværkstedet i Aarhus. Nu skal hun stå i spidsen for at drive og udvikle Comwells unikke Aarhus-venue med fokus på skræddersyede arrangementer til både private og forretningsgæster.

Comwells imponerende Aarhus-byggeri på 15 etager skudt i gang med officielt spadestik

I dag blev første spadestik foretaget til Comwell Aarhus' nye hoteltårn, der med sine 15 etager vil tilføje 161 moderne, indbydende værelser og en række unikke faciliteter til Comwells populære byhotel Comwell Aarhus Dolce by Wyndham. Til sammen udgør de to tårne Aarhus’ nye vartegn, City Towers. Dagens begivenhed blev blandt andet markeret med tale fra Aarhus’ borgmester Jacob Bundsgaard (S).