Møde & Event Award 2019

Comwell nomineret til to prestigefyldte branchepriser

"Bedste madkoncept" og "Bedste service"

Comwell Hotels er fortsat blandt sværvægterne på det danske møde- og konferencemarked. Den konklusion lå fast, da de i sidste uge blev nomineret til ”Bedste madkoncept” på Comwell Sorø og ”Bedste service” på Comwell Borupgaard i forbindelse med brancheprisen Møde & Event Award 2019, der uddeles den 27. marts.

Comwell Hotels har flere år i træk vundet prisen for ”Årets bedste mødekoncept”, og sidste år hev Comwell Aarhus også prisen for ”Bedste service” hjem.

Comwell begyndte i 2017 at arbejde målrettet med bæredygtighed på alle hotelkædens danske hoteller. Et arbejde der blev belønnet med Årets Økopris 2017. På Comwell Sorø serveres møde- og konferencemiddage i dag som ”share food”, hvor der lægges stor vægt på det grønne, hvortil der vælges kød eller fisk. Så nomineringen til ”Bedste madkoncept” glæder hotelchef, Ninna Stæhr, på Comwell Sorø.

”Jeg er utrolig glad og stolt over, at vi er nomineret til netop denne pris. Sidste år ansatte vi Klaus Kilgast Andersen som ny F&B-chef. Hans store erfaringer fra toprestauranter i København kombineret med hans passion for mad og oplevelsen i forbindelse med dette, ser jeg som et kæmpe plus, i det vi tilbyder vores gæster. Vores store fokus på bæredygtighed og økologi betyder meget for den måde vi tilberede vores mad på. Helt fra de råvarer vi vælger, måden vi producerer det på, og hvor meget vi producerer,” fortæller hotelchef Ninna Stæhr.

Menneskelige relationer gør en forskel
Det herskabelig hotel i Snekkersten, Comwell Borupgaard, er i år nomineret til ”Bedste service” – en pris de vandt i 2013. Hotelchef på Comwell Borupgaard, Fabio Messina, er særlig glad for denne nominering.

”Jeg er utrolig glad og stolt over, at Comwell igen er nomineret til årets Møde & Event Award. Det gør mig især stolt, at vi er nomineret for ”Bedste service”. For det fortæller mig, at det er de menneskelige værdier og relationer, der gør en forskel. Dem besidder vores medarbejdere, og det indikerer denne nominering. Jeg får tit at vide, at Borupgaard er et specielt sted, og det er som om, at der er ”noget i væggene”… det er vores medarbejdere, der hentydes til. Det er dem, der er fantastiske og gør Borupgaard til et specielt sted,” siger hotelchef, Fabio Messina.

Bag brancheprisen står Kursulex, og det er mødebookere landet over, der sammen med en fagjury, bestemmer, hvem der vinder i de i alt otte kategorier, der dystes om. Prisen uddeles i forbindelse med nordens største møde- og konferencemesse, Nordic Meeting & Event, der foregår i Bella Centret den 27. marts 2019. 

Snoreklip på Bygholm Park

Den flotte, gamle herregård har fået sin storhedstid tilbage

Ved årsskiftet overtog Comwell Hotels nøglerne til den gamle, hvide herregård midt i Bygholm Park i Horsens. Nu er herregården renoveret fra a til z, og gæsterne bydes inden for i fornyede, lækre rammer, hvilket blev markeret med snoreklip foretaget af Horsens borgmester.
Comwell Sorø

Comwell overlader driften af hotelejendom i Sorø

Efter mere end 20 år med hoteldrift i Sorø overlader Comwell Hotels driften af Comwell Sorø til CIC Hospitality den 1. november 2023. Alle ansatte på hotellet får mulighed for at fortsætte arbejdet under ny operatør.

Comwell er aktuel med ny uddannelse: ’Green Chef’

Den danskejede hotelkæde Comwell Hotels har – som led i koncernens ambitiøse ESG-plan – lanceret en uddannelse for Comwells kokke. Uddannelsen hedder Green Chef. Første hold af kokke har netop gennemført begge moduler med stor succes. Green Chef har fokus på optimal råvareudnyttelse, mindre madspild og flere planterige retter, som Comwell arbejder fokuseret med, og som i høj grad drives af medarbejderne i de enkelte hotelkøkkener. Det kræver et højt fagligt niveau hos alle.