Den flotte, gamle herregård har fået sin storhedstid tilbage

Snoreklip på Bygholm Park

Snoreklip på Bygholm Park

Herregården i Bygholm Park husede i fordomstid både lensgrever og adelige. Nu har den fået sin storhedstid tilbage med en kærlig opgradering af værelser og fællesarealer – alt sammen med stor respekt for den klassiske byggestil og historien, der går helt tilbage til 1313.  

"Vi overtog Bygholm Park her ved årsskiftet, fordi vi så store muligheder i hotellet – og ikke mindst i Horsens, som vi er meget glade for at være en del af. Vi har fantastiske omgivelser og ligger perfekt placeret midt i Jylland. Vi vil gøre hotellet til et af de bedste af slagsen i området, og derfor har vi nu foretaget en gennemgribende renovering," fortæller Peter Schelde, koncernchef i Comwell Hotels.

Åbent kig til parken  

Ombygningen og renoveringen af Comwell Bygholm Park betyder, at hotellet har fået et nyt indgangsparti, en flot åben reception med masser af lysindfald, et nyt lobbyområde med indbydende bar og flot kig til den omgivende park. Desuden har alle værelser samt restauranten fået en massiv opgradering.  

"Vi har i den grad åbnet hotellet op. Både i forhold til et nyt indgangsparti, store vinduer og nye udgange til den skønne, grønne park. Men også i forhold til, hvordan hotellet er indrettet. Vi har fx flyttet baren, så den nu ligger i forbindelse med lobbyen og dermed er med til at give mere liv, som gæsterne mærker, så snart de træder ind ad hotellets døre," siger Frederik Jelstrup, hoteldirektør på Comwell Bygholm Park.

Perfekte rammer til møder og konferencer  

Comwell Bygholm Park er unik og helt sin egen, men som på alle andre Comwell-hoteller skal gæsterne tydeligt kunne mærke, at der findes en rød tråd til kædens øvrige hoteller.  

"Vi har arbejdet med et klassisk udtryk og skandinaviske møbler, samtidig med at vi har indrettet og renoveret i tråd med vores velkendte Comwell-stil. Men det skal også kunne mærkes, at man er på en herregård, og det har vi sørget for," fortæller Frederik Jelstrup og understreger: "Jeg synes, vi har skabt de helt perfekte rammer til konferencer og møder – og ikke mindst til de store fester. Åbningen mod parken bidrager til en langt bedre helhedsoplevelse af hotellet," siger Frederik Jelstrup.

På Comwell Bygholm Park kan gæsterne også benytte Comwells velkendte Co-Work-område som arbejdsstation. Det samme kan de lokale borgere fra Horsens eller forretningsfolk på farten – helt uden beregning. 

Fakta

  • Hotellet inviterer naturen indenfor via store vinduespartier med fantastisk vue over den omkringliggende Bygholm Park.

  • Her finder du de perfekte rammer for teambuilding, walk-and-talks eller blot et hurtigt dagsmøde. 

  • Comwell Bygholm Park er også som skabt til større konferencer, events og private selskaber.  

  • Værelser og barområde har fået en massiv opgradering, og hotellet har fået nyt indgangsparti. 

  • Hotellet ligger centralt placeret i landet fem minutter fra E45 og fem minutter fra Horsens station. 

  • På Hotellet finder du 142 værelser, 17 mødelokaler og kapacitet til 600 konferencedeltagere. 

Comwell Sorø

Comwell overlader driften af hotelejendom i Sorø

Efter mere end 20 år med hoteldrift i Sorø overlader Comwell Hotels driften af Comwell Sorø til CIC Hospitality den 1. november 2023. Alle ansatte på hotellet får mulighed for at fortsætte arbejdet under ny operatør.

Comwell er aktuel med ny uddannelse: ’Green Chef’

Den danskejede hotelkæde Comwell Hotels har – som led i koncernens ambitiøse ESG-plan – lanceret en uddannelse for Comwells kokke. Uddannelsen hedder Green Chef. Første hold af kokke har netop gennemført begge moduler med stor succes. Green Chef har fokus på optimal råvareudnyttelse, mindre madspild og flere planterige retter, som Comwell arbejder fokuseret med, og som i høj grad drives af medarbejderne i de enkelte hotelkøkkener. Det kræver et højt fagligt niveau hos alle.

Årsresultat: Comwell Hotels kom styrket ud af 2022

Comwell offentliggør årsresultat og hotelkædens første ESG-rapport