MeetingDesign

Et møde er ikke bare et møde

Comwell Borupgaard

Jesper Rais

MeetingDesign giver meningsfulde oplevelser

Comwell er specialister i afholdelse af møder og konferencer – og det uanset om behovet er en times møde for 10 medarbejdere eller en stor konference for 600 deltagere over flere dage. Hotelkædens specialuddannede MeetingDesignere sørger for, at alt spiller både før, under og efter mødet. Men hvordan sikrer man, at et møde ikke bare bliver et møde, som ingen husker?

Det handler kort sagt om at skabe en meningsfuld oplevelse for gæsterne, fortæller Pernille Pokriva, som står i spidsen for alle hotelkædens MeetingDesignere og til daglig er hoteldirektør på Comwell Køge Strand.

En MeetingDesigner er både en rådgiver og sparringspartner for gæsterne, som skræddersyr mødet eller konferencen fra a til z. Og her er der fokus på alt fra mødets indhold, formål og AV-udstyr til pauser, overnatninger og gastronomi.

MeetingDesign for optimalt udnytte af dagen

"Når gæsterne forlader mødelokalet hos Comwell, skal de føle, at de har fået maksimalt udbytte af dagen. Og helst mere til. Dagen skal have været meningsfuld og berigende. Og det kan vi kun sikre, hvis gæsterne føler sig trygge og taget hånd om.

Ingen detaljer er for små. Vi skal være i stand til at guide og se verden med gæsternes øjne," fortæller Pernille Pokriva.

"Vi er ikke inde og blande os i selve møderne, medmindre det er et ønske fra gæsterne. Vi sørger for de optimale rammer. Og for at skabe den ultimative oplevelse har vi lang tid inden mødet afklaret, hvilket specifikt udbytte, vores gæster ønsker. Her kan vi hurtigt afkode, hvor og hvordan vi skal placere mødedeltagerne, hvad de har behov for af mad og snacks i pauserne, om de skal have en hjælpende hånd til optimal networking osv.," lyder det fra Pokriva, som understreger, at der er stor forskel på, hvordan en mødedag skal skrues sammen: 

"Et arbejdsmøde med fokus på store, strategiske beslutninger kræver ekstraordinær ro og god plads til computerne i mødelokalet. Måske skal frokosten endda serveres i lokalet. Et møde, der har til formål at slå to medarbejdergrupper sammen til én, kræver omvendt mange aktiviteter, der lader en mere løs snak glide. Det kan være, at de skal spise deres snacks stående i pauserne, at de skal mødes over et puslespil, ud på en lille gåtur osv. Vi har en masse redskaber at byde ind med. Så alle de ting, der helst skal virke givent for gæsten, kræver grundig planlægning bag kulisserne," lyder det fra en smilende Pernille Pokriva.

"De giver noget af sig selv, og de får så meget igen"

Pernille Pokriva, hoteldirektør i Køge og chef for Comwells MeetingDesignere

Comwell har fire år i træk vundet prisen for 'Bedste mødekoncept' ved brancheprisuddelingen Møde & Event Award, og en af grundpillerne i det prisvindende mødekoncept er netop Comwells MeetingDesignere, som har eksisteret siden 2004.

MeetingDesignerne følger konstant med udviklingen for at imødekomme gæsternes behov, nye strømninger og ny teknologi, og når Pokriva bliver spurgt, hvad det er Comwell kan på møde-og konferencefronten, der berettiger så flotte priser, lyder svaret eftertænksomt: "Ja, det kan faktisk være svært at beskrive. Vores MeetingDesignere er ekstremt dygtige og servicemindede people persons, der både ser og vil mennesker.

De går altid en ekstra mil, de har modet til at udfordre forudindtagelser, og så skaber de et rum af tillid og tryghed. De giver noget af sig selv, og de får så meget igen. Det er det, vi kan" slutter Pernille Pokriva.

btb film, Mona Wieben, 15. etage, panorama floor

Sådan skaber Mona unikke mødeoplevelser

Mona Wieben har efter 15 år i Comwell Hotels en bred vifte af erfaring, som hun til dagligt bruger i sit arbejde som MeetingDesigner chef på Comwell Hvide Hus Aalborg og Comwell Rebild bakker. Udover at tage imod udfordringer med en stor ja-hat solidt plantet på hovedet, er Mona en chef, der inspirerer og opfordrer til at tænke ud af boksen.
wichmann+bendtsen www.wplusb.dk

Comwells Co-Work skaber liv og summen

Hos Comwell giver Co-Work forretningsfolk på farten et sted at lande med laptoppen til møder eller workaways. Det er en stor succes, som samtidig skaber liv og stemning på hotellet.
Comwell Bygholm Park

Kom indenfor hos Comwell Bygholm Park

Nu kan du holde møder og konferencer i færdigrenoverede Comwell Bygholm Park i Horsens. Den gamle herregård, som Comwell overtog i starten af 2023, er blevet istandsat fra kælder til kvist, og modtager nu talrige lokale og tilrejsende gæster.