Oplev herregårdsidyllen til dit næste møde eller event

Comwell Bygholm Park møde mødelokale konference

Jesper Rais

Møder og konferencer i historiske rammer

Der sker noget særligt, når mennesker mødes. Det ved vi i Comwell, og derfor er valget af lokation til møder og konferencer også mere end et spørgsmål om praktik. Det er en del af den samlede oplevelse.

Comwell Borupgaard og Comwell Bygholm Park er to af vores enestående hoteller, der tilbyder meget mere end professionelle mødefaciliteter. Med naturskønne omgivelser, elegante lokaler og god teknologi er her de perfekte rammer, der understøtte både produktivitet og velvære. Og uanset om du søger et sted til et fortroligt bestyrelsesmøde eller en storslået konference, kombinerer vi vores ekspertise og fleksible løsninger med gæstfrihed og høj service, så vi sikrer et succesfyldt arrangement.

Comwell Borupgaard

Comwell Borupgaard spa spapark aquaspa yoga

Jesper Rais

Moderne mødefaciliteter i naturskønne Nordsjælland

Omgivet af en stor, smuk have og tæt på skov og strand ligger Comwell Borupgaard. Hotellet er bygget i forlængelse af en gammel herregård, hvilket giver en unik atmosfære, hvor tradition møder innovation. Her finder I ro til fordybelse og inspirererende rammer, som gør stedet ideelt til både møder og konferencer. Og når arbejdsdagen er slut, kan deltagerne slappe af i hotellets spa, lade op og vende hjem med en udforglemmelig mødeoplevelse.

”Mange af vores konferencegæster kommer igen og igen, fordi de ved, præcis hvad man får hos Comwell Borupgaard. Det forpligter, og vi arbejder altid benhårdt på at leve op til de forventninger, vores gæster har. Senest har vi renoveret hele vores konferenceafdeling og alle værelser, så vores faciliteter står knivskarpt til alle vores konferencegæster", fortæller Fabio Messina, hoteldirektør Comwell Borupgaard.

Comwell Borupgaard tilbyder 21 fleksible mødelokaler, hvor det største har plads til 320 deltagere. Alle mødelokaler er udstyret med moderne AV-teknologi og naturligt dagslys, hvilket sikrer optimale betingelser for produktivitet og kreativitet. Det grønne område omkring hotellet giver gode muligheder for udendørs aktiviteter og med bare to minutter til s-togsstationen, er Borupgaard en fredelig oase, tæt forbundet med hovedstadsområdet.

Læs mere om Borupgaard

Comwell Bygholm Park

Comwell Bygholm Park

Historisk herregård i hjertet af Horsens

Med en central placering ved by, natur og seværdigheder er Comwell Bygholm Park det oplagte valg til møder og konferencer i det jyske. Her er I tæt på Horsens centrum, motorvej og offentlig transport. Hotellet er indrettet i en oprindelig herregård, hvilket sætter en historisk og inspirerende ramme om jeres møde. Og med udsigt til Bygholm Park og sø er der gode muligheder for at tage en pause fra skærmen og få frisk luft og nye indtryk.

”Vi er utroligt glade for at kunne byde velkommen på Comwell Bygholm Park. Vi brugte 2023 på at renovere lokaler, værelser og fællesområder, så vi i dag kan tilbyde alle vores gæster et professionelt mødested med den varme og hygge, som kendetegner et Comwell-hotel. Og vi gør en dyd ud af at bringe sanserne i brug, når vi bager i fællesområderne eller har FrontCooking til morgenmad og frokost", fortæller Frederik Jelstrup, Hoteldirektør Comwell Bygholm Park.

Hotellet har 16 mødelokaler, som varierer i størrelse og fleksibilitet. Her er plads til alt fra små gruppemøder til større konferencer for op til 600 deltagere. Alle lokaler har naturligt lys og er udstyret med den nyeste teknologi, herunder højkvalitets AV-udstyr og hurtig Wi-Fi.

Læs mere om Bygholm Park

Vil du vide mere?

Få flere detaljer og konkrete ideer til jeres næste møde på Comwells herregårds-hoteller. Kontakt os i dag!

Ring til os
Send en e-mail

Hvorfor vælge Comwell Borupgaard eller Comwell Bygholm Park?

  • Historisk charme møder moderne komfort
    Begge hoteller kombinerer deres historiske herregårdscharme med moderne faciliteter, så du får det bedste fra begge verdener.

  • Naturskønne omgivelser
    Den omkringliggende natur inviterer til ro og refleksion, hvilket gør det lettere at finde fokus, uanset om det er til møde eller fest.

  • Professionel service
    Vores erfarne MeetingDesignere står klar til at rådgive dig gennem hele processen – fra planlægning til afvikling.

Få inspiration til nye mødeformer

Læs med, når vi løbende deler nyt om Comwell, møder og konferencer. Tilmeld dig Comwell Business News, hvor du også vil blive invitereret til særlige events.

Comwell Borupgaard

Jesper Rais

Hold en julefest, der får alle med

Hvor skal vi være i år? Og hvad skal der ske? Måske er spørgsmål som disse begyndt at florere på kontoret og i kantinen. For ja, julen nærmer sig, og er det dig, der har opgaven med at arrangere årets julefest, er det her, du skal læse med.
Vi har nemlig samlet fem gode tips til en succesfuld fest. Og her har vi blandt andet spurgt et par af de eksperter, der hver dag arbejder med at arrangere store events på vores hoteller i hele Danmark.

Sådan skaber Mona unikke mødeoplevelser

Mona Wieben har efter 15 år i Comwell Hotels en bred vifte af erfaring, som hun til dagligt bruger i sit arbejde som MeetingDesigner chef på Comwell Hvide Hus Aalborg og Comwell Rebild bakker. Udover at tage imod udfordringer med en stor ja-hat solidt plantet på hovedet, er Mona en chef, der inspirerer og opfordrer til at tænke ud af boksen.

Comwells Co-Work skaber liv og summen

Hos Comwell giver Co-Work forretningsfolk på farten et sted at lande med laptoppen til møder eller workaways. Det er en stor succes, som samtidig skaber liv og stemning på hotellet.