Comwell Bygholm Park

Kom med på walk and talk i Bygholm Park

Comwell Bygholm Park

Jesper Rais

Walk & Talk med Horsens borgmester og koncernchef for Comwell

I midten af januar slog Comwell Hotels dørene op til overnatninger, møder, konferencer og selskaber på Comwell Bygholm Park i Horsens – hotelkædens seneste skud på stammen i hotelporteføljen. En smuk, gammel herregård, der straks leder tankerne tilbage til fordums storhed, hvor adelfolk havde sin daglige gang på stedet.

Horsens Borgmester Peter Sørensen var inviteret med til det arrangement, hvor nøglerne blev overdraget fra bygningsejer Calum til Comwell. I samme forbindelse var Peter Sørensen også inviteret med på en walk and talk med koncernchef i Comwell Hotels, Peter Schelde. Turen fandt sted i den omgivende grønne park i det flotte januarsollys. Borgmesteren understregede blandt andet, at han er glad for, at endnu en stor hotelkæde nu er kommet til Horsens.

”Først og fremmest varmer det mit horsensianske hjerte, at den gamle herregård i Bygholm Park får et stort løft i både udseende og funktionalitet. Det er et sted med gode og vigtige minder for mange borgere i byen. Og så gavner det vores erhvervsliv, så jeg er selvfølgelig glad for at have fået Comwell til byen” fortæller Peter Sørensen.

Byens bedste hotel

I øjeblikket er vi i gang med en gennemgående renovering af Comwell Bygholm Park, og efter sommeren 2023, kan Comwells gæster opleve storheden på herregården i rammer af moderne hotelfaciliteter.

”Vi håber, at alle vores gæster på Comwell Bygholm Park vil bruge parken aktivt, når de opholder sig hos os – fx til en forfriskende walk and talk, som den, borgmesteren og jeg var ude på. Vi fik en god snak om, hvad det betyder for Comwell at indtræde i en fantastisk by i rivende udvikling som Horsens,” lyder det fra Peter Schelde, som uddyber:

”Det er vores klare intension at blive byens bedste hotel, der gør en reel forskel for både erhvervsliv og lokalbefolkning. Vi vil tilbyde byen de bedste rammer – som lokalt mødested til en middag eller i vores Co-Work-område, hvor lokale og erhvervsfolk kan sætte sig og arbejde uden beregning, til livets store fester og ikke mindst som det foretrukne møde- og konferencested i området.”

Comwell Bygholm Park er åbent under hele renoveringsperioden, der vil foregå i etaper og under stor hensyntagen til hotellets gæster. 

btb film, Mona Wieben, 15. etage, panorama floor

Sådan skaber Mona unikke mødeoplevelser

Mona Wieben har efter 15 år i Comwell Hotels en bred vifte af erfaring, som hun til dagligt bruger i sit arbejde som MeetingDesigner chef på Comwell Hvide Hus Aalborg og Comwell Rebild bakker. Udover at tage imod udfordringer med en stor ja-hat solidt plantet på hovedet, er Mona en chef, der inspirerer og opfordrer til at tænke ud af boksen.
wichmann+bendtsen www.wplusb.dk

Comwells Co-Work skaber liv og summen

Hos Comwell giver Co-Work forretningsfolk på farten et sted at lande med laptoppen til møder eller workaways. Det er en stor succes, som samtidig skaber liv og stemning på hotellet.
Comwell Bygholm Park

Kom indenfor hos Comwell Bygholm Park

Nu kan du holde møder og konferencer i færdigrenoverede Comwell Bygholm Park i Horsens. Den gamle herregård, som Comwell overtog i starten af 2023, er blevet istandsat fra kælder til kvist, og modtager nu talrige lokale og tilrejsende gæster.