Økologi i hele Comwell

Konferencegæster vil have økologi på tallerkenen

Økologisk spisemærke på alle hoteller

Centralværkstedet og Smedien har netop fået tildelt det økologiske spisemærke i bronze. Det betyder, at alle Comwells hoteller og venues i Danmark nu har fået tildelt spisemærket. Og ifølge Venue Chef, Anne Katrine Grove, kan det mærkes, når firmaer og private skal vælge venue og mad.

Fødevarestyrelsen har netop registreret Comwells konferenceenheder, Centralværkstedet og Smedien, i Aarhus til at kunne bruge det økologiske spisemærke i bronze for at anvende 30-60% økologi i deres køkkener.

”Jeg er virkelig glad for, at vi har opnået bronze i det økologiske spisemærke. Vi tager ansvar for det miljømæssige aftryk, vi sætter, og vi arbejder hele tiden hen imod at blive en bedre udgave af os selv. At få tildelt det økologiske spisemærke er en proces, der er drevet af vores engagerede medarbejdere. Hele den omstilling har de taget til sig, og vi kan se, at mange firmaer såvel som private stiller spørgsmål til, hvad vi serverer, og hvordan vi håndterer vores mad. De vil have økologi på tallerkenen. Så spisemærket betyder noget, når de vægter, hvor de skal afholde møder, events eller bryllup,” udtaler Venue Chef, Anne Katrine Grove.

Siden 2015 har Comwell arbejdet målrettet med den grønne omstilling, hvilket blandt andet har resulteret i den forbrugerorienteret bæredygtighedspris, Sustainable Brand Index Award, for Danmarks mest bæredygtige brand inden for kategorien hotelkæde i 2019, 2020, 2021 og 2022. Alle Comwells 18 danske hoteller og venues har Det Økologiske Spisemærke i bronze, er certificeret med turismens internationale miljømærke Green Key og en del af UN Global Compact. 

Comwell_Spa_RAIS2304.jpg

Comwell Kellers Park kåret som ’Årets Spa’ ved Danish Beauty Award 2024

Til den årlige prisuddeling Danish Beauty Awards fredag aften i Tivoli Congress Center blev Comwell Kellers Park hyldet som vinderen af kategorien 'Årets Spa'. Det prestigefyldte awardshow anerkender og hylder traditionen tro de bedste inden for den danske skønheds- og kosmetikbranche.
SMILcamp_Kolding_uge_26_SML_34951_Foto_Janne_Haslund (1).JPG

Comwell og SMILfonden skaber unikke oplevelser for alvorligt syge børn

Siden 2017 har Comwell samarbejdet med SMILfonden for at give familier med alvorligt og kronisk syge børn og unge et lille pusterum fra en ellers presset hverdag. Comwell og SMILfonden forsøger sammen at skabe rammerne for, at udsatte familier får en vigtig pause fra sygdom med forkælelse og fællesskab med ligesindede. Mange af disse familier har aldrig haft mulighed for at tage på ferie, fordi besøg på hospitalet og sygdom fylder i deres hverdag.
Lykke.jpg

Ny hoteldirektør på Comwell Klarskovgaard

Danskejede Comwell Hotels byder i dag velkommen til Lykke Brinkløv, ny hoteldirektør på Comwell Klarskovgaard. Lykke Brinkløv vil med sin stærke branche- og ledererfaring stå i spidsen for at drive hotellet med særligt fokus på at skærpe dets profil i erhvervsmarkedet.