Økologi i hele Comwell

Konferencegæster vil have økologi på tallerkenen

Økologisk spisemærke på alle hoteller

Centralværkstedet og Smedien har netop fået tildelt det økologiske spisemærke i bronze. Det betyder, at alle Comwells hoteller og venues i Danmark nu har fået tildelt spisemærket. Og ifølge Venue Chef, Anne Katrine Grove, kan det mærkes, når firmaer og private skal vælge venue og mad.

Fødevarestyrelsen har netop registreret Comwells konferenceenheder, Centralværkstedet og Smedien, i Aarhus til at kunne bruge det økologiske spisemærke i bronze for at anvende 30-60% økologi i deres køkkener.

”Jeg er virkelig glad for, at vi har opnået bronze i det økologiske spisemærke. Vi tager ansvar for det miljømæssige aftryk, vi sætter, og vi arbejder hele tiden hen imod at blive en bedre udgave af os selv. At få tildelt det økologiske spisemærke er en proces, der er drevet af vores engagerede medarbejdere. Hele den omstilling har de taget til sig, og vi kan se, at mange firmaer såvel som private stiller spørgsmål til, hvad vi serverer, og hvordan vi håndterer vores mad. De vil have økologi på tallerkenen. Så spisemærket betyder noget, når de vægter, hvor de skal afholde møder, events eller bryllup,” udtaler Venue Chef, Anne Katrine Grove.

Siden 2015 har Comwell arbejdet målrettet med den grønne omstilling, hvilket blandt andet har resulteret i den forbrugerorienteret bæredygtighedspris, Sustainable Brand Index Award, for Danmarks mest bæredygtige brand inden for kategorien hotelkæde i 2019, 2020, 2021 og 2022. Alle Comwells 18 danske hoteller og venues har Det Økologiske Spisemærke i bronze, er certificeret med turismens internationale miljømærke Green Key og en del af UN Global Compact. 

senkarriere.png

”Alderen er vores arbejdsstyrke”

Når tiden nærmer sig pensionsalderen, melder spørgsmål om fremtid, muligheder og begrænsninger i arbejdslivet sig for mange. Hos Comwell er alderen dog ingen hindring for at have karrieredrømme sent i livet – eller at følge dem. Heller ikke hos de tre tjenere, 65-årige Jørgen, 60-årige elev Ole eller 58-årige Helge.
CKO_Anne-Beth Madsby2.jpg

Comwell Kolding modtager pris for sit sociale ansvar

I Comwell Hotels går medarbejdere på arbejde hver dag for at gøre en forskel – en forskel for gæsterne og for hinanden. Et af de vigtigste fokusområder for arbejdskulturen i hotelkæden er at skabe et miljø, hvor der er plads til alle uden diskrimination. Comwell Kolding har netop høstet anerkendelse for et nærværende og imødekommende arbejdsmiljø fra Kolding Kommune med tildeling af prisen SammenomJOB.
Portræt_Mikkel Espensen.jpg

Jeg laver ærlig mad til madelskere

Den nye køkkenchef for Comwell i Holte er i fuld gang med at sætte Comwell Holte på det gastronomiske landkort. Opskriften er sublimt smagende retter med fokus på det grønne.