Økologi i hele Comwell

Konferencegæster vil have økologi på tallerkenen

Centralværkstedet Smedien Aarhus

wichmann+bendtsen www.wplusb.dk

Økologisk spisemærke på alle hoteller

Centralværkstedet og Smedien har netop fået tildelt det økologiske spisemærke i bronze. Det betyder, at alle Comwells hoteller og venues i Danmark nu har fået tildelt spisemærket. Og ifølge Venue Chef, Anne Katrine Grove, kan det mærkes, når firmaer og private skal vælge venue og mad.

Fødevarestyrelsen har netop registreret Comwells konferenceenheder, Centralværkstedet og Smedien, i Aarhus til at kunne bruge det økologiske spisemærke i bronze for at anvende 30-60% økologi i deres køkkener.

”Jeg er virkelig glad for, at vi har opnået bronze i det økologiske spisemærke. Vi tager ansvar for det miljømæssige aftryk, vi sætter, og vi arbejder hele tiden hen imod at blive en bedre udgave af os selv. At få tildelt det økologiske spisemærke er en proces, der er drevet af vores engagerede medarbejdere. Hele den omstilling har de taget til sig, og vi kan se, at mange firmaer såvel som private stiller spørgsmål til, hvad vi serverer, og hvordan vi håndterer vores mad. De vil have økologi på tallerkenen. Så spisemærket betyder noget, når de vægter, hvor de skal afholde møder, events eller bryllup,” udtaler Venue Chef, Anne Katrine Grove.

Siden 2015 har Comwell arbejdet målrettet med den grønne omstilling, hvilket blandt andet har resulteret i den forbrugerorienteret bæredygtighedspris, Sustainable Brand Index Award, for Danmarks mest bæredygtige brand inden for kategorien hotelkæde i 2019, 2020, 2021 og 2022. Alle Comwells 18 danske hoteller og venues har Det Økologiske Spisemærke i bronze, er certificeret med turismens internationale miljømærke Green Key og en del af UN Global Compact. 

Comwell Aarhus, første spadestik, City Towers.jpg

Comwells imponerende Aarhus-byggeri på 15 etager skudt i gang med officielt spadestik

I dag blev første spadestik foretaget til Comwell Aarhus' nye hoteltårn, der med sine 15 etager vil tilføje 161 moderne, indbydende værelser og en række unikke faciliteter til Comwells populære byhotel Comwell Aarhus Dolce by Wyndham. Til sammen udgør de to tårne Aarhus’ nye vartegn, City Towers. Dagens begivenhed blev blandt andet markeret med tale fra Aarhus’ borgmester Jacob Bundsgaard (S).
Jesper Rais

Årsresultat: Comwell Hotels satte omsætningsrekord i 2023

Den danskejede hotelkæde Comwell Hotels har i dag offentliggjort ESG-rapportering og årsresultat for 2023. Med en omsætning på 1.290,6 mio. kr. kan kæden skrive det ind i historien som den højeste nogensinde. Som del af årsrapporten udgiver Comwell også rapport på 2023’s ESG-mål og -aktiviteter, som afspejler et stort fokus på rejsen mod en mere bæredygtig hoteldrift på tværs af alle hoteller.
Jesper Rais

Comwell Kellers Park kåret som ’Årets Spa’ ved Danish Beauty Award 2024

Til den årlige prisuddeling Danish Beauty Awards fredag aften i Tivoli Congress Center blev Comwell Kellers Park hyldet som vinderen af kategorien 'Årets Spa'. Det prestigefyldte awardshow anerkender og hylder traditionen tro de bedste inden for den danske skønheds- og kosmetikbranche.