Nyt Comwell Hotel

Nyt hotel styrker Comwells landsdækkende position

Comwell Bygholm Park

Fra og med næste år kan den danske hotelkæde sætte endnu en nål på landkortet, når de overtager driften af Bygholm Park i Horsens. Med overtagelsen af den fine herregård styrker Comwell sin position som landsdækkende hotelkæde i Danmark, hvor de fremover driver 19 hoteller og venues.

Den 1. januar 2023 overtager Comwell driften af det nuværende Scandic Bygholm Park i Horsens. Overtagelsen sker efter en kort forhandlingsproces med bygningsejerne, der ønsker, at Comwell i fremtiden driver hotelvirksomhed på ejendommen, så hotellet i fremtiden hedder Comwell Bygholm Park.

Koncernchef, Peter Schelde, glæder sig til at bringe Comwells brand til én af landets hurtigst voksende kommuner:
”Med overtagelsen af Bygholm Park får vi ikke alene 19 hoteller og venues på landsplan. Vi får også møde- og konferencefaciliteter med stor kapacitet og mange muligheder centralt beliggende i Østjylland. Horsens oplever en markant fremgang i job- og befolkningsvæksten i disse år. Derfor ligger det helt i tråd med vores strategi om at ekspandere i de store byer. Hotellet passer godt ind i resten af vores portefølje med stor overnatnings- og konferencekapacitet omgivet af et naturskønt område. Jeg er derfor glad for, at vi er blevet spurgt, om vi i fremtiden vil drive hotellet. Det har været en god, konstruktiv og hurtig proces at få aftalen på plads. Med Comwell Bygholm Park kommer vi til at stå endnu stærkere i markedet med vores velkendte brand, et stærkt mødekoncept og vores høje serviceniveau.  

Mødefaciliteter med historisk vingesus og betydning
Den ældste del af Bygholm blev opført som slot i 1313 og tilhørte Kronen i mere end 300 år. Siden fik Bygholm hovedgårdsstatus og blev opgjort til at være Jyllands tredjestørste gods, og stedet var blandt andet centrum for vejledning og uddannelse af landbrugets folk.

I dag er hotellet bygget op omkring den gamle hovedbygning med to tilbygninger af nyere tid. De hvidkalkede bygninger omgives af det stor parkanlæg, Bygholm Park, der giver rig anledning til sociale aktiviteter, walk and talk og løbeture. Hotellet rummer i dag 142 værelser, 18 mødelokaler med en kapacitet på 600 personer samt en restaurant. Bygholm Park er beliggende kun 1,5 km fra Horsens centrum, 4 km fra motorvejen og en kort gåtur gennem parken fra Horsens Station.

Umiddelbart efter overtagelsen den 1. januar 2023 påbegynder Comwell en gennemgribende renovering af samtlige værelser, mødelokaler og fællesarealer, ligesom Comwells velkendte koncepter, som fx Co-Work, implementeres. Comwell ønsker at skabe et unikt og moderne hotel med respekt for stedets historiske rammer. Renoveringen vil ske i etaper, så hoteldriften ikke berøres eller forstyrres.

Det er Comwells hensigt at tilbyde medarbejderne på Bygholm Park fortsat ansættelse. 

Lykke.jpg

Ny hoteldirektør på Comwell Klarskovgaard

Danskejede Comwell Hotels byder i dag velkommen til Lykke Brinkløv, ny hoteldirektør på Comwell Klarskovgaard. Lykke Brinkløv vil med sin stærke branche- og ledererfaring stå i spidsen for at drive hotellet med særligt fokus på at skærpe dets profil i erhvervsmarkedet.
RS14483_11032_e1d59ab531c375d.jpg

Comwell videregiver driften af svenske Varbergs Kusthotell

I knap 30 år har Comwell Hotels drevet Varbergs Kusthotell i Sverige. Ved kontraktens udløb i indeværende år overlader Comwell driften til ny operatør.
Comwell Borupgaard

Comwell Hotels vinder bæredygtighedspris for 6. år i træk

Endnu engang har 12.000 danske forbrugere peget på Comwell Hotels som den hotelkæde i Danmark, de opfatter som den mest bæredygtige. Derfor tildeles Comwell nu for 6. år i træk den europæiske bæredygtighedspris Sustainable Brand Index™ Award. Prisen er netop uddelt ved den svenske analysevirksomhed SB Insights’ årlige prisuddeling, hvor Comwell placeres som nummer 48 ud af i alt 253 danske virksomheder.