Comwell Copenhagen Portside

Opførelsen af Comwells største hotel sat i gang

Nyt hotel i den nyopførte bydel, Nordhavn

Comwell tog i dag det første spadestik til deres kommende hotel i Nordhavn. Hotellet bliver det første i den nye bydel og hotelkædens største hotel med 484 værelser. Hotellet får navnet Comwell Copenhagen Portside.

Der var stor glæde, da Comwell sammen med entreprenøren, KPC, og investor, AP Pension og KEVA, i dag kunne tage første spadestik til det 25.000 m2 nye og store hotel i Nordhavn, der får navnet Comwell Copenhagen Portside.

Comwell nye hotel opføres på Trælastholmen i området mellem lystbådehavnen bag Svanemølleanlægget og Copenhagen International School ved Skudehavnen. Kvarteret får vand til tre sider og udsigt til Øresund, og bliver om få år til en hel ny og attraktiv bydel – midt i København. Hotellet bliver Comwells første hotel i eget regi i København.

Koncernchef, Peter Schelde, glæder sig over den centrale placering i den nye bydel:

”Vi er både rigtig glade og stolte over, at vi i dag kan markere, at Comwell er på vej til København med kædens største hotel. I et tæt samarbejde med Arkitema og KPC har vi udviklet et fantastisk flot og bæredygtigt projekt, og sammen med By & Havn er det heldigvis lykkedes os at finde den rigtige og en central placering. En placering der, ud over at være i en nyopført bydel omkring Århusgade-kvarteret med boliger og handelsliv, også rummer mange spændende og store internationale virksomheder og den nye anløbshavn for krydstogtsskibe. Alle disse mennesker, virksomheder og organisationer – danske som udenlandske, lokale som internationale – ser vi frem til at kunne byde velkommen til bydelens bedste og Københavns nyeste hotel i 2020.”

Hotellet er tegnet af det prisbelønnede arkitektfirma, Arkitema Architects, der har ladet sig inspirere af Nordhavnens tidligere aktiviteter, hvor de har arbejdet med facader, rammer og udtryk, der har klare henvisninger til det maritime, pakhusene og det industrielle miljø, som har præget området gennem århundrede.

Danske AP Pension og Finlands største pensionsselskab KEVA har indgået i et joint venture-samarbejde om etablering af Comwell Copenhagen Portside. Den samlede investering i det nye hotel lyder på den anden side af en halv milliard kroner. Hotellet forventes at åbne i 2020 og kommer til at rumme 484 værelser, 18 konference- og møderum, restaurant og bar.

Lykke.jpg

Ny hoteldirektør på Comwell Klarskovgaard

Danskejede Comwell Hotels byder i dag velkommen til Lykke Brinkløv, ny hoteldirektør på Comwell Klarskovgaard. Lykke Brinkløv vil med sin stærke branche- og ledererfaring stå i spidsen for at drive hotellet med særligt fokus på at skærpe dets profil i erhvervsmarkedet.
RS14483_11032_e1d59ab531c375d.jpg

Comwell videregiver driften af svenske Varbergs Kusthotell

I knap 30 år har Comwell Hotels drevet Varbergs Kusthotell i Sverige. Ved kontraktens udløb i indeværende år overlader Comwell driften til ny operatør.
Comwell Borupgaard

Comwell Hotels vinder bæredygtighedspris for 6. år i træk

Endnu engang har 12.000 danske forbrugere peget på Comwell Hotels som den hotelkæde i Danmark, de opfatter som den mest bæredygtige. Derfor tildeles Comwell nu for 6. år i træk den europæiske bæredygtighedspris Sustainable Brand Index™ Award. Prisen er netop uddelt ved den svenske analysevirksomhed SB Insights’ årlige prisuddeling, hvor Comwell placeres som nummer 48 ud af i alt 253 danske virksomheder.