Comwell Copenhagen Portside

Opførelsen af Comwells største hotel sat i gang

Comwell Copenhagen Portside

VRX Studios

Nyt hotel i den nyopførte bydel, Nordhavn

Comwell tog i dag det første spadestik til deres kommende hotel i Nordhavn. Hotellet bliver det første i den nye bydel og hotelkædens største hotel med 484 værelser. Hotellet får navnet Comwell Copenhagen Portside.

Der var stor glæde, da Comwell sammen med entreprenøren, KPC, og investor, AP Pension og KEVA, i dag kunne tage første spadestik til det 25.000 m2 nye og store hotel i Nordhavn, der får navnet Comwell Copenhagen Portside.

Comwell nye hotel opføres på Trælastholmen i området mellem lystbådehavnen bag Svanemølleanlægget og Copenhagen International School ved Skudehavnen. Kvarteret får vand til tre sider og udsigt til Øresund, og bliver om få år til en hel ny og attraktiv bydel – midt i København. Hotellet bliver Comwells første hotel i eget regi i København.

Koncernchef, Peter Schelde, glæder sig over den centrale placering i den nye bydel:

”Vi er både rigtig glade og stolte over, at vi i dag kan markere, at Comwell er på vej til København med kædens største hotel. I et tæt samarbejde med Arkitema og KPC har vi udviklet et fantastisk flot og bæredygtigt projekt, og sammen med By & Havn er det heldigvis lykkedes os at finde den rigtige og en central placering. En placering der, ud over at være i en nyopført bydel omkring Århusgade-kvarteret med boliger og handelsliv, også rummer mange spændende og store internationale virksomheder og den nye anløbshavn for krydstogtsskibe. Alle disse mennesker, virksomheder og organisationer – danske som udenlandske, lokale som internationale – ser vi frem til at kunne byde velkommen til bydelens bedste og Københavns nyeste hotel i 2020.”

Hotellet er tegnet af det prisbelønnede arkitektfirma, Arkitema Architects, der har ladet sig inspirere af Nordhavnens tidligere aktiviteter, hvor de har arbejdet med facader, rammer og udtryk, der har klare henvisninger til det maritime, pakhusene og det industrielle miljø, som har præget området gennem århundrede.

Danske AP Pension og Finlands største pensionsselskab KEVA har indgået i et joint venture-samarbejde om etablering af Comwell Copenhagen Portside. Den samlede investering i det nye hotel lyder på den anden side af en halv milliard kroner. Hotellet forventes at åbne i 2020 og kommer til at rumme 484 værelser, 18 konference- og møderum, restaurant og bar.

Comwell Aarhus, første spadestik, City Towers.jpg

Comwells imponerende Aarhus-byggeri på 15 etager skudt i gang med officielt spadestik

I dag blev første spadestik foretaget til Comwell Aarhus' nye hoteltårn, der med sine 15 etager vil tilføje 161 moderne, indbydende værelser og en række unikke faciliteter til Comwells populære byhotel Comwell Aarhus Dolce by Wyndham. Til sammen udgør de to tårne Aarhus’ nye vartegn, City Towers. Dagens begivenhed blev blandt andet markeret med tale fra Aarhus’ borgmester Jacob Bundsgaard (S).
Jesper Rais

Årsresultat: Comwell Hotels satte omsætningsrekord i 2023

Den danskejede hotelkæde Comwell Hotels har i dag offentliggjort ESG-rapportering og årsresultat for 2023. Med en omsætning på 1.290,6 mio. kr. kan kæden skrive det ind i historien som den højeste nogensinde. Som del af årsrapporten udgiver Comwell også rapport på 2023’s ESG-mål og -aktiviteter, som afspejler et stort fokus på rejsen mod en mere bæredygtig hoteldrift på tværs af alle hoteller.
Jesper Rais

Comwell Kellers Park kåret som ’Årets Spa’ ved Danish Beauty Award 2024

Til den årlige prisuddeling Danish Beauty Awards fredag aften i Tivoli Congress Center blev Comwell Kellers Park hyldet som vinderen af kategorien 'Årets Spa'. Det prestigefyldte awardshow anerkender og hylder traditionen tro de bedste inden for den danske skønheds- og kosmetikbranche.