🇹undefined

🇹undefined

Comwell Copenhagen Portside

Opførelsen af Comwells største hotel sat i gang

Nyt hotel i den nyopførte bydel, Nordhavn

Comwell tog i dag det første spadestik til deres kommende hotel i Nordhavn. Hotellet bliver det første i den nye bydel og hotelkædens største hotel med 484 værelser. Hotellet får navnet Comwell Copenhagen Portside.

Der var stor glæde, da Comwell sammen med entreprenøren, KPC, og investor, AP Pension og KEVA, i dag kunne tage første spadestik til det 25.000 m2 nye og store hotel i Nordhavn, der får navnet Comwell Copenhagen Portside.

Comwell nye hotel opføres på Trælastholmen i området mellem lystbådehavnen bag Svanemølleanlægget og Copenhagen International School ved Skudehavnen. Kvarteret får vand til tre sider og udsigt til Øresund, og bliver om få år til en hel ny og attraktiv bydel – midt i København. Hotellet bliver Comwells første hotel i eget regi i København.

Koncernchef, Peter Schelde, glæder sig over den centrale placering i den nye bydel:

”Vi er både rigtig glade og stolte over, at vi i dag kan markere, at Comwell er på vej til København med kædens største hotel. I et tæt samarbejde med Arkitema og KPC har vi udviklet et fantastisk flot og bæredygtigt projekt, og sammen med By & Havn er det heldigvis lykkedes os at finde den rigtige og en central placering. En placering der, ud over at være i en nyopført bydel omkring Århusgade-kvarteret med boliger og handelsliv, også rummer mange spændende og store internationale virksomheder og den nye anløbshavn for krydstogtsskibe. Alle disse mennesker, virksomheder og organisationer – danske som udenlandske, lokale som internationale – ser vi frem til at kunne byde velkommen til bydelens bedste og Københavns nyeste hotel i 2020.”

Hotellet er tegnet af det prisbelønnede arkitektfirma, Arkitema Architects, der har ladet sig inspirere af Nordhavnens tidligere aktiviteter, hvor de har arbejdet med facader, rammer og udtryk, der har klare henvisninger til det maritime, pakhusene og det industrielle miljø, som har præget området gennem århundrede.

Danske AP Pension og Finlands største pensionsselskab KEVA har indgået i et joint venture-samarbejde om etablering af Comwell Copenhagen Portside. Den samlede investering i det nye hotel lyder på den anden side af en halv milliard kroner. Hotellet forventes at åbne i 2020 og kommer til at rumme 484 værelser, 18 konference- og møderum, restaurant og bar.

Snoreklip på Bygholm Park

Den flotte, gamle herregård har fået sin storhedstid tilbage

Ved årsskiftet overtog Comwell Hotels nøglerne til den gamle, hvide herregård midt i Bygholm Park i Horsens. Nu er herregården renoveret fra a til z, og gæsterne bydes inden for i fornyede, lækre rammer, hvilket blev markeret med snoreklip foretaget af Horsens borgmester.
Comwell Sorø

Comwell overlader driften af hotelejendom i Sorø

Efter mere end 20 år med hoteldrift i Sorø overlader Comwell Hotels driften af Comwell Sorø til CIC Hospitality den 1. november 2023. Alle ansatte på hotellet får mulighed for at fortsætte arbejdet under ny operatør.

Comwell er aktuel med ny uddannelse: ’Green Chef’

Den danskejede hotelkæde Comwell Hotels har – som led i koncernens ambitiøse ESG-plan – lanceret en uddannelse for Comwells kokke. Uddannelsen hedder Green Chef. Første hold af kokke har netop gennemført begge moduler med stor succes. Green Chef har fokus på optimal råvareudnyttelse, mindre madspild og flere planterige retter, som Comwell arbejder fokuseret med, og som i høj grad drives af medarbejderne i de enkelte hotelkøkkener. Det kræver et højt fagligt niveau hos alle.