Sådan skaber Mona unikke mødeoplevelser

btb film, Mona Wieben, 15. etage, panorama floor

"Vi siger aldrig nej til en udfordring"

Mona Wieben har efter 15 år i Comwell Hotels en bred vifte af erfaring, som hun til dagligt bruger i sit arbejde som MeetingDesigner chef på Comwell Hvide Hus Aalborg.

Imødekommende, handlekraftig og modig – sådan opfattes Mona både af sine kollegaer og privat. For 15 år siden flyttede Mona fra København til Aalborg uden at kende andre ansigter end sin kærestes. Her søgte og fik hun stillingen som MeetingDesigner og sidenhen er hun avanceret til MeetingDesigner chef for to teams – et på Comwell Rebild Bakker og et i Comwell Hvide Hus Aalborg.

Udover at tage imod udfordringer med en stor ja-hat solidt plantet på hovedet, er Mona en chef, der inspirerer og opfordrer til at tænke ud af boksen.

”Jeg er meget obs på, at vi ikke bruger ordet plejer – tiden ændrer sig hele tiden, og vi skal følge med! Er du ikke i udvikling, så er du i afvikling. Ganske simpelt,” Lyder det fra MeetingDesigner chefen.

Med kunden som omdrejningspunkt

I Comwell anvender hotellernes MeetingDesignere forskellige tilgange for at sikre høj gæstetilfredshed, og det er ingen undtagelse i Comwell Hvide Hus Aalborg. En MeetingDesigner skal både, rådgive, inspirere til nye ideer og yde god service. Mona oplever sjældent, at gæsten ikke selv har tænkt en masse tanker, før de henvender sig, og derfor er en vigtig del af en MeetingDesigners rolle at opdage og adressere de ting, som kunden endnu ikke har tænkt på. Hvis du spørger Mona, er dét en værdifuld service at yde som MeetingDesigner.

”Det er altid interessant, når gæsten siger det har jeg ikke tænk over, det vil jeg prøve! Jeg håber, at alle gæster går fra os med en oplevelse af, at de har fået mere, end de havde regnet med og en service ud over det sædvanlige. Det er i hvert dén oplevelse, vi stræber efter at give gæsterne."

Ifølge Mona er en af de vigtigste opgaver som MeetingDesigner at være en rådgivende sparringspartner, der imødekommer gæsternes individuelle behov og ønsker.

"Vi skræddersyer ikke møder og arrangementer efter en drejebog. Vores gæster har oftest en agenda, og dén tager vi udgangspunkt i at forbedre, snarere end at den tilrettelægges efter en skabelon. Ingen møder er ens, og derfor er tilgangen heller aldrig den samme.”

”Vi fjernede bare døren, og så blev bilen kørt ind”

Til dagligt har Mona mange bolde i luften, når der både skal udarbejdes vagtplaner på tværs af to hoteller, laves budgetter og ikke mindst sikres, at både ansatte og gæster trives. Men uanset opgaven, er Mona passioneret omkring sit arbejde. Hun stræber efter at opmuntre sine kolleger til at tage fat på enhver udfordring med samme iver og engagement, som hun selv gør – også når der i fritiden spilles banko. For dét går Mona nemlig også op i med liv og sjæl.

"Vi siger aldrig nej til en udfordring. Vi har engang stået for en billancering, og i den forbindelse ønskede kunden at køre en bil ind i foyeren, og det var vi selvfølgelig med på. Vi fjernede bare døren, og så blev bilen kørt ind. Det var en kæmpe succes!”

Mona spørger sommetider tilbagevendende mødegæster, hvorfor de vender retur, og hertil er der særligt ét svar, der går igen – atmosfæren. Mona påpeger, at den gode gæsteoplevelse er en fællesopgave, der ligger hos alle ansatte, og at der bestemt løftes i flok. Hun beskriver Comwell Hvide Hus Aalborg og Comwell Rebild Bakker som hver deres store maskine, hvor alle har hver sin unikke rolle, og ingen kan undværes.

 


Mona byder velkommen

Henrik Hjorth_1.jpg

Strategidirektør i Comwell, Henrik Hjorth, fylder 60 år

Den 10. april fylder Comwells strategidirektør, Henrik Hjorth, 60 år og mere end halvdelen af sit liv har han brugt hos Comwell. Det giver os anledning til en tur down momory lane. I Henriks optik skyldes de mange år i samme virksomhed de gode udviklingsmuligheder, der altid har været i Comwell.
Lykke.jpg

Ny hoteldirektør på Comwell Klarskovgaard

Danskejede Comwell Hotels byder i dag velkommen til Lykke Brinkløv, ny hoteldirektør på Comwell Klarskovgaard. Lykke Brinkløv vil med sin stærke branche- og ledererfaring stå i spidsen for at drive hotellet med særligt fokus på at skærpe dets profil i erhvervsmarkedet.
wichmann+bendtsen www.wplusb.dk

Comwells Co-Work skaber liv og summen

Hos Comwell giver Co-Work forretningsfolk på farten et sted at lande med laptoppen til møder eller workaways. Det er en stor succes, som samtidig skaber liv og stemning på hotellet.