Vi er nysgerrige på vores gæster

Jesper Rais

Interview med Kundechef, Charlotte Bechmann

Hos Comwell er vores fornemste opgave at opfylde vores gæsters ønsker og behov. Og helst mere til. Det kræver et tårnhøjt serviceniveau og en god portion nysgerrighed. Derfor – uanset om du ringer for at arrangere en omfattende konference eller booke en enkelt nat på et hotelværelse – bliver du mødt af Comwells kundechef Charlotte Bechmann og hendes dygtige team, der kender Comwells hoteller og venues indgående. Teamet udgør Comwells centrale bookingfunktion, som har et samlet overblik over kapaciteten på kædens hoteller og venues.  

Af Karin Feit Almberg 
Redigeret af Signe Kamper Kankelborg 


”Vi er den første perle på snoren, når der skal bookes værelser og mødelokaler i Comwell. I løbet af én dag taler vi både med private eller forretningskunder, som skal have en enkelt overnatning, og med de professionelle mødebookere, der skal arrangere en konference for 500 deltagere over fire dage. Det er vores ansvar, at både ’Fru Nielsen’ og den professionelle mødebooker er tryg og glad, når vi afslutter kontakten,” siger kundechef Charlotte Bechmann, der med sit team på knap 20 medarbejdere er ansvarlig for Comwells centrale bookingfunktion.

Kort ventetid og god fornemmelse for kundens behov

For at sikre et højt serviceniveau, måler Charlotte og hendes team på en række forskellige parametre for hele tiden at kunne forbedre sig:

”Vi måler, hvor længe kunderne venter i gennemsnit, når de ringer ind, og vi sætter høje standarder for at få sekunderne ned på et minimum,” siger Charlotte Bechmann,” der også peger på, at kunderne kan booke værelser direkte på comwell.com.

”Vores fornemmeste opgave er at være nysgerrige på kundernes behov i hver ny samtale. Mine kolleger har alle en naturlig tålmodighed. Vi sætter en ære i at præsentere kunden for muligheder, hun eller han ikke selv kendte eller havde tænkt over. Eksempelvis foreslår vi fra tid til anden kunderne et andet konference-venue, som de slet ikke havde med i overvejelserne, men som bedre opfylder målet for deres behov.”

50 års erfaring i at levere tryghed

Spørger du Charlotte, hvad kunderne i særlig grad vil sikre sig, når de vælger Comwell som fysisk ramme til deres møder, lyder svaret: ”Tryghed! At tingene går glat.”

”Vi kender behovet hos den enkelte og sikrer, at alt er opfyldt,” lyder det fra Charlotte Bechmann.

Hos Comwell vægter tryghed højt. Alle gæster skal føle en tryghed uanset om det handler om en god, tryg nats søvn i lækre værelser eller trygheden i at vide, at konferencen med 500 deltagere spiller 100 % fra start til slut.

Og det har Comwell mere end 50 års erfaring i at levere: ”Vi tager hånd om det hele. Vi byder mødelederne velkommen, når de ankommer. Dernæst hjælper en tekniker mødelederen i gang i lokalet, og så har vi altid godt udstyr, der spiller,” lyder det fra Charlotte, hvis team hver dag møder mange forskellige kunder med mange typer af behov. Men uanset behov, skal alle have maksimal værdi i deres mødebooking:

”Et møde er en stor investering. Virksomheden eller organisationen skal have værdi for pengene. Nogle, der ringer ind, er professionelle mødebookere. Andre booker måske kun hvert andet år. De to typer af mødebookere har brug for hver deres rådgivning. Og vi kender vores hoteller ud og ind og ved, hvad der kan lade sig gøre. Mit team er jævnligt ude og besøge alle hotellerne, så de har styr på hvert et lille hjørne og flowet i huset.”

Comwells centrale booking arbejder tæt sammen med alle Comwells hoteller og venues på daglig basis:

”Når vi har lavet et tilbud, giver vi sagen videre til de enkelte hoteller. Der er mange forespørgsler for tiden. Og her har vores centrale booking en særlig styrke. Ofte lykkes vi med at hjælpe kunden med et andet hotel end det, de havde forespurgt. Enten fordi der ikke er plads på det efterspurgte, eller fordi hotellet ikke passer optimalt til kundens behov. Det er jo ikke alle, der kender hele hotelporteføljen. Kunderne bliver glade, hvis de får en løsning med det samme, eller hvis vi kan komme med et mere matchende forslag,” siger Charlotte Bechmann.

”De er simpelthen så gode på telefonen”

Charlotte ved præcis, hvilke kvaliteter hun skal kigge efter, når hun rekrutterer nye salgskoordinatorer til sit team:

”Det er meget supporterende mennesker, der sidder i teamet. Jeg kan lytte med hver dag. De er simpelthen  gode på telefonen. Og det betyder meget. For hvis du taler med et rigtig serviceminded, sødt og venligt menneske, smitter det af på den, som ringer ind.

Jesper Rais
btb film, Mona Wieben, 15. etage, panorama floor

Sådan skaber Mona unikke mødeoplevelser

Mona Wieben har efter 15 år i Comwell Hotels en bred vifte af erfaring, som hun til dagligt bruger i sit arbejde som MeetingDesigner chef på Comwell Hvide Hus Aalborg og Comwell Rebild bakker. Udover at tage imod udfordringer med en stor ja-hat solidt plantet på hovedet, er Mona en chef, der inspirerer og opfordrer til at tænke ud af boksen.
Henrik Hjorth_1.jpg

Strategidirektør i Comwell, Henrik Hjorth, fylder 60 år

Den 10. april fylder Comwells strategidirektør, Henrik Hjorth, 60 år og mere end halvdelen af sit liv har han brugt hos Comwell. Det giver os anledning til en tur down momory lane. I Henriks optik skyldes de mange år i samme virksomhed de gode udviklingsmuligheder, der altid har været i Comwell.
Lykke.jpg

Ny hoteldirektør på Comwell Klarskovgaard

Danskejede Comwell Hotels byder i dag velkommen til Lykke Brinkløv, ny hoteldirektør på Comwell Klarskovgaard. Lykke Brinkløv vil med sin stærke branche- og ledererfaring stå i spidsen for at drive hotellet med særligt fokus på at skærpe dets profil i erhvervsmarkedet.