Services

Comwell services

Når arbejdet kalder - har vi rammerne

Co-Work på Comwell Copenhagen Portside

Flere og flere søger et uforstyrret arbejdssted udenfor deres eget kontor eller hjem. Udfordringen er ofte at finde plads, adgang til stikkontakter og internet.

Derfor har vi på alle vores danske hoteller etableret et Co-Work område, som du frit kan benytte til uformelle møder eller kortvarig arbejde mandag–fredag kl. 07:30–18:00.  

Læs mere

Express check out

Er der allerede afregnet, når du skal tjekke ud? Så smid blot nøglekortet i boksen i receptionen. Vi har Express Check Out på alle vores danske hoteller.

Opladning af elbil

Ladestandere på alle Comwell hoteller
Har du brug for at oplade din elbil? Så kør trygt til ét af vores hoteller. Alle vores hoteller har Green Key mærket, der er turismens internationale miljømærke. Det gives til turistvirksomheder, som gør en ekstra indsats for at beskytte miljøet - en indsats der rent faktisk gør en forskel. Vores hoteller har tilsammen reduceret el-, vand- og varmeforbrug med mere end 20% i en periode på seks år. For fremtiden har vi et mål om at reducere med yderligere 2% om året.

Så vi er glade for at se dig og din elbil. Vi udvider løbende kapaciteten på vores hoteller i samarbejde med Clever. Benyt dem når du er gæst hos os – uanset om du skal til et møde, et kursus, overnatte eller benytter dig af vores populære (og gratis) Co-Work områder. 

Brug og betaling
Mange af Comwells hoteller har gratis parkering. Når du bruger ladestanderen betaler du altid for selve strømmen via Clevers app. Husk at medbringe egne kabler til opladning.

Sov godt

For at sikre dig den bedste nattesøvn, tilbyder vi et bredt udvalg af lækre natur-, skum- og fiberpuder. Når du har truffet dit valg og fundet den pude, der passer dig, henvender du dig blot i vores reception, hvor vi vil stå klar med en pude efter dit valg, som du kan låne under dit ophold. 

Læs mere

Digitale løberuter på alle hoteller

Comwell Rebild Bakker aktiviteter

Mange hotelgæster prioriterer friheden til at kunne benytte naturen til den daglige motion højt. Men udfordringen er oftest, at man ikke kender området, og tiden til at planlægge en god løbetur er knap.

Derfor har vi skræddersyet tre forskellige, digitale løberuter til hvert af vores hoteller i Danmark. Løberuterne er lagt ind i app’en RunGo, der fortæller og viser dig, hvilken rute der skal løbes, hvor langt der er tilbage og hvilke veje eller stier du skal benytte. Nøjagtig som en GPS i en bil.

Læs mere

Gæsteartikler du kan mærke

For os er det vigtigt, at du føler dig hjemme, når du er ude, og derfor får du den bedste kvalitet gennem hele ”rejsen” under dit ophold – også når det gælder gæsteartikler.

Vi samarbejder med danske Ecooking, der producerer og leverer naturlig hudpleje til alle – uanset køn eller alder - og som er 70-100% økologiske.  

Læs mere