Comwell services når du bor hos os

cowork-smaa-moeder-networking-010

Når arbejdet kalder – har vi rammerne

Flere og flere søger et uforstyrret arbejdssted udenfor deres eget kontor eller hjem. Udfordringen er ofte at finde plads, adgang til stikkontakter og internet.

 Derfor har vi på alle vores danske hoteller etableret et Co-Work område, som du frit kan benytte til uformelle møder eller kortvarig arbejde mandag–fredag kl. 07:30–18:00.  

-kongebrogaarden-reception-0920

Express Check Out

Er der allerede afregnet, når du skal tjekke ud? Så smid blot nøglekortet i boksen i receptionen. Vi har Express Check Out på alle vores danske hoteller.

chargerstations-0001

OPLADNING AF ELBIL

Har du brug for at oplade din elbil? Så kør trygt til ét af vores hoteller.

Alle vores hoteller har Green Key-mærket, der er turismens internationale miljømærke. Det gives til turistvirksomheder, som gør en ekstra indsats for at beskytte miljøet. De seneste seks år har vores hoteller tilsammen reduceret el, vand og varmeforbrug med mere end 20%. For fremtiden har vi et mål om at reducere med yderligere 2% om året.

Så vi er glade for at se dig og din elbil, og vi har opladere på samtlige Comwell-hoteller* i Danmark, som du frit kan benytte, når du er gæst hos os – uanset om du skal til et møde, et kursus, på en overnatning eller benytter vores Co-Work område.

  • Gælder ikke Comwell H.C. Andersen Odense

Sov godt

For at sikre dig den bedste nattesøvn, tilbyder vi et bredt udvalg af lækre natur-, skum- og fiberpuder. Når du har truffet dit valg og fundet den pude, der passer dig, henvender du dig blot i vores reception, hvor vi vil stå klar med en pude efter dit valg, som du kan låne under dit ophold. 

comwell-hotel-rebild-bakker-050

Digitale løberuter på alle hoteller

Mange hotelgæster prioriterer friheden til at kunne benytte naturen til den daglige motion højt. Men udfordringen er oftest, at man ikke kender området, og tiden til at planlægge en god løbetur er knap.

Derfor har vi skræddersyet tre forskellige, digitale løberuter til hvert af vores hoteller i Danmark. Løberuterne er lagt ind i app’en RunGo, der fortæller og viser dig, hvilken rute der skal løbes, hvor langt der er tilbage og hvilke veje eller stier du skal benytte. Nøjagtig som en GPS i en bil.

eccoking_produkter_i

Gæsteartikler du kan mærke

For os er det vigtigt, at du føler dig hjemme, når du er ude, og derfor får du den bedste kvalitet gennem hele ”rejsen” under dit ophold – også når det gælder gæsteartikler.

Vi samarbejder med danske Ecooking, der producerer og leverer naturlig hudpleje til alle – uanset køn eller alder - og som er 70-100% økologiske.