Digitale løberuter

Rungo

Digitale løberuter på alle hoteller

Mange hotelgæster prioriterer friheden til at kunne benytte naturen til den daglige motion højt. Men udfordringen er oftest, at man ikke kender området, og tiden til at planlægge en god løbetur er knap.

Derfor har vi skræddersyet tre forskellige, digitale løberuter til hvert af vores hoteller i Danmark. Løberuterne er lagt ind i app’en Run Go, der fortæller og viser dig, hvilken rute der skal løbes, hvor langt der er tilbage og hvilke veje eller stier du skal benytte. Nøjagtig som en GPS i en bil.

Langt de fleste af vores hoteller herhjemme ligger i naturskønne omgivelser, hvilket vores mange løberuter udnytter til fulde. Når du har downloadet app’en, finder den automatisk de tre løberuter, der er tilknyttet det enkelte hotel. Løberuterne er på henholdsvis 3, 5 og 10 km. Den korte distance på 3 km anbefales også til ”walk and talk”, der er et sundt break under et møde eller seminar.

RunGo er gratis og kan benyttes til iOS og Android – både på mobil og på Apple Watch. App’en og ruterne er blevet testet af Comwells aktivitetschef, Morten Hald, fra Comwell Rebild Bakker.

Sådan kommer du i gang:

  • Tilslut dig vores gratis Wi-Fi via netværket: comwellhotels / password: comwellhotels

  • Download app'en ”RunGo”

  • Søg efter hotellets navn – fx Comwell Kolding

  • Nu kan du vælge mellem ruter på 3, 5 og 10 km

Hent RunGo i App Store
Hent RunGo i Google Play