skaldyrsaften-event-restaurant-nordsjaelland-helsingor-3015

En smagfuld aften med ni lækre serveringer og live jazzmusik

  • Fredag den 7. oktober 2022 kl. 18.00 på Comwell Roskilde
  • Velkomstdrink
  • Snacks
  • Middag med 9 smagfulde serveringer anrettet som share-food
  • Hyggelig live jazzmusik af Juicy Jazz
kr. 595,-
pr. person

Smag på efterårets herligheder

Vores kokke har en stor forkærlighed for ærlig og bæredygtig mad og råvarer. Disse færdigheder vil vi gerne dele med dig, og derfor byder vi igen indenfor til vores populære Smagfuld Aften. Det sker fredag den 7. oktober 2022 kl. 18.00 på Comwell Roskilde.    

En festaften med ni serveringer og smag for skillingen 

Køkkenchefen disker op med ni kulinariske serveringer anrettet som share-food, hvor der bliver skabt en intim og hyggelig madoplevelse, og hvor årstidens råvarer og økologi er i højsædet. Her får du vitterlig smag for skillingen, når køkkenet præsenterer smagfulde serveringer og udvalgte retter fra vores festmenuer. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores dejlige restaurant til en aften med mange skønne smagsoplevelser akkompagneret med hyggelig livemusik af jazz bandet, Juicy Jazz.

Priser

9 serveringer anrettet som share-food, inkl. velkomstdrink og snacks, koster kun kr. 595,- pr. person. 

Ønsker du en vinmenu til middagen, kan du købe denne online for kr. 495,- pr. person eller på dagen på Comwell Roskilde for kr. 515,- pr. person.

Bordreservation 

Book dit bord ved at klikke på 'Book nu' knappen oven for.

Værd at vide 

Når du køber en billet til Smagfuld Aften, trækker vi beløbet med det samme på dit kreditkort. Købet kan ikke refunderes, og der kan ikke betales med Comwell Club-point eller gavekort. 

Forholdsregler ift. coronavirus
Vi følger naturligvis alle gældende regler og retningslinier fra sundhedsmyndighederne ift. forebyggelse af corona-virus. Det indebærer bl.a. tilgængelighed af håndsprit, borddækning og afstand mellem gæster, styring af ind- og udgang til middag samt styring af antal gæster samlet. Du er altid velkommen til at kontakte hotellet og høre nærmere, hvis du har specifikke spørgsmål til dette.

Få et kig indenfor

Her finder du Comwell Roskilde