jada-press5.jpg
Koncerter & events

Jada koncertophold hos Comwell Copenhagen Portside

Velkomstdrink
3-retters middag
Koncert
Koncertophold med Jada den 2. november 2024. Med i opholdet får du velkomstdrink, 3-retters middag med drikkevarepakke, koncert, overnatning og stor morgenbuffet.

Vi præsenterer: Jada!

Med sit personlige og ærlige univers, der skubber til grænser, genrer og tendenser, har Jada formået at tryllebinde både danske og udenlandske anmeldere, medier og ikke mindst fans. Jada er blevet et forbillede, en inspiration og stemmen for en hel generation, der kan relatere til og spejle sig i hendes autentiske musik, ærlige og opløftende tekster! Glæd dig til at genhøre numre, som ”Nudes”, ”Lonely” og ”Dangerous”.

Om koncertopholdet

Nyd en fantastisk aften på Comwell Copenhagen Portside!

Før koncerten bydes I på velkomstdrink og en dejlig 3-retters middag, sammensat af vores køkkenchef. Snup en To-go drink, find dine pladser til showet (free seating), og gør dig klar til en underholdende aften.

Dernæst venter der dig en god nats søvn i et af vores dejlige værelser, og næste morgen kan du stå op til en lækker morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter.

Værd at vide

  • Koncertopholdet koster 1.615 kroner pr. person i delt standard dobbelt værelse. Der pålægges yderligere tillæg, ved andre værelseskategorier.

  • Opholdet kan kun bookes på Comwell Copenhagen Portside, og der er kun et begrænset antal koncertpakker til salg. Du kan ikke vælge pladser til koncerten.

  • Koncertopholdet kan ikke kombineres med andre tilbud og eksisterende reservationer.

  • Opholdet er forudbetalt og kan ikke annulleres, men refunderes i tilfælde af flytning eller aflysning.

  • Der er en 16 års aldersgrænse på koncerten.

  • Du kan benytte Comwell gavekort og Comwell Club point som betaling for dette ophold. Bemærk du optjener ikke point af det beløb, du betaler med point.

  • Gavekort købt gennem 3. part (f.eks. Gavefabrikken) kan ikke benyttes som betaling på dette ophold.

Læs mere om vores annulleringsbetingelser for forudbetalte ophold her

Læs annulleringsbetingelser