Binzer_Masker_229 (003).jpg
Koncerter & events

Jesper Binzer koncertophold hos Comwell Copenhagen Portside

Velkomstdrink
3-retters middag
Drikkevarepakke
Den 14. marts 2025. Lad rocken rulle med ny musik! Opholdet inkluderer velkomstdrink, 3-retters middag med drikkevarepakke, koncert, overnatning og morgenbuffet. Opholdet forudbetales og kan ikke annulleres eller refunderes.

Rockens Rødder - Akustisk­ Nytænkning

14. marts 2025

Start aftenen med en velkomstdrink efterfulgt af en udsøgt 3-retters middag, sammensat af vores dygtige køkkenchef. Med en inkluderet drikkevarepakke er alt lagt til rette for, at du kan læne dig tilbage og nyde begyndelsen på aftenen uden bekymringer. Efter middagen finder du dine pladser til Jesper Binzers show, hvor du kan forvente en aften fyldt med energi og musikalske højdepunkter.

Jesper Binzer er nok mest kendt som frontmand for et af landets største rockbands, D-A-D, men har nu også slået sig fast på den danske musikscene, som solist. Efter 11 albums og flere tusinde koncerter har D-A-D haft en kreativ pause det sidste års tid, men forsanger og guitarist Jesper Binzer har ikke kunnet holde sig i ro, hvilket er mundet ud i et helt soloalbum, Dying Is Easy.

Afslut aftenen i et af vores skønne værelser, og drøm sødt om den store morgenbuffet dagen efter.

Værd at vide om opholdet

  • Pris per person i delt dobbeltværelse: 1.615 kroner.

  • Jesper Binzer koncertophold kan kun bookes på Comwell Copenhagen Portside.

  • Opholdet forudbetales og kan ikke annulleres eller refunderes. I tilfælde af aflysning vil købet naturligvis refunderes.

  • Der er en 16 års aldersgrænse på koncerten.

  • Du kan benytte Comwell gavekort og Comwell Club point, som betaling for dette ophold. Bemærk du optjener ikke point af det beløb, du betaler med point.

  • Gavekort købt gennem 3. part (f.eks. Gavefabrikken) kan ikke benyttes som betaling for dette ophold.

  • Er du ikke Comwell Club medlem, kan du tilmelde dig herunder.

Læs mere om vores annulleringsbetingelser for ophold.

Læs annulleringsbetingelser