Sommermix: Klippekort til 5 overnatninger

Overnatning
Morgenbuffet
Fra storby til landlig idyl - du kan finde Comwell hoteller i hele landet. Med vores klippekort, kan du spare penge på ophold ved at købe fem kip til overnatninger på et af vores 15 dejlige hoteller, som er spredt over hele Danmark.

Sammensæt en sommerferie, der er helt perfekt for dig

Comwell ”Sommermix” er et klippekort til ophold og din mulighed for nemt at komme rundt og opleve hele Danmark.

Du får med Sommermix følgende:

  • Fem valgfrie overnatninger for 2 personer i delt standard dobbeltværelse på vores hoteller i hele landet

  • Morgenmadsbuffet med stort udvalg af økologiske og lokale specialiteter

Med vores klippekort, Sommermix, får du 5 klip til en værdi af kr. 738,- per klip. Hvert klip kan veksles til et ophold for 2 personer i et standard dobbeltværelse. Med Sommermix kan du nemt besøge et af 15 hoteller i hele Danmark. Du vælger selv hvilket hotel og antal overnatninger. Og får du ikke brugt hele klippekortet i sommeren 2020, gælder det i tre år frem. 

Betingelser for Sommermix klippekort

Klippekortet kan bruges til en overnatning med stor morgenbuffet for 2 personer i standard dobbeltværelse i sommerferien samt i weekender, efterårsferie (uge 42) og vinterferie (uge 7 og 8) i tre år frem. Der vil være et begrænset antal værelser til rådighed pr. hotel. Klippekortet kan ikke benyttes på Comwell Kellers Park fredage og lørdage.

For at anvende dette tilbud skal du:

  1. Købe Sommermix her på siden, hvor klippekortet bliver sendt til din e-mail efterfølgende.

  2. Booke dit ophold her på siden. Ved check-ud på hotellet skal du vise receptionen dit købte Sommermix klippekort.

Værd at vide, når du køber Sommermix klippekort: 

  • Når du køber dit klippekort, opkræves kr. 3.690,- på dit betalingskort, svarende til fem overnatninger ifm. vores særlige Sommermix klippekort.

  • For at reservere en overnatning med klippekort, skal du tilgå comwell.com/tilbud/klippekort og reservere opholdet derigennem. Kun ved booking igennem dette link, kan klippekortet benyttes til afregning af opholdet.

  • Vi gør opmærksom på, at Sommermix-ophold med klippekortet skal garanteres med et betalingskort, hvilket er en lovmæssig sikkerhed for opholdet, bespisning i restaurant eller bar mm. Registreres opholdet med et debitkort, reserveres opholdsprisen (kr. 738,-) af kortudbyder i 30 dage. 

  • Et klip på Sommermix-klippekort dækker overnatning for 2 personer i et standard dobbeltværelse. Ved overnatning for mere end 2 personer, eller ved opgradering af værelse, opkræves yderligere afregning separat på hotellet ved afrejse.

  • Ang. overnatning med børn: Børn i alderen 0-2 år bor gratis, hvis de sover i deres forældres seng. Børn i alderen 3-11 år bor til halv pris med en ekstra opredning per barn på forældres værelse.