bjerg-solo.jpg
Koncerter & events

Rasmus Bjerg / John Mogensen koncertophold hos Comwell Copenhagen Portside

Velkomstdrink
3-retters middag
Koncert
Koncertophold med Rasmus Bjerg som John Mogensen den 5. oktober 2024. Med i opholdet får du velkomstdrink, 3-retters middag med drikkevarepakke, koncert, overnatning og stor morgenbuffet. Koncertopholdet forudbetales og kan ikke annulleres eller refunderes.

Rasmus Bjerg / John Mogensen koncertophold

Rasmus Bjerg gentager succesen, når han igen inviterer nye og gamle rullesten med til folkefest. Selvom John Mogensen er død, lever han i bedste velgående – ikke mindst i de danske hjerter. Nu mere end 40 år efter sin død, går John Mogensen atter live på scenen – Rasmus Bjerg i rollen som dansktoppens ukronede konge i selskab med hans fantastiske seksmands orkester.

Om koncertopholdet

Nyd en fantastisk aften på Comwell Copenhagen Portside!

Før koncerten bydes I på velkomstdrink og en dejlig 3-retters middag, sammensat af vores køkkenchef. Snup en To-go drink, find dine pladser til showet (free seating), og gør dig klar til en underholdende aften.

Dernæst venter der dig en god nats søvn i et af vores dejlige værelser, og næste morgen kan du stå op til en lækker morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter.

Værd at vide

  • Koncertopholdet koster 1.615 kroner pr. person i delt standard dobbelt værelse. Der pålægges yderligere tillæg, ved andre værelseskategorier.

  • Opholdet kan kun bookes på Comwell Copenhagen Portside, og der er kun et begrænset antal koncertpakker til salg. Du kan ikke vælge pladser til koncerten.

  • Koncertopholdet kan ikke kombineres med andre tilbud og eksisterende reservationer.

  • Opholdet er forudbetalt og kan ikke annulleres, men refunderes i tilfælde af flytning eller aflysning.

  • Der er en 16 års aldersgrænse på koncerten.

  • Du kan benytte Comwell gavekort og Comwell Club point som betaling for dette ophold. Bemærk du optjener ikke point af det beløb, du betaler med point.

  • Gavekort købt gennem 3. part (f.eks. Gavefabrikken) kan ikke benyttes som betaling på dette ophold.

Læs mere om vores annulleringsbetingelser for forudbetalte ophold her

Læs annulleringsbetingelser