skaldyr rosé
Gastronomi

Rosé og skaldyr hos Comwell Hvide Hus Aalborg

Skaldyrsbuffet
Overnatning
Morgenbuffet
Den 29. juni 2024. Kom og nyd en overdådig skaldyrsbuffet og rosé ad libitum. Opholdet inkluderer overnatning og vores lækre morgenbuffet.

Rosé & skaldyr hos Comwell Hvide Hus Aalborg

Velkommen til en strålende sommerdag fyldt med rosé og et overdådigt udvalg af skaldyr!

Forestil dig en dejlig eftermiddag på en af Aalborgs mest charmerende udendørs terrasser med en fantastisk udsigt over Kildeparken, hvor roséen flyder frit, og skaldyrene er rigeligt tilgængelige.

Den 29. juni 2024 kl. 12.00 slår Comwell Hvide Hus endnu engang dørene op til vores populære sommerbegivenhed, som de sidste to år er blevet lynhurtigt udsolgt.

Comwell Hvide Hus er kendt for den høje kvalitet af vores lækre cocktails på Bar V og fremragende køkken i Restaurant Vesterbro. Denne sommer slår vi de to afdelinger sammen og skaber en uforglemmelig skaldyrsfest med en overdådig buffet samt fri rosé. Arrangementet slutter kl. 18.00.

Rosé og skaldyr uden overnatning

Værd at vide om opholdet

  • Vælg din ønskede værelseskategori for at se priser.

  • Rosé og skaldyr inkl. ophold kan kun bookes på Comwell Hvide Hus Aalborg.

  • Opholdet forudbetales og kan ikke annulleres eller refunderes. Ved en evt. aflysning fra arrangørens side, vil købet naturligvis refunderes.

  • Du kan benytte Comwell gavekort og Comwell Club point, som betaling for dette ophold. Bemærk du optjener ikke point af det beløb, du betaler med point.

  • Er du ikke Comwell Club medlem, kan du tilmelde dig herunder.

  • Gavekort købt gennem 3. part (f.eks. gavefabrikken) kan ikke benyttes som betaling på dette ophold.

Læs mere om vores annulleringsbetingelser for ophold.

Læs annulleringsbetingelser