FOTO-WIDE DONE.png
Koncerter & events

Saveus koncertophold hos Comwell Roskilde

Velkomstdrink
3-retters middag
Billetter
Den 9. november 2024. Gå ikke glip af Saveus’ fantastiske show! Opholdet inkluderer velkomstdrink og 3-retters middag på Comwell Roskilde, efterfulgt af koncert på spillestedet Gimle i Roskilde, overnatning og morgenbuffet. Opholdet forudbetales og kan ikke annulleres eller refunderes.

Nyd en hyggelig aften i Roskilde

I bydes velkommen kl. 18.00, med en velkomstdrink, efterfulgt af en dejlig 3-retters middag efter køkkenchefens valg.

Herefter er der stående koncert med Saveus på spillestedet Gimle i Roskilde, som ligger 3 km fra hotellet. Vi er naturligvis behjælpelige med evt. taxabestilling.
Dørene til spillestedet åbner kl. 20.00 og koncerten starter kl. 21.00. I entrebilletten til Gimle er der inkluderet en øl eller vand pr. person.

Nyd en nat i bløde dyner og glæd jer til næste morgen, hvor I står op til vores skønne morgenmadsbuffet.

Værd at vide om opholdet

Dette koncertophold er eksklusivt for Comwell Club medlemmer.

Er du ikke allerede medlem af Comwell Club, kan du tilmelde dig herunder:

  • Pris per person i delt standard værelse: 1.130 kroner.

  • Saveus koncertophold kan kun bookes på Comwell Roskilde. Tilbuddet er kun tilgængeligt for Comwell Club.

  • Opholdet forudbetales og kan ikke annulleres eller refunderes. I tilfælde af aflysning vil købet naturligvis refunderes.

  • Du kan benytte Comwell gavekort og Comwell Club point, som betaling for dette ophold. Bemærk du optjener ikke point af det beløb, du betaler med point.

  • Gavekort købt gennem 3. part (f.eks. Gavefabrikken) kan ikke benyttes som betaling for dette ophold.

  • Er du ikke Comwell Club medlem, kan du tilmelde dig herunder.

Læs mere om vores annulleringsbetingelser for ophold.

Læs annulleringsbetingelser

De seneste år har det været muligt at opleve Saveus’ roste, storslåede og populære koncerter på nogle af Danmarks største scener. I sommeren 2022 spillede Saveus foran et propfyldt Arena på Roskilde Festival, og derefter foran mange tusinde publikummer ved sine anmelderroste koncerter i både Royal Arena og Aarhus Congress Center. I sommeren 2023 har han optrådt på GRØN og som et af de mest populære navne på Smukfest.

I slutningen af 2024 rykker Saveus for første gang i fem år sine storslåede sange og stærke liveshows ind på de mere intime, danske venues, når han med sit band besøger 11 byer i hele Danmark, og fra den 31. oktober til den 26. december drager på landsdækkende turné. Saveus’ sange og koncerter er kendt for at skabe en særlig følelse af fællesskab og ingen følelser er for store til lige netop dét rum, som Saveus formår at skabe – et rum som mange fans søger ind i igen og igen.

I 2022 udgav Saveus sit blot andet fulde studiealbum ’Rainman’, som blandt andet blev beskrevet; ”Saveus føles mere ægte, råt og nøgent end nogensinde før” i den femstjernede anmeldelse fra GAFFA. Efter udgivelsen af ’Rainman’ udgav Saveus i et elskværdigt samarbejde med Gilli sangen ’Verden Vågner’ – en sang som Saveus både står som sangskriver og producer på. Den DMA-nominerede udgivelse er blevet en af 2023s mest streamede sange på Spotify, og viser bredden i både Saveus og Gillis musikalske talent.

På den kommende tour bringer Saveus sin musik ind i mere intime rammer og publikum kan se frem til opleve Saveus’ koncerter på nært hold. Saveus er på vej i studiet for at indspille ny musik og det kan forventes at han bringer helt nye sange med på den kommende tour.

  • Glaseret økologiske østershatte med sprødt kyllingeskind, puffede ris og nordisk miso-BBQ

  • Rosastegt andebryst med variation af beder, confiteret kartoffel, rygeost og sauce med mørkebær

  • Æbledessert med havre og hvid chokolade