🇹undefined

🇹undefined

Gourmet

Smagfuld Aften inkl. overnatning

Velkomstdrink og snacks
9-retters middag med vinmenu
Overnatning
Kom med til en festaften med ni serveringer på Comwell Roskilde og smag på efterårets herligheder.

Smag på efterårets herligheder

Vores kokke har en stor forkærlighed for ærlig og bæredygtig mad og råvarer. Disse færdigheder vil vi gerne dele med dig, og derfor byder vi igen indenfor til vores populære Smagfuld Aften. Det sker fredag den 31. marts og fredag den 6. oktober 2023 kl. 18.00 på Comwell Roskilde. Med i pakken får du vinmenu, overnatning i superior værelse og stor morgenbuffet.    

En festaften med ni serveringer og smag for skillingen 

Køkkenchefen disker op med ni kulinariske serveringer anrettet som share-food, hvor der bliver skabt en intim og hyggelig madoplevelse, og hvor årstidens råvarer og økologi er i højsædet. Her får du vitterlig smag for skillingen, når køkkenet præsenterer smagfulde serveringer og udvalgte retter fra vores festmenuer. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores dejlige restaurant til en aften med mange skønne smagsoplevelser akkompagneret med hyggelig livemusik. Fredag den 6. oktober vil der være livemusik af jazz bandet, Juicy Jazz.

Pris: fra kr. 1.559,- pr. person ved to personer i delt superior værelse*.

*Tillæg ved enkeltværelse og opgradering af værelsestype.

Værd at vide om opholdet

Prisen varierer alt efter valgte ankomst- og afrejsedato og valgte værelsestype. Bemærk at der er kun et begrænset antal billetter til salg.

Smagfuld Aften inkl. ophold kan kun bookes på Comwell Roskilde.

Opholdet er forudbetalt. Når du køber en billet til Smagfuld Aften på Comwell Roskilde, trækker vi beløbet med det samme på dit kreditkort. Købet kan ikke refunderes, og der kan ikke betales med Comwell Club-point eller gavekort. Ved en evt. aflysning fra arrangørens side, vil du naturligvis få dine penge retur.

Der kan ikke betales med hverken gavekort eller Comwell Club point til dette ophold.

Læs mere om vores annulleringsbetingelser for ophold

Læs annulleringsbetingelserne

Måske du også kunne være interesseret i?

Gourmet

Forkælelsesophold

Træk stikket, pust ud. Og gå all in på forkælelse. Forkælelsesopholdet byder på kaffe og hjemmebag ved ankomst, velkomstbobler, 3-retters middag/buffet, og vores store morgenbuffet.
Gourmet

Kongeophold

Nyd luksusfølelsen og få et afbræk fra hverdagen med bl.a. café gourmand, 4-retteres middag og morgenbuffet, når Comwell Kongebrogaarden åbner dørene til et weekend Kongeophold.
Gourmet

Ophold med middag af sæsonens råvarer

Nyd et dejligt ophold med middag af sæsonens friske råvarer på et af vores udvalgte hoteller. Dette ophold er inkl. 2-retters middag, overnatning og morgenmad.