Jesper Rais
Sommertilbud

Sommerophold: Spar 15% på SpaDelight ophold

Overnatning
AquaSpa
Velkomstdrink
Opholdet inkluderer adgang til AquaSpa, velkomstdrink, 3-retters middag, overnatning og stor morgenbuffet. Book senest den 31. juli - gælder ophold med ankomst alle dage i perioden den 17. juni til 11. august 2024.

Det bedste ved ferie er...

... en pause fra hverdagen med spa og fine dining

Sommeren er på vej, og vi byder dig velkommen til en sæson fuld af sol, afslapning og eksklusive fordele.

Spar 15% på SpaDelight ophold!

Lige nu kan du spare 15% på SpaDelight ophold. Vælg mellem vores to spahoteller i Danmark med ankomst alle* dage i perioden den 17. juni til og med den 11. august 2024.
Husk, at antallet af sommertilbud er begrænset, og der derfor kan forekomme hoteller eller dage, som er udsolgte. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter.

Værd at vide om opholdet

  • Tilbuddet skal bookes i perioden den 17. juni til og med den 31. juli 2024 og gælder ophold med ankomst alle dage i perioden den 17. juni til den 11. august 2024 på Comwells to danske spa hoteller Comwell Kellers Park og Comwell Borupgaard.

  • Der er et begrænset antal værelser tilgængelige pr. dag med dette tilbud på vores hoteller. På grund af stor efterspørgsel på udvalgte hoteller, kan nogle datoer være fuldt optaget og derfor desværre ikke tilgængelige for booking med dette tilbud.

  • Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. Priserne kan variere alt efter valgte værelsestype og ankomstdato. Rabatten er fratrukket de viste priser.

  • Bemærk! Børn (under 12 år) har ikke velkomstdrink, middag og spaadgang med i pakken.

  • Du kan benytte Comwell gavekort og Comwell Club point som betaling for dette ophold. Bemærk at du ikke optjener point af det beløb, du betaler med point.

  • Gavekort købt gennem 3. part (f.eks. GaveFabrikken) kan ikke benyttes som betaling på dette ophold.

  • For at du kan få bedst mulige oplevelse, skal der på travle dage bookes timeslots i AquaSpa.

  • På Comwell Kellers Park kan du benytte spafaciliteterne på afrejsedagen efter check-ud helt frem til kl. 12.00.  

  • Tøv endelig ikke med at henvende dig til hotellet, hvis du har spørgsmål til dit ophold.

  • Der er mulighed for at tilkøbe vores lækre spa-behandlinger, hvor det vil være en fordel at booke tid til disse på forhånd. Kontakt hotellets reception for booking af spabehandlinger.

Du kan se frem til at nyde en lækker 3-retters middag eller buffet sammensat af vores køkkenchefer. Receptionen vil informere dig om middagen og tidspunkt, når du ankommer på hotellet. Har du spørgsmål til middagen er du velkommen til at kontakte hotellet inden ankomst.

Opholdet kan annulleres senest 7 dage før ankomstdato. Læs mere om vores annulleringsbetingelser for ophold her.

Læs annulleringsbetingelserne