wichmann+bendtsen www.wplusb.dk
Sommertilbud

Sommerophold: Spar 15% på overnatning med morgenbuffet

Overnatning
Morgenbuffet
Opholdet inkluderer en overnatning samt stor morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter. Book senest den 31. juli - gælder ophold med ankomst alle dage i perioden den 14. juni til 11. august 2024.

Det bedste ved ferie er...

... at gå omkuld i bløde dyner og vågne op til friskbagte croissanter

Sommeren er på vej, og vi byder dig velkommen til en sæson fuld af sol, afslapning og eksklusive fordele. Frem til den 31. juli kan du booke sommerophold med 15% rabat.

Spar 15% på dit ophold!

Lige nu kan du spare 15% på overnatning med morgenbuffet. Vælg mellem alle vores hoteller i Danmark med ankomst alle dage* i perioden den 17. juni til og med den 11. august 2024.
Husk, at antallet af sommertilbud er begrænset, og der derfor kan forekomme hoteller eller dage, som er udsolgte. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter.

*Udvalgte hoteller holder lukket i løbet af sommeren. Se afsnittet "pris og tilgængelighed" for mere information.

Værd at vide om opholdet

 • Der er et begrænset antal værelser tilgængelige pr. dag med dette tilbud på vores hoteller. På grund af stor efterspørgsel på udvalgte hoteller, kan nogle datoer være fuldt optaget og derfor desværre ikke tilgængelige for booking med dette tilbud.

 • Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. Priserne kan variere alt efter valgte værelsestype og ankomstdato. Rabatten er fratrukket de viste priser.

 • Tilbuddet skal bookes i perioden den 17. juni til og med den 31. juli 2024 og gælder ophold med ankomst alle* dage i perioden den 17. juni til den 11. august 2024 på alle Comwells danske hoteller.

  *Følgende hoteller holder lukket i sommeren - med forbehold for ændringer:

  • Comwell Klarskovgaard (Lukker den 28. juni - åbner den 28. juli)

 • Du kan benytte Comwell gavekort og Comwell Club point som betaling for dette ophold. Bemærk at du ikke optjener point af det beløb, du betaler med point.

 • Gavekort købt gennem 3. part (f.eks. GaveFabrikken) kan ikke benyttes som betaling på dette ophold.

Opholdet kan annulleres omkostningsfrit indtil kl. 16:00 lokalt tid på ankomstdagen. Læs mere om vores annulleringsbetingelser for ophold her.

Læs annulleringsbetingelserne

Ønsker du at spise middag hos hotellets restaurant, anbefaler vi dig at booke bord inden. Vi kan ikke garantere dig plads i restauranten hvis dette ikke er bestilt på forhånd.

Følgende hotellers restauranter holder lukket om søndagen:

 • Comwell Holte (Lukket den 16., 23. og 30. juni samt den 4. og 11. august)

 • Comwell Roskilde (Lukket den 16., 23. og 30. juni)

 • Comwell Copenhagen Portside (Lukket alle søndage. Barmenu tilgængelig)