Steffen_Brandt-031 (002).jpg
Koncerter & events

Steffen Brandt koncertophold

Velkomstdrink
3-retters middag
Drikkevarepakke
Oplev en skøn aften i musikkens tegn med Steffen Brandt. Med i opholdet får du velkomstdrink, 3-retters middag inklusive drikkevarepakke, overnatning og stor morgenbuffet. Opholdet forudbetales og kan ikke annulleres eller refunderes.

Steffen Brandt: Middag og melodier

15. december 2024

Glæd dig til en aften, der først og fremmest indbyder til kulinarisk nydelse med velkomstdrink, 3-retters middag efter køkkenchefens valg, og inklusive drikkevarepakke med øl, vin og vand. Dernæst indtager Steffen Brandt scenen med sine eviggyldige hits og hjertevarmende melodier.

Steffen Brandt er mest kendt som frontfigur i Danmarks Lykkeligste Orkester: TV-2, der blev dannet for 40 år siden, hvor vi er blevet beriget med et nuanceret blik på, hvad der rør sig i dig og mig. Det bliver en aften med sange fra hjertet og historier fra det nogen gange lige lovlige virkelige liv. Glæd dig til et glædeligt genhør med numre, som ”De første kærester på Månen”, ”Kys Det Nu” og ”Bag duggede ruder”.

Efter koncerten kan du fortsætte aftenen med en overnatning i et af vores skønne værelser. Og næste morgen venter vores morgenbuffet på dig, hvor du kan vælge mellem et bredt udvalg lokale og økologiske specialiteter.

Værd at vide om opholdet

  • Pris per person i delt dobbeltværelse: 1.565 kroner.

  • Steffen Brandt koncertophold kan kun bookes på Comwell Copenhagen Portside.

  • Opholdet forudbetales og kan ikke annulleres eller refunderes. I tilfælde af aflysning vil købet naturligvis refunderes.

  • Du kan benytte Comwell gavekort og Comwell Club point, som betaling for dette ophold. Bemærk du optjener ikke point af det beløb, du betaler med point.

  • Gavekort købt gennem 3. part (f.eks. Gavefabrikken) kan ikke benyttes som betaling for dette ophold.

  • Er du ikke Comwell Club medlem, kan du tilmelde dig herunder.

Læs mere om vores annulleringsbetingelser for ophold.

Læs annulleringsbetingelser